reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Mamina-witam:)chodzi o konto w AIB:)
Kasiuleczko-ja też co niceco o PP wiem;)))))
Ale się na wieczór rozszalały
Marta-mnie tez się avatarek pomiksował-teraz widzę nowy...muszę się przyzwyczaic:)
Margaritta-gdzie jesteś jak Cię nie ma?Przyznawaj mi sie tu zaraz gdzie co i jak...chyba w ikei;))))
Ewelcia-juz mi ślinka cieknie;)))))))))))))))jakby co też mam bitą śmietane;))))))))))))
UCiekam-a Wam miłej nocki!!!!

kasiuleczka nie ma za co jak coś to ja zawsze jestem na gg:tak:

lubiczanka ja sama musze sie przyzwyczaic:baffled:a tak wogóle to musze sama swój wykombinowac:tak:

Dobry wieczór

ruch jak w kościoleee tutaj:-D

a czy ja tutaj dziś byłam? Bo już nie pamiętam
ledwo na oczyska patrzę,tylko kupki,srupki i pieluchy :cool2::-D
się ma co się chciało,ne?

Obwieszczam,że Wolfia żyje,widziałam ja ją na własne oczy,herbatkę z nią piłam :-p;-):-D
Dziękuję Wolfia za miłe odwiedzinki i za prezent dla maluszka :tak:

Czytam co u Was,ale oczy mi się kleją,jakieś paypale...ja to staroświecka jestem i takie cuda techniki nie dla mnie,ledwo co się połapałam z kontem online mojego banku,a reszta to dla mnie czarna magia.

mówicie o "koleżankach" ?taaakie są? eeee tam,olac je.

o czym to jeszcze czytałam..?

AAA Gliwa zdróweczka dla Igorka.Ludzie taki maluszek i zapalenie płuc.Oby szybko wyzdrowiał!!

Mamina witaj i wtrącaj się,a co tam ;-) a gdzie mieszkasz? Napisz coś o sobie :sorry2:

Czy ktoś wspominał o sylwestrze z sąsiadem? Czarnoskórym? wow!!

Ewelcia zapraszamy,zapraszamy!!
My głodni gości teraz bo tak jak i wy,uziemieni w domciu.Jobla idzie dostac :baffled:
Ja dopiero 2h temu zajarzyłam,że jutro sylwester.
Wow,dobrze,że w tv sylwek będzie godzinę wcześniej,to może zdążę obejrzec zanim padnę...
ale,ale właśnie patrzę na barek i stoi tam żubróweczka....chyba się jutro skuszę na drineczka.Oho,jak nie padnę po umoczeniu dzioba to będzie sukces,w końcu 40 tygodni nie piłam :-D

O wyprzedażach się nie wypowiadam bo nie zaznałam w tym roku.
Ja wyprzedaję,moje jeżdżące żelazko :-D i chcemy kupic coś większego,tak więc rozglądam się za takimi promocjami :tak:

Aaania83 główka do góry kochana,wiem,że choroby się panoszą,ale najważniejsze,że ty masz zdrową rodzinkę.

Barmanko i jak ból głowy przeszedł? Ja w ciąży z poprzednią dwójką miałam tygodniowe bóle głowy,masakra.Jeremiasz mnie jakoś oszczędził.

Margaritta Cię i Twą rodzinę również zapraszam na kawcię i ciasteczko.;-)

Lubiczanko jak się miewa piękna osóbka o wielkich ślicznych oczętach? ale się nasłodziłam uuuhuuu....no ale sama prawda.Dominiczka ma takie oczyska,że tylko się zakochac :shocked2:
Buziaki dla Twixika i reszty ferajny.Jak się autko J sprawuje?

dobra,wybaczta,ale idem.
Młody wlał w siebie ogromną ilośc mleka to może pośpi w nocy.Bo wczorajsza nocka woła o pomstę do nieba (mówiłam Lubiczanko,że niedługo nie będziesz samotna w tych nockach) zasnęłam chyba o 5 nad ranem dopiero.M śpi sobie w najlepsze w living roomie i tak chrapie,a mnie szlak trafia,bo było umówione,że jak on na urlopie to wstajemy na zmianę,wiem,wiem,że choroba nie wybiera,ale czemu akurat po moim porodzie? WHY?

good night :-)

Dzień dobry:)
Anineczko-unormuje się z nockami-zobaczysz:)))a posta walnęłaś,że hej:szok:dominiczka o chorobie najwyraźniej już zapomniała,ale i tak nocki to już "nie to co kiedyś"...;))))Kolejnej przyszłej synówce słódź,a co?Ja Twym najmłodszym też jestem zachwycona-maleńki,bezbronny Skarb...a,że przystojny będzie wątpliwości nie ma-wystarczy na Rodziców i Braci spojrzeć:tak:
Marta-atwarzaj swój,stwarzaj;)))
Katrina-a Ty się tak nie przejmuj-nawet jeśli celowo taki własnie byś wybrała,to co z tego:tak::-)
Miłego dnia drogie Panie...jakbym nie wchodziła to,życzę oby Sylwester wyglądał tak
images
a jutrzejszy dzień nie tak
images
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Margaritta, ja nie lubię Ikea, jadę jak muszę, nic tam kurka znaleźć nie mogę :baffled: to nie jest sklep dla mnie "do połażenia" tylko po konkretne sprawunki :sorry2:

Mamina, witaj.

Anineczko, oj biedna Ty..

Bosz jaka ja zakręcona, pisałam Wam wczoraj że jeszcze 2 dni pracy mi zostały...:sorry2: tjaaa w dupce mi się poprzewracało :-D 5 dni zostało :zawstydzona/y: ale też tragedii nie ma prawda?:-)
Umówiłam się już do stomatologa, i do mojej kochanej fryzjerki juuupi:tak::tak:

reklama
Witam

piję kawusię.
Wyspałam się :blink: i czuję energię,zaraz ją spożytkuję na sprzątanko.
Jakieś zakupki trza zrobic,soczek jabłkowy do żubróweczki trzeba zakupic.

Ewelcia pewnie,planów jak na razie nie mamy ;-)

Lubiczanko aaaa tak,synowej trza czasem posłodzic,moja teściowa też mi słodzi,a co tam.;-)
Tobie również Szalonego Sylwestra życzę, nie spij się tam ;-):rofl2::-D

Do góry