reklama
GLIWA
Fanka BB :)
Hejka z wieczorka.
Lubiczanko zdróweczka.
Biola nie przejmuj sie tym gadaniem,przyjdzie czas i pora na Nikusia.
AsienkoM to Zuzia mała spryciura.Teraz to musisz uważac.
A dzionek minał jakos szybciutko i nawet dobrze.
Miłego wieczorku.
Lubiczanko zdróweczka.
Biola nie przejmuj sie tym gadaniem,przyjdzie czas i pora na Nikusia.
AsienkoM to Zuzia mała spryciura.Teraz to musisz uważac.
A dzionek minał jakos szybciutko i nawet dobrze.
Miłego wieczorku.
biola
szczęsliwa mama
Hej dzieki dziewczyny z wami to zawsze razniej,ja sie ani ciut nie przejmuje uwazam ze nikus jak najbardziej sie rozwija prawidlowo i na sile go sadzac ani bron boze stawiac nie bede
Lubiczanko trzymajcie sie i nie dajcie
Tichonku jak tam twoja dieta jesxze jest bo u mnie to bu sie przydalo by znowu isc bo jakos mi sie troche znowu przytylo ale jak tu isc jak sie jesc chce
Anineczko pochwal sie jeremim bo jakos przez ten wyjazd do pl mnie ominelo
Sprawdzalam bilety na teneryfke 800e szok be be be teneryfkoszok porabalo ich calkowiciebede buczec buuuuuuuu dobrze ze chociaz lece do pla bagaz w rayyanerze 60e szoki 30 pierwszenstwo masakra
Lubiczanko trzymajcie sie i nie dajcie
Tichonku jak tam twoja dieta jesxze jest bo u mnie to bu sie przydalo by znowu isc bo jakos mi sie troche znowu przytylo ale jak tu isc jak sie jesc chce
Anineczko pochwal sie jeremim bo jakos przez ten wyjazd do pl mnie ominelo
Sprawdzalam bilety na teneryfke 800e szok be be be teneryfkoszok porabalo ich calkowiciebede buczec buuuuuuuu dobrze ze chociaz lece do pla bagaz w rayyanerze 60e szoki 30 pierwszenstwo masakra
Dzien doberek kochane
Wczoraj bylam z nikusiem ns check up u pielegniarki i wszystko prawir ok pozatym ze maly powinnien juz siedziec i co najbardziej mnie zdziwilo ze powinien sie podnies i stanaf na nozki a on zupelnie nogi mial jak z waty i mam z nim cwiczyc i za mieiac znowu do kontroli.troche nie chce go na sile sadzac czy stawiac bo wiecie jak to jest nic na sile tym batdziej ze moj kacper byl podobny usiadl sam dopiero jak mial prawie 9m a zaczal chodzic jak mial 14m.wiec mysle ze z nikim bedzie podobnie
loo jaka bzdura... każde dziecko rozwija się swoim tempem. nie powinno się nic narzucać. przyjdzie czas to będzie siedzialo, stawało itd. moj mały zaczął raczkować jak miał 6 miesięcy, a siedzieć dopiero jak 8, albo i jeszcze później. z chodzeniem też wcale nie jest lekko. bo zrobi teraz parę kroczków, ale się boi i znam sporo dzieciaków to zaczęły chodzić mając 13 czy 14 miechów.
Witam sie! U mnie @ wiec niemrawa jestem,ze tak powiem. Dzien zaczynam od melissy..;-) a slodyczami sie obzeram,ze szok..:-o. Te okresy..;-)
Lubiczanko-zdrowka Wam!
Anineczko-dostalas mego priva?
Ja tez zaraz zmykam sie pomoczyc troche jak mala usnie..;-)
Spokojnej nocy!
Lubiczanko-zdrowka Wam!
Anineczko-dostalas mego priva?
Ja tez zaraz zmykam sie pomoczyc troche jak mala usnie..;-)
Spokojnej nocy!
GosiaB ale to cena za osobe??
Biola w sumie Nikoś nie musi siedziec,jeszcze ma czasale cwiczyc zawsze mozesz.Ja miałam problem z Damianem,dlatego napewno nie zaszkodzi jak troche mu pomożesz:-):-)niech złapie cie za rączki i pomagaj mu lekkowtedy mu sie mięśnie wyrobią a krzywdy mu tym nie zrobisz
Biola w sumie Nikoś nie musi siedziec,jeszcze ma czasale cwiczyc zawsze mozesz.Ja miałam problem z Damianem,dlatego napewno nie zaszkodzi jak troche mu pomożesz:-):-)niech złapie cie za rączki i pomagaj mu lekkowtedy mu sie mięśnie wyrobią a krzywdy mu tym nie zrobisz
a na jakiej stronce patrzysz??marta nie - to już jest za naszą całą trójke. wychodzi jakoś ok 150 e za osobe plus za młodego. no i nie bierzemy dużego bagażu
reklama