reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam w Nowym Roku
Anineczko fajne autko i mam takie same obawy jak i Ty bo tez mamy kombki jak nie musze to nie jezdze bo dla mnie za duzy za dlugi nie ma jak pszczoleczka ,,honda,,ktora mam w kraju nie zamienilabym na zadne inne auto :-)
Lubiczanko dobrze ze synus lepiej

Gliwa serdecznie Was pozdrawia
Milego wieczorku

reklama
Wszystkiego Dobrego :-)

My tez na kanapce z szampanem, bez zarelka bo na noc nie jadam bo umarlabym z bolu zoladka ale byly sery, winogrona i krakersy.Ja tez nie zamienilabym takiego sylwestra na bale :-)

Max ma temperature 39,7 buuuuuu

witam
dobrze wiedzieć,że nie jestem osamotniona w tym docenianiu wspólnego Sylwka z mężowskim:))))))))))))))
Gastone-mam nadzieję,że temperaturka zbita i sytuacja opanowana:)
dziś brykam popracować w starej budzie...mam pomóc szefom,bo pracownica odeszła:/
Miłego dnia Wam

Witam się:-)
Mój P dziś ostatni dzień w domku:-(Tak nam fajnie było:sorry:
Skoczymy jeszcze do paru sklepów bo nadal wózka szukam i muszę komplet talerzy kupic,są w promocjach a ja nie mam na czym chrztu urządzic:baffled:
Spotkałam parę dni temu "panią od angielskiego" i mówiła,że jednak chyba będą dalsze lekcje:-)...Tyle,że P nadal pracą zawalony i nie wiem czy będzie na czas wracał,żebym mogła chodzic na zajęcia:confused2:
Gastone o masz,znowu!39,7 :szok:Ciebie to los nie oszczędza,wciąż i wciąż coś:sorry:Zdróweczka Maxowi i całej rodzince:tak:A jaki Ty mi proponujesz wózeczek?:-p...Dziewczynki,niech mi ktoś pomoże!!!
:happy:"Parasolki" szukam:tak:Oczywiście Maclaren jest świetny,wiem,ale droooogi:confused2:Coś tak do do 200E szukam.Chociaż w Mothercare jest teraz Maclaren Techno-XT za 199,99 ale tylko czarne:sorry:Myślałam o :Chicco Multiway Stroller Sapphire - Free Delivery on this Item - Eurobaby.ie , Cosatto Swift Lite Supa Stroller Free Delivery on orders over €50 in Ireland - Eurobaby.ie albo http://babycarrierdublin.com/index...._id=62&option=com_virtuemart&Itemid=4&lang=pl albo pozostac wierną X-Landerowi:-D Sale Sale Sale � X-Lander (X-Go) Koleżanka kupiła ostatnio https://www.mothercare.ie/silver-cross-pop-stroller-bubbles-blue.html ale odradza mi:sorry:
Lubiczanko miłej pracy;-)
Radek jeszcze śpi:szok:...Idę jakieś śniadanie przygotowac i pranie wstawic:tak:

Tichonku a czemu silver crossa pop ci kolezanka odradza?....ja mam i jestem zadowolona...fakt juz podniszczony,bo my duzo uzywalismy-teraz juz tylko czasami,ale sprawdza sie super.
W pierwszym linku nie pokazuje sie maclaren tylko chicco,ja wlasnie takie chicco mialam i kiszka starszna...bez [porownania z silver crossem...
A ja u nas ostatnio w seken hendzie widzialam maclerena za 15e:-p...nie wiem jaki model bo ja sie nie znaju,ale byl tylko lekko brudny,mysle ze po wypraniu wygladal by jak nowy:rofl2:

