reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Szczesliwego Nowego Roku!

bylsimy na szczepionce w srode i skonczylo sie na wizycie na Emergency w piatek wieczor. meczyl sie od srody, z czwartku na piatek temperatura skoczyla mu do 39-40, a w piatek wieczor juz nawet po nurofenie nie spadala wiec pojechalismy. powiedzieli, ze widocznie wirus jakis bo po szczepionce by go tak dlugo nie trzymalo i nie mialby az takiej temperatury. zrobili badania krwi i siuskow - okazalo sie, ze wszystko okej. zwiekszyli dawke nurofenu powiedzieli zeby dawac tez calpol i odeslali do domu.

Goraczki juz nie ma, ale marudzi strasznie (jak nigdy). zastanawiamy sie z J. czy zebole czasem nie ida. moze zeszlo mu sie i szczepienie razem z zabkami? smarujemy mu dziasla bonjela i tootha - uwielbia, jak mu sie je masuje (gryzaczki nie za bardzo bo leniuch nie chce sam trzymac). ale nawet przez sen szoruje dziaslami o dziasla. budzi sie z placzem/krzykiem, zjada polowe tego co powinien i do tego zaczela mu sie biegunka. Lekarz powiedzial, ze jak spadnie temperatura a bedzie marudzic to zeby wrocic, ale chwile po podaniu calpolu/nurofenu - juz sie usmiecha i bawi sam. jak na razie nic nie widac ani nie slychac (stukamy lyzeczka). czy to mozliwe ze to zabki juz?

kurcze po paru dniach ciaglego placzu i krzyku padam ze zmeczenia. tym bardziej, ze on zawsze spokojny i pogodny.

ewelcia a ja dopiero odczytałam:baffled:ale i tak byśmy nie zdążyli bo dzieci wracają o 4 a poza tym musze popakowac chłopaków i ustawic skypa dla K:tak:a tak wogóle to lipa dzisiaj była na tym targu:baffled:juz więcej w Clonmel kupiliśmy,a na targu rumuni nam cały winogron przed nosem sprzątneli:wściekła/y:

kasiuleczka ja bym puściła juz,antybiotyk co miał to zrobił:tak:ja swoje wysyłałam juz do szkoły:-)

vikamcia czytałam,najlepsze z tymi co jedna przed 24 a druga po i rocznikowo rok różnicy,nawet do szkoły oddzielnie pójdą:-D

no włąńśie to jest bez sensu :no:
niby bliźnięta ... tylko 6 godziny różnicy a tu rok w szkole w tył.. i co .. kto spyta .. masz rodzeństwo.. tak bliźniaka w starszej klasie :/
dla mnie to tragedia tak urodzić..

mogli juz to pierwsze przepisac na 2012;-)ale wiem ze w szpitalach tego nie praktykuja...znam laske co urodzila sie o 23:55 31 grudnia i nie chceli ja juz na zapisac ze urodzila sie w nowym roku...troszkeu bez sensu...

A u nas niespodzianka,Matt ma drugiego ząbka:-):-)Ale jakoś śmisznie mu wychodzą bo teraz mu wyszła górna,prawa dwójka:eek::-DA ja codziennie mu na dole szukałam,smarowałam:zawstydzona/y:Bo strasznie znów gryzł i się ślinił,aż ma wysypkę na bródce:sorry:
Pojechaliśmy P ubrac na chrzciny i 250E pękło:szok::baffled:Strasznie drogie męskie ubrania,nawet w wyprzedażach:baffled:Ale to i tak nie 500E:sorry:Ale kupił sobie porządne rzeczy,w razie jakiejś imprezy będzie już miał:tak:Jeszcze Radka,Matta ubrac i najgorsze...mnie:eek::-D:-D

reklama
Do góry