reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Moj r ma urlop ost dwa tyg sierpnia patrzylam bilety od 21 do 28sierpnia i wychodzi 800 za same bilety no moze by bylo i z 700bez bagazu za 60 o pierszenstwo 30:(zgodze sie ze we wrzesniu beda bilety tak tanie bo my ogolnie zawsze jezdzilismy sami i we wrzesniu to nas z hotelem kosztowalo ok 550e szkoda bo kacper mial obiecane ze polecimy no moze uda nam sie w przyszlym roku ale wtedy to juz 4bilety bedzie trzeba kupic a w sezonie ceny sa powalajace;(

reklama
Witam

łeb mi napidala. Nocka taka sobie. Zuzia w nocy pojękiwała, wierciła się a o 3 obudziła się i chciała do nas. Wzięłam ją, przysnęła ale tak sie rozłozyła, że dla mnie miejsca zbrakło, a łóżko king. Przełozyłam ją z powrotem do lóżeczka ale się przebudziła, ja udałam, że śpię i zaraz też zasnęła ale spała bardzo czujnie

biola no tak w sezonie drogo
katrina to fanie, że dobrze sie czujesz
lubiczanka jak tam zdrówko, lepiej??

Witam

witam:-)

cóz za piękny poranek:-DFis przyszedł:-)warto było czekac:tak:

miłego dnia;-)

Nic tylko gratulowac :)

hej
Marta-komu miły temu miły:(((((((((((super,że się doczekałaś:tak:
miłego dnia Wam(sorki)

Lubiczanko co sie stalo malutka nie dala spac czy wirus Was dopadl
Madbebe i wzajemnie Tobie rowniez milego dnia :-)

Moj r ma urlop ost dwa tyg sierpnia patrzylam bilety od 21 do 28sierpnia i wychodzi 800 za same bilety no moze by bylo i z 700bez bagazu za 60 o pierszenstwo 30:(zgodze sie ze we wrzesniu beda bilety tak tanie bo my ogolnie zawsze jezdzilismy sami i we wrzesniu to nas z hotelem kosztowalo ok 550e szkoda bo kacper mial obiecane ze polecimy no moze uda nam sie w przyszlym roku ale wtedy to juz 4bilety bedzie trzeba kupic a w sezonie ceny sa powalajace;(

Dlatego lepiej odczekac i leciec albo wczesniej albo pozniej...
Ewelcia jak tam samopoczucie,lepiej?
AsienkoM to masz teraz wesolo...oczy dookolo glowy trzeba miec

Zmyakm
Milego dnia

dzięki Dziewczynki...noc-straszna...przysnęłam na dole z J,a jak po 22giej się przebudziłam tak mną telepało,że J chciał pogotowie wzywać-mówił,że jestem przerazająco gorąco,a mnie strasznie zimno było-wszystko bolało-generalnie do sypialni ledwo doszłam...po24tej Młoda zaczęła szaleć,Młody 4razy przyłaził...i o.potem mi się zmieniło i czułam,że mnie zimny pot oblewa,a czułam się jak w saunie:/podsumowując do dzieci łącznie wstawałam(od tej 24tej)12razy....a o 5,30 już z Mikuchą urzędowałysmy na dole:/Dziś na obiad ino rosołek robię-każdemu dobrze na brzusio zrobi...dzieci więcej bez rewelacji żołądkowych,mnie goni...ale tylko mnie:sorry2:w sumie dobrze...Ale na poprawę humorku-dziś przyszedł wreszcie paszport dla mej najmłodszej latorośli:)))))
AsieńkoM-poprawy samopoczucia:)Trzymaj się!!!
Gastone-co u Was?
Biola-a innych kierunków podróży nie bierzecie pod uwagę?
Aaniu-aa co u Ciebie/Was???
Marcysiu-takiej mi ochoty na to moczenie się zrobiłaś,że nie ma bata-dziś w wannie wieczorem legnę:)))

Wlasnie byl kolejny ''fachowiec'' do naszego pieca i co przyszedl zobaczyl pogadal i pojechal a my kolejny dzien prawie bez ogrzewania bo grzejniki sa ledwo cieple niewspomne o wodzie do mycia ...stwierdzil ze trzeba ze wszystkich kaloryferow pospuszczac wode i przeplukac na nowo moze bedzie dobrze koszt 600 euro a jak nie to druga opcja wymienic piec koszt jakies 2000 euro J zadzwonil do landlorda mowi mu kolejny raz jak sytuacja wyglada to landlord sie pyta J czy gosciu dobrze zrobi czy nie chce nas naciagnac jak to nas przeciez on za to bedzie placi nie my...chate fajnie jest wynajmowac ale jak juz sie cos dzieje to wtedy najlepiej recy umyc i radz sobie czlowieku sam...trzech fachowcow znalezlismy ale tacy z nich fachowcy ze o kant pupy normalnie... jestem zla na maksa bo juz sie ciagnie trzy tygodnie tak trzech ludzi bylo ogladaja niby grzebia i gowno z tego...J sprawdzal pompe na krotko czy jak to sie tam mowi to pompa dziala wiec nie wiemy co jest grane dobrze ze nie jest az tak zimno
Lubiczanko u nas ogolnie dobrze procz tej sytuacji co pisalam wyzej,gratuluje paszportu no i lepszego samopoczucia zycze

Aaniu-masakra-zarówno z fachowcem jak i landlordem...u nas jak się cos dzieje,to dzwonimy do landlorda i on szuka fachowców-tak więc nie interesuje nas ani kto przyjedzie ani koszta:)))

witajcie:-)
lubiczanko-oooo wspolczuje nocki i samopoczucia,oby Cie szybko poscilo chorobsko,w dodatku sama z maluszkami,tulam:tak: no nalezy cie sie relaks w wannie po calym dniu;-). Musze przyznac, ze wczoraj super sie czulam po kapieli pomimo braku sil az zaczne czesciej z wanny kozystac;-) tylko musze poczekac na nowa dostawe ksiazek,zeby czasw wannie wykorzystac :-D
AsienkoM-lacze sie z Toba w bolu glowy,ja wlasnie tabsa zapodalam,bo od rana masakra:baffled:
Biola-szkoda, ze takie drogie te bilety,niestety w sezonie cany sa masakryczne a to tylko sam przelot.Moze inne linie lotnicze beda tansze? A nie taniej by Was wyszlo z jakiegos biura podrozy??
katrina-zrozumiale, ze rosniesz tu i tam;-) a to nie chcecie wiedziec plci czy akurat tak sie dzidzius ulozyl ze nie bylo widac??
Marta-super taki przyplyw gotoweczki,gratki:tak:
Aniaa-no masz Ci, no z tymi fachowcami tutaj,ale dlaczego to Wy szukaliscie ludzi do naprawy a nie Lanlord?? przeciez to jego dom-jego problem??
trzeba sie wziasc za jakas robote :dry:milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry