reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie
Gastone-w nocy mnie olśniło-może w spamach jest ten mail,którego poszukuję;)sprawdzę:)odpisałam na smska-nie doszedł?Bozieńku jedyny-niech moc będzie z Tobą!!!
Kasiuleczko-mam nadzieje,że wizyta u lekarza i przepisane przez niego specyfiki pomogły:)
Gosia-witam i zachęcam do zaglądania tu...przypomnisz nam skąd jesteś?
Aaniu-dobrze,że wszystko do normy wróciło:)
Anineczko-nie ma Cię,ale mam nadzieję,że to nie dlatego,że Cię"wzięło":tak:
dziś ostatni dzień w pracy:))))))
No-miłego dnia Wam

reklama
Lubiczanka nie wiem, moze..Ja ci wyslalambardzo duzo tych maili ( chyba z 11:-() i wczoraj je powtorzylam.
Sprawdz jeszcze raz , jak nie to hm... normalnie nie wiem.Bo inne maile dochodza( sprawdzalam u J) wiec problem musi byc u ciebie.Nie mam raportu ze nuw dostalas a takowe mi przychodza.
To niech moc z toba bedzie :-D A sms dostalam tylko jednego ale go nie kumam..wyslalas drugiego?Musze sprawdzic.

Dzien dobry.Ja dzis zasnelam po 5 ..Powod?Hania:-(

Vikamcia wooow 11 kilo? Noo to masz co nosic :-D Moje dziewczyny wazylam przedwczoraj i majac 17 m waza 10.8 i 11.3 :-)

Ostatnia edycja:
Witam.
Zdroweczka chce zyczyc chorowitka:)
buuu nadal wieje i przelotnie cos kropi..mlody jobla w domu dostaje:angry:....
nie dawno wstalam i jakas zakrecona jestem

milego dnia zycze

Bry:-)
Aniu najważniejsze, że osłuchowo czysto
Kasiuleczko zdróewczka w takim razie, niech Oliwa szybko dochodzi do siebie
Marta zdrówka dla Szymka
GosiaB ja też Cię kojarzę
Aniu, Vikamciu to ładnie Wam dziewczynki ważą

Dobrego dnia

Net znowu wariuje:wściekła/y::wściekła/y::crazy::confused2:, pół godziny wysyłałam posta wrrr

Witam się:-) Jesssuuu,jak u nas ciemno,a jak wiało w nocy:szok: MartaF o masz,znowu:sorry:Zdrówka dla Szyma:tak: Aniaa podejrzewam,że mój Matt już odpadnie z konkursu,które dziecko więcej waży:-D:-DWidzę,że przystopował z pasibrzustwem:-DW styczniu będę miała bilans to mi go zważą dokładnie,ale na pewno jest lżejszy od Lenki:tak: Gosia i ja Cię pamiętam i dziękuję za opinię o wózku:tak:Wszystkie są mi pomocne:tak:Wiesz,mnie się też Espiro podobają (ale akurat za parasolką do nich zaglądałam),ja miałam Baby Designe ale co z tego,jak mówię,do Polski się nie wybieram:no:Muszę tu coś znaleźc:sorry:Nie pierwsze to moje dziecko i nie pierwsze szukanie wózka więc wiem,że chcę parasolkę:tak:Po co mi druga spacerówka skoro mam X-Landera:sorry:Po za tym,jeszcze nie zdecydowałam się na Maclarena:no:Ja potrzebuję,żeby wózek się składał właśnie bardziej na długośc a nie był zbyt szeroki bo problemem u mnie jest również brak miejsca w domu i jak wychodzę na dwór to się strasznie morduję wyjeżdżając szerokim wózkiem:wściekła/y:Mam maleńki przedsionek,gdzie jeszcze półka na buty stoi a wózek mam w domu.Bardzo ciężko mi wymanewrowac tak wózkiem,żeby wyjechac na dwór:sorry:A parasolkę sobie mogę wynieśc i rozłożyc na dworze,wsadzic Matta i git:tak: Jak Radek był mały mieszkałam na tym samym mieszkaniu i ten sam problem miałam,Baby Designe ciężko było mi wyciągnąc na dwór i nie ze względu na jego wagę,ale szerokośc i skończyło się na parasolce i dużo spokojniej wyglądało wychodzenie na spacer w moim wykonaniu:-D:-D
Matt się z Radkiem bawi,lecę klopki posprzątac:-p
EDIT: Święto w domu,właśnie wyciągnęłam Radkowi pierwszego ząbka:-):-)Taka śliczna,maleńka perełka:-DSzczerbatek mamusi:-D

Ostatnia edycja:
Hej ja tylko na chwilke

Aniaa fajnie, że Lenka ma się lepiej
MartaF zdrówka dla Szymka
Lubiczanka 100 latek dla Dadzi, sorry, że tak późno
Tichonek ooo wreszcie pierwszy ząbek wypadł super

U nas wszystko ok, Zuzia troszkę kataru dostała ale to na zęby bo ma górę spuchniętą i trochę marudzi.
Popisze więcej jak wrócę na wyspę, a to już w niedzielę.

Wszystkim chorującym zdrówka życzę.

witam się i ja :-)
ooo to miło, że ktoś jeszcze mnie pamięta hehe
skoro padla prośba o przypomnienie skąd jestem to z kerry. wcześniej mieszkałam 4 lata w Killarney, od maja mieszkamy w Kenmare - zadupie hehe przeprowadzka była ze względu na męża pracę. no ale ważne, że do killarney nadal blisko :-)

moje dziecko mnie chce wykończyć. ja nie wiem ile razy się budził w nocy, ale myślałam, że zwariuje!! teraz padł, ale nie wiem na jak długo - zęby idą :angry: przy wcześniejszych zębach nie bylo problemu, a teraz to tragedia!

Gastone-później wysłane(wszystkie)doszły-zresztą napisałam Ci;)Biedna-czy Ty się kiedyś wyśpisz?co z Małą?tzn nie dała spać,bo chorobowo jakos czy poprostu miała spanko w ...poważaniu?
Gosia-ależ masz piekne okolice u siebie,prawda?
AsieńkoM-a kiedy zlatujecie spowrotem?

reklama
Do góry