reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Moniadan wlasnie sprawdzilam i na maj bagaz to 30e a na czerwiec juz 50e:baffled:..masakra.
Oj mowie wam ze z tym moim chlopem nie jest lekko...namowic go na cokolwiek to straszne wyzwanie:sorry2:...ale on tez mial swoje argumenty:cool2:
Anineczko zdrowka dla Matta zycze...
a Jeremiaszek rosnie jak na drozdzach...je i spi,to co sie dziwic:)

nie wiem co jeszcze chcialam...ale spadam sie ogarnac bo na miasto chcialamisc...ale widze ze co chwile pada deszczyk:baffled:

reklama
Witam się:-)
Wy mi tam nie macie czego zazdrościc bo to jeszcze nic pewnego,ceny mnie zabijają:wściekła/y:Ale grzebię,szperam,szukam:tak:Tylko mój P się nie może zdecydowac czy tak czy siak:angry:
Anineczko co niemożliwe,jak możliwe:-DNiech se chłopak tyje,na zdrowie:-DPrzyjdzie pora to zrzuci:-DMattowi zdróweczka:tak:
Ewelcia to Ci M,no!Mój P już sam mi często gadał,że my nigdy nigdzie nie byliśmy,kiedy w końcu gdzieś wyjedziemy więc wzięłam się za to szukanie a ten teraz nie wiem...:baffled:Boszsz...za chłopem nie nadążysz:dry:

Witam
Aniaa to przynajmniej nie jestem sama z tym porodem. ja to w ogóle jak rozmawiam z koleżankami tutaj to wszystkie rodzą o wiele dlużej niż w Pl. i niejedna mi powiedziała, że może jest lepiej niż w Pl, ale miały wrażenie, że uprzejmością nadrabiają irysy brak wiedzy :-D
jedna kol pojechała do szpitala, gdzie jej wmawiali, że nie rodzi i nie chcieli jej zostawić.. ona się upierała i mówi, że wie, że to już to, że nie pierwsze dziecko rodzi itd. i co? dwie godziny później już synuś był na świecie.
ja to zawszę mówię, że z daleka od irlandzkich lekarzy najlepiej :-D

Nie jestes sama i znam dziewczyny co maja takie zdanie jak ja

Lubiczanko normalnie Ci zazdroszcze tego Egiptu...
Tichonku a Tobie Hiszpani...jakos pod koniec wrzesnia znalazlam tanio w Hiszpani hotel i przelot,probowalam m namoiwc zebysmy polecieli w ramach prezentu na 30 urodziny i sie nie zgodzil:-:)baffled:..jego Hiszpania nie interesuje...:angry::no: ale wtedy za wszystko wychodzilo jakos 500e...i dooopa!!!
Wierc mezowi dziure mow codziennie pokazuj hotele to moze sie skusi ;-)

hej
A orientujecie sie ile bagażu mozna zabrać w airlingusie i jakie ceny?
wiem ze w wizzair 32 kg ale tez nie wiem jaka cena
Ryanair przegial, 50e to przeciez wiecej niz bilet, ciekawe czy w maju po 30 czy 50
W aerlingusie jes 20kg glownego i 6 podrecznego
Anineczko zdrowka dla synka
Barmanko spakowana?jak sie czujesz?

Mnie juz kolejny dzien boli pod pacha nie wiem czy zle spalam czy co:baffled:
J wczoraj sie wkurzyl zamowil przeglad online, pojechal i co gosciu go wyprosil bo wczesniej nie zadzwonil ze bedzie :szok:wrocil zly jak osa pierwszy raz mu sie taka sytuacja zdarzyla
uciekam bo chata zaczadzona prze Lenke
Milego dnia

witam się i zaraz zmykam bo dziecko muszę położyć. już musialam z nim wyjść na dwó bo stanął w drzwiach i machał papa, a co go odciągałam to w ryk. no więc kurtka, biuciory, czapa i poszlismy się pokręcić koło domu. na spacer z wózkiem to dopiero po południu wychodzimy bo jak mi tam na chwilę oczy zamknie to już w domu spać nie chce i marudzi...

anineczko możliwe zeby mały tyle przybrał bo Szymek tez bardzo szybko przybierał na sztucznym mleczku:tak:

moniadan wiem ze w aerlingu 20e torba,ale ile kg to nie wiem,w wizzair 20e za 32kg:tak:

na temat cen biletów sie nie wypowiadam:angry:bilet powrotny dla chłopaków kosztuje 400e:wściekła/y::wściekła/y:

Bry
O widzę wakacyjnie się zrobiło:-p. My zabukowaliśmy na 25 marca:-p, lecimy do Polski. Ani tylko nie wolno mówić, bo nie może zrozumieć, że to jeszcze trochę
Anineczko zdrówka dla Matta
AsienkoM ja też dziękuję, mam nadzieję, że Zuzia ładnie spała i się uspokoiła. No ale co zrobić, jak obie chciały się ze sobą bawić. Wyobraź sobie, że Ania nakrzyczała na mnie i się rozpłakała, że nie idziemy do szkoły, bo ona chce do dzieci

Tichonek Matt idzie jak burza z tymi zebami....gratki dla niego:)
wrocilam z miasta nie dawno...sie troszkeu zmachalam:baffled:Szym juz nie taki lekki,a malo tego wyciaga nogi i chce trzec butami po chodniku...co ja sie nagadam naprosze zeby tak nie robil,a ona dalej swoje,jak mu sie przypomni:baffled:

reklama
Tichonek-wow-jeszcze chwilka a komplecik będzie-super(a jak mądrze wychodzą-żeby górne dolnym nie przeszkadzały;)))
Anineczko-jak Twój środkowy Synuś???Mam nadzieje,że migusiem mu przejdzie:tak:

Do góry