reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

no ja juz sie wymoczylam:-D,jejku jaka zmeczona przez to jestem,normalnie z sil opadlam:eek:

lubiczanko-czyzby wirus?jej nie dobrze,zdrowka dla Was:-)
AsienkaM-to teraz Ci sie zacznie:rofl2::rofl2::-D
marta-ja z najmlodszym tez mam tak samo,wszystko musi byc tak jak on chce,wszystko on chce robic a jak mu nie pozwolisz to dopiero wtedy sie zaczyna jazda:wściekła/y::angry::baffled:
Biola-a to sam przelot Was tyle wynosi czy z zakwaterowaniem??
Katrina-a co tam u Ciebie?
dobra zmykam do mezowskiego,dobrej nocki;-)

reklama
Gastone-wow...;)))))
A u nas wiruchowo-Młody haftował,Młoda też....mnie w stronę kibelka ciągnie:wściekła/y:masakra
zdrowka wasm zycze.

Kolezanka z synem od soboty lezy w szpitalu...mlody podobno wymiotowal i kupkal...chyba sie odwodnil..byli na emergency a potem siup do szpitla....

Biola 60e za bagaz w rajanerze?ja sprawdzalam i wyskakiwalo mi ze od czerwca maja byc po 50e

nooo ja liczę same bilety :) no i na wakacje lecimy standardowo - bez dużego bagażu. damy rade :) bagaż tylko braliśmy jak z biura podróży lecieliśmy bo daczego nie zabrać jak jest w cenie :-D

Ania wiesz ona doipiero zaczyna :-) znaczy sama idzie juz ale na krótkie dystanse :-) jeszcze nie chodzi pewnie no i trenuje sobie tylko kilka razy dziennie :-)
ale już sama startuje i robi po kilka kroczków to zaraz bedzie ich więcej , Vi chodziła jeszcze szybciej od Emmy :tak: była troszkę silniejsza :-) i pewniejsza siebie ;-) mając 9 miesięcy to już smigała jak szalona:szok: że nie mozna było za nia nadążyć:tak:

biola nie martw się .. dzieci zmieniają się z dnia na dzień.. dzisiaj nie siedzi a jutro bedzie stał :-) zobaczysz:tak:

asienkoM normalnie zawał!
chciała popatrzeć co za oknem :-p

Gosia B to fajnie ze macie takie tanie bilety :-)
ja bez bagażu dużego to bym się w życiu nie pomieściła :no: :-)

lubiiczanko zdrówka :*

ViKamcia na szczęście parapet mam na wysokości mojego kolana. A jak popołudniu jej powiedziałam, że tata juz jedzie to od razu poraczkowała pod parapet i w oknie stała i czekała.:-D
Gosia
to fajna cena, super
Biola głowa do góry, może trafi się jakas fajna promocja

Ostatnia edycja:
marcysia - dziekuję za zainteresowanie, rosnę tu i tam... bardziej tam niż tu, ale ogólnie czuję się b. dobrze, małe daje znaki życia, na usg byłam, wszystko w porządku, ale nie wiem kto u mnie mieszka.

reklama
Do góry