Ewelcia bo dałam link do Chicco,nie do Maclarena:-DNapisałam tylko,że Maclareny teraz w promocji w Mothercare;-)
No,ta dziewczyna kupiła SilverCrossa przed świętami i twierdzi,że ciężko się prowadzi,ma wrażenie,że zaraz się rozpadnie.Kupiła nowy ze sklepu i mówiła,że tylko kasę straciła i nikomu go nie poleca:sorry:A mnie się wizualnie podobał więc jej spytałam bo też nad nim myślałam:tak:Strasznie się dużo opinii naczytałam o tych wszystkich wózkach i wiem jeszcze mniej:confused2:Mówisz,że Chicco kiszka?Czemu?Źle się prowadzi czy ciężki czy co?Bo akurat o nim dobre opinie znalazłam i idę dziś oglądac:sorry:Boszsz....to co ja mam kupic?!!!:-DConeco są też w promocji w Mothercare ale ta sama koleżanka twierdzi,że miała przy pierwszym dziecku i też kicha:confused2:https://www.mothercare.ie/cosatto-stroller-swift-lite-supa-globe-trotter.html
A Maclaren ten w promocji: https://www.mothercare.ie/maclaren-techno-xt-black.html Ale czemu czarny tylko?!!!:angry:Gdzie są jakieś jeszcze sklepy z wózkami,ale nie internetowe,chce poogląda,przymierzyc się i Matta,popróbowac...

Tichonku dla mnie to, to chicco sie jakos dziwnie prowadzilo,po nie dlugim czasie mi ta gabka z raczek zaczela odchodzic,kolka sie szybko scieraly,az pewnego dnia odpadlo jedno z tylu,m naprawial chyba ze 3razy...w konu oddalam do ciucholandu...ogolnie bardziej wizualnie nawet fajniejszy jest silver cross...Mnie tam sie lekko prowadzi...lepiej sie nim podjerzdza pod krawezniki niz chicco...chicco ma za bardzo wysuniete przednie kolka do przodu..Ale,chicco rozklada sie do konca a silver cross juz nie,to jedyny minus...ale moj Szym kimalw nim...Ja mam czarny i nie jest zly:)moze tu ci cos doradza;https://www.babyboom.pl/forum/plotk...emat-spacerowek-38319/index9.html#post7977854

Tichonku w Carlow jest sklep z wozkami:-p

Ostatnia edycja:
Ewelcia podczytywałam też tam:tak:No i widzę,że Maclareny królują:tak:Nawet i bym się skusiła na niego ale gdzie ja mam go kupic prócz Mothercare?:sorry:....Teraz się obudziłam,jak P do pracy wraca:zawstydzona/y:,ale daj jakiś link do Waszego sklepu:tak:
Barmanko gdzie kupowałaś Maclarena?
A u nas wielkie święto i wielka histeria za jednym razem:-DRadkowi się pierwszy ząbek rusza:tak:No i oczy pełne łez bo go boli z każdym kęsem chleba:sorry:Oczywiście grubo przesadza,ale trzeba współczuc,przytulac,pocieszac i takie tam:eek::-D

Witam.
U nas temp dalej ale nic poza tym.

Tichonek ja polecam maclarena, cossatto i silver crosa.
Do mclarena zawsze mozesz kupic kolorowa podkladke i bedzie git.
Cossatto super.Xlander do mnie nie przemawia bo nie lubie tych kolek z przodu.
Bardzo mi sie podoba cossatto diablo bodajze.Super wykonany:-)
Ja mialam jeszcze jane energy ( zapytaj andzuliny czy zadowolona bo jej odsprzedalam)

Zobacz to wideo na YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=UM2Harhxcvo&feature=youtube_gdata_player

Ostatnia edycja:
reklama
Gastone śliczne te Cossatto Diablo:-)
Powiedzcie mi jeszcze gdzie ja mam te wózki kupic:wściekła/y:Tu jest tak ograniczone pole manewru,że szok:baffled:No 5-6 wózków w sklepie stoi i weź se wybierz:wściekła/y:A może macie jakieś strony internetowe skąd kupowałyście?
A i jeszcze jedno,jaki typ Maclarena najlepszy?Troszkę ich jest i już głupieję:eek:
Anineczko,Kamciu sorki,że tu zaśmiecam:zawstydzona/y:Jak dziś nie kupię to się przeniosę z tymi dylematami na odpowiedni wątek:tak:

Do góry