reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej Mamusie :) mam takie małe pytanko, czy orientujecie się jak wygląda sprawa ze żłobkami ? Słyszałam że 3h dziennie są bezpłatne, ale nie jestem pewna czy jest ograniczenie wiekowe ?> Chciałabym żeby mój synuś miał kontakt z innymi dziećmi.

reklama
Ewelcia trzeba miec oczy dookola glowy...jak tam samopoczucie?
Vikamcia to szybko Ci cora zaczela chodzic u mnie Nacia nie reczkowala tylko tak podskakiwala na pupie zaczela chodzic jak miala 11 miesiecy a Lenus no coz czas pokaze
Biola nie przejmuj sie takim gadaniem moja Lenka jeszcze dobrze nie siedzi bo na boki sie przewraca ale ja sie tym nie przejmuje kazde dziecko ma swoj czas a napewno nie bede robic nic na sile

Tichonku-prosze bardzo :-)ciesze sie, ze jestes zadowolona i polecam sie na przyszlosc;-):-D
kurcze,glowa cos mnie napinkala,to nawet nie bol tylko takie cmienie:confused2:Chyba trzeba sobie jakas kapiel relaksujaca zapodac,chociaz ja nie jestem zwolenniczka takich posiadowek no chyba ze w jakuzi:laugh2:
Dzisiaj bylo male urwanie glowy,od rana dzieci,jedne wchodza drugie przychodza. Szkoda, ze to jedynie przyjemnosc i rozrywka dla dzieci:baffled: . Zaraz J bierze chlopcow do kapania,kolacja i do wyrek i wkoncu bedzie ciiiisza....:happy:

reklama
Lubiczanka zdróweczka.
marcysia oby cmienie przeszło po kąpieli

Moja mała to dzisiaj mało mnie o zawał nie przyprawiła. Myłam naczynia i słucham, że jakoś cicho, odkręcam głowę w jej stonę a ona na koszyk wiklinowy mi sie wspina przy oknie i telewizorze i na parapet chce.:szok: Kurcze nie chodzi sama jeszcze a już sie wspina.:confused2:

Do góry