reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM-Zuzi z okazji roczku wszystkiego naj,naj
mis_w_butelce_-_happy_birthday.gif
...a Wam spokojnego lotu:)
Marta-gdzie Cię tam znowu wywiewa?na carboot???

reklama
witam

a my dzisiaj do Kilkenny:-)ewelcia nie wybierasz sie??

milej niedzieli;-)
marta szkoda ze mi nie napisalas wczoraj..teraz to ja w pizamie jestem jeszcze...musze glowe umyc itd...nie chce mi szybko szykowac...a pozatym to m jeszcze tnie komara...
Opilamsie wczoraj jedna lampka wina...a dzis mam mega kaca:sorry:
:szok:...nie wiem co sie ze mna stalo:-D
:szok:
Marta ale jak macie ochote to zapraszam do Carlow na kawke i na maly shopping..;-)

ASsienko
duzo zdrowka dla Zusi,szczescia i radosci niech kazdy dzionek bedzie lepszy od poprzedniego-buziak w czolko na roczek;-)

Lubiczanko masakra z ta Twoja Niunia...wspolczuje
ja tez dizs nie wyspana....poszlam spac kolo 2,a mlody przylazl o 4:30 i nie spal do jakiejs 6...ale bawil sie w miare grzecznie wiec komara jakiegos przycielam...potem wstal na dobre przed 9

Marta-udanego wypadu:)
Ewelcia-nic mi nie mów...ale swym zwyczajem nastawienie poz i super samopoczucie(choć tak szczerze fizycznie czuję się...jakby ulatywało ze mnie powietrze:-()

AsienkoM wszystkiego najslodszego dla Twej Zuzi

Lubiczanko ale ze co Twoja Mala tyle razy na jedzonko sie budzi?

witam
ja z pytaniem bo od jutra moja ma isc do przedszkola , ale jutro dopiero skonczy anybiotyk brac. wiec teraz nie wiem czy ja puszczac czy dopiero w srode bo chyba mi sie dzies mignelo ze po skonczeniu antybiotyku jeden dzien jeszcze dziecko powinno byc w domu i dopiero do szkoly.????

reklama
Kasiuleczko-generalnie ciężko nazwać to budzeniem się na jedzenie:/tzn płacz,wstaję daję butlę ona mlaśnie i usypia...i tak o-w ciągu całej nocki zjadła210ml mlesia...żeby było weselej,smoka nie chce:sorry:

Do góry