reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Madbebe jak juz bedziesz chodzic na zumbe daj znac ...u nas w miasteczku jest tez zumba ale poki co samej nie chce mi sie chodzic nie kolazanki namowie moze beda chcialy zawsze to jakas odskocznia a zajecia sa wieczorkiem takze luzik
Tichonku nie tylko u Cibie stoi suszarka caly czas u nas stoja dwie dobrze ze mieszkanko mamy duze ja stawiam w jednej z sypialni
Lubiczanko Didi ale sie rozpisalyscie:-)

Mimo ze dzis 13 i do tego piatek zycze Wam aby nic sie nie wydarzylo...

Milego dnia zmykam ogarnac salon odkurzyc i podlogi pomyc

reklama
hehe lubiczanko nie tyle co wakacje alew podejście mojego , bo wg niego dzzieci za małe na ciepłe kraje .. a ze inni jeźdżą to go nie przekonuje.. i o .. jak ewelcia będziemy tkwić w ie albo pl :/

anineczko straszne z tym papierochem :no: ze sie sam nie obudził :-(

tichonku to teraz masz wampirka :-)

a mojej Vice wychodzi górna 6.. czy to możliwe że tak szybko???
sprawdzałam kilka ray no i jest oddzielny kawałek zęba za piątką... no i jestem w szoku że tak szybko :szok:

Witam

Z kawcią.
Ja też dziś wcisnęłam M by odwiózł Antka do szkoły.
Matt został jeszcze w domu,czuje się już lepiej i nie narzeka na ból głowy.

Lubiczanko no nie mam pojęcia czy Antka imieniny były,bo jakoś tak nie obchodzimy i nie przywiązujemy wagi do imienin.:zawstydzona/y:
Ale dziękuję.
Dziś muszę opitolic włosy dzieciom,bo już małe szogunki latają po chacie.
Antek ofkors sam sobie już ciachnął grzywkę,tak do skóry w zasadzie.

Madbebe dzięki,tak właśnie myślałam,że się będą nazywały :zawstydzona/y:

no i nie dokończę,młody wzywa :tak:

U mnie wlasciwie tez ciagle pranie wisi na suszarce..ale ja tylko jedno moge powiesic,bo suszarke wcisnelam do malego pokoju a tam mam podwojne lozko...i tylko na srodku moge wieszac ubrania apo bokach juz niet..
Prasowanie bede miec dzis wieczorem:baffled:...oj jak ja to kocham:cool2:

Vikamcia Szymkowi dopiero co ostatnia 5 zaczela sie dobrze przebijac a Viki juz 6 wylaci...ale czy to nie za wczesnie?popatrz dobrze
Anineczko moze Antos bedzie fryzjerem...;-)

No i mnie już prasowanie wzywa,wieczorem chyba uskutecznię:confused2:
U mnie najgorsze,że nigdzie nie mam miejsca na tę suszarkę tylko w salonie,zaraz obok drzwi wejściowych i kto wejdzie to na dzień dobry ma widok na majty i takie tam:eek:Ale jak wieszam pranie to staram się majty,staniki ukryc na środku suszarki,pomiędzy pozostałym praniem,żeby tak nie świeciły po oczach:sorry::-D:-D
Matt ma smary po kolana:wściekła/y:On tak "lubi" przy zębach,Radek miał to samo:confused2:Drze sie jak mu wycieram nos,nie cierpi tego:sorry:
ViKamcia ale 6 są zębami stałymi to jakim cudem Viki go ma?:eek:Radek jeszcze nie ma,a takie małę dziecko nie ma nawet miejsca w szczęce na szóstki:sorry:Radek zakończył ząbkowanie około 2-giego roku życia a dopiero jakieś 1,5 roku temu mu się miejsce na szóstki zrobiło,szczęka się rozrosła:tak:Jeden ząb już stracił,ale szóstek ani widu:no:
Ale skoro rodzą się dzieci z zębami to może i jej już ząb stały idzie:eek:Jak dla mnie to niech Radkowi wyjdą re szóstki jak najpóźniej bo się strasznie łatwo psują:sorry:

dobry :)

no u nas suszarka stoi non stop. mamy je 3 i czasami wszystkie pełne hehehe ale my jeden pokój mamy pusty i tam się suszy całe prańsko. a prasowanie?? brrrrrrrrrrrr nie pracuje :-D tylko czasami. ostatni raz to przeprasowałam obrus na roczek mlodego w grudniu :-D

witam popoludniowo:-)
Wczoraj czasu nie mialam, zeby zagladnac, bo rano znajoma mi synka podrzucila, pozniej corke mi jej maz przywiozl i dopiero po 3 bylam wolna i z chlopcami na plac zabaw wyszlam bo pogoda cudna, po placu do kolezanki na kawcie i tak wrocilismy o 6 :-D. Szybkie kapanie,kolacja i juz mi sie kompletnie nic nie chcialo,zaleglam na kanapie ;-). A dzis pogoda nie rozpieszcza:confused2:ale podobno jutro znowu ma byc ladnie. Jeszcze troszke i mi zonkile zakwitna,roza juz w pakach a i inne kwiatuszki rozkwitaja, czyzby wiosna sie zblizala??
U mnie tez suszarka zalega calymi dniami ale na szczescie w pokoju, ktorego nie uzywamy.
Dzis zapisalam Nataniela do przedszkola na przyszly rok,ciekawe czy bedzie chcial chodzic,bo narazie zawstydzony stoi jak ktos po angielsku do niego mowi:huh:bedzie ciekawie....:-D
lece jakis obiad klecic;-)

reklama
Dziewczyn,masakra,Matt ma piątego zęba:szok::-D
Jeszcze wczoraj nic tam nie było a dziś już dolna dwójka wylazła:szok:
Przecież mu te cztery zęby wyszły w ciągu tygodnia:szok:
Śpieszno mu chyba do porządnego jedzenia:-D
Lubiczanko i już szczena niesymetryczna:-D

Do góry