reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

asieńkoM bo wiesz na czworaka najłatwiej:-p:-D

mój Szymek sie taki cwany zrobił ze ja sił juz nie mam na niego:no:ma byc tak jak on chce:baffled:ale walcze zeby mu to minęło bo tatuś za bardzo go rozpieścił:confused2:

reklama
Hej dzieki dziewczyny z wami to zawsze razniej,ja sie ani ciut nie przejmuje uwazam ze nikus jak najbardziej sie rozwija prawidlowo i na sile go sadzac ani bron boze stawiac nie bede:)
Lubiczanko trzymajcie sie i nie dajcie:)
Tichonku jak tam twoja dieta jesxze jest bo u mnie to bu sie przydalo by znowu isc bo jakos mi sie troche znowu przytylo ale jak tu isc jak sie jesc chce:)
Anineczko pochwal sie jeremim bo jakos przez ten wyjazd do pl mnie ominelo;)
Sprawdzalam bilety na teneryfke 800e szok be be be teneryfko:(szok porabalo ich calkowicie:(bede buczec buuuuuuuu dobrze ze chociaz lece do pl:)a bagaz w rayyanerze 60e szok:(i 30 pierwszenstwo masakra

Dzien doberek kochane
Wczoraj bylam z nikusiem ns check up u pielegniarki i wszystko prawir ok pozatym ze maly powinnien juz siedziec i co najbardziej mnie zdziwilo ze powinien sie podnies i stanaf na nozki a on zupelnie nogi mial jak z waty i mam z nim cwiczyc i za mieiac znowu do kontroli.troche nie chce go na sile sadzac czy stawiac bo wiecie jak to jest nic na sile tym batdziej ze moj kacper byl podobny usiadl sam dopiero jak mial prawie 9m a zaczal chodzic jak mial 14m.wiec mysle ze z nikim bedzie podobnie:)

loo jaka bzdura... każde dziecko rozwija się swoim tempem. nie powinno się nic narzucać. przyjdzie czas to będzie siedzialo, stawało itd. moj mały zaczął raczkować jak miał 6 miesięcy, a siedzieć dopiero jak 8, albo i jeszcze później. z chodzeniem też wcale nie jest lekko. bo zrobi teraz parę kroczków, ale się boi i znam sporo dzieciaków to zaczęły chodzić mając 13 czy 14 miechów.

biola a na kiedy szukasz biletów na teneryfke, że taka cena? bo my z szukaliśmy i dla naszej trójki wychodzi ok 340 e na wrzesien. no tyle, że my z corku lecimy :)

Witam sie! U mnie @ wiec niemrawa jestem,ze tak powiem. Dzien zaczynam od melissy..;-) a slodyczami sie obzeram,ze szok..:-o. Te okresy..;-)
Lubiczanko-zdrowka Wam!
Anineczko-dostalas mego priva?

Ja tez zaraz zmykam sie pomoczyc troche jak mala usnie..;-)

Spokojnej nocy!

GosiaB ale to cena za osobe??

Biola w sumie Nikoś nie musi siedziec,jeszcze ma czas:tak:ale cwiczyc zawsze mozesz.Ja miałam problem z Damianem,dlatego napewno nie zaszkodzi jak troche mu pomożesz:-):-)niech złapie cie za rączki i pomagaj mu lekko:tak:wtedy mu sie mięśnie wyrobią a krzywdy mu tym nie zrobisz:tak:

reklama
Do góry