reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie:)
dzięki Dziewuszki-nocka niczego sobie-4pobudki:)a o 5tej sama zlazłam-już chyba z przyzwyczajenia;)
Margaritta-szalona Kobieto!!!po nocy lakierem się bawi;)))))czekam na listonosza...:)
Barmanko-no muszę się zakręcić koło jakiegoś stoiska z choineczkami:)A-piąteczka przybita:)
Wiesieńko-faktycznie rano przeczytałam,ale fluidki przesłane chyba poskutkowały:)))
Gastone-niech moc będzie z Tobą!
Miłego dnia!!!!!!!!

reklama
Dziewczyny poradzcie mi ;(kacper wstal rano i znowy ma bialy jezyk(w poniedzialek skaczyl brac antybiotyk juz 3 w ciagu miesiaca) co to moze byc za cholerstwo,wiadomo ze nie dlugo zacznie goraczkowac,boje sie isc z nim do lekarza ze znowu dadza mu antybiotyk i odesla do domu.a to przeciez nie dziala bo jest poprawa jak go bierze a za dwa trzy dni to cos powraca.bede w pl za tydzien i napewno zrobie mu wymaz z gardla ale do tej pory niewiem co robic,co sadzicie czy moze pojechac z nim do szpitala na emergency czy do normalnego gp.
Dobrze ze to ost dzien w szkole bo oczywiscie juz dostalam list ze dziecko ma opuszczone 13dni i ze to jest nie dopusczalne,i zeby przyjsc i to wyjasnic,bozysz jak ja nie lubie tej baby to co ja mam dziecko puszczac z 39st goraczki do szkoly a co jest nalepsze ze ja to nie obchodzi ze dziecko choruje ma byc i tyle;(

Witam

Biola a jak się czuje Kacper? Boli go gardło? Bo może to grzybica od antybiotyków?
a co do pani ze szkoły...piszesz młodemu usprawiedliwienia? Albo czy GP wystawia wam takowe? Jeśli tak to niech się w pompkę pocałuje ;-)

Ja się witam i zmykam bo zaraz występy u Antka w szkole.
I tak,dalej tutaj jestem :baffled:
wczoraj pół wieczora przeryczałam,takie mam zmienne nastroje :-p

Biola tez pomyslalam ze to grzybica.
Taka dawka antybiotykow, nic dziwnego.
Dajesz mu cos oslonowo?
A co do listu ze szkoly.Maatko, u nas czegos takiego nie ma.Przeciez oni sa w junior class wiec co za problem?
Moj Max tez duzo juz opuscil, bo ciagle cos.Przeciez normalne ze dzieci choruja.
Ja Nigdy nie dostalam zadnego listu .
Apropo szkoly to od nowego roku szkolnego w koncu przenosza sie do nowego budynku.Ciesze sie bo bede miec blisko bo szkola kolo obwodnicy a ja mieszkam kolo obwodnicy:-) Trzy ronda i juz.Zadnych swiatel, zadnego stania i w koncu parking:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny kacper czuje siee dobrze tzn pozatym ze nie zjadl sniadania to narazie nic mu nie jest mowi ze gardlo go narazie nie boli,ale to jest kwesta czasu kiedy zacznie goraczkowc zawsze tak jest;(tez tak myslalam za pierwszzym razem ze to moze grzybica ale zawsze i tak kaczy sie antybiotykiem i do tego wczoraj zobaczylam jego zeby bozyszzz jakie zolte myslaam ze tak sobie zle myje a myje zawsze 2 razy,a tu doczytalam ze to po antybiotykach ,jestem zlamana ;(((
Co do szkoly to pisalam o dyrektorce i zawsze daje usprawiedliwienie i zawsze pisze konkretny powod poprostu ten babsztyl nie moze zrozumiec ze dzieci choruja a zwlaszcza nasze pl.ogolnie to jej chodzi o to ze jak obcokrajowiec i opuszcza tyle to znaczy ze jezdzi do swojego kraju

Biola,faktycznie baba stuknieta....nie wiem co jest Kacperkowi,moz eto faktycznie jakas grzybica...moze idz do GP i powiedz,ze jak bierze antybiotyk to wsio ok,a po odstawieniu wsio wraca,moze oni mu zrobia jakis wymaz...
\
Anineczko udanego przedstawienia...obys nie zaczela rodzic tam,lepiej po powrocie do domu:-);-)

ja nie w temacie z ta "sprawa dla reportera" ktos mnie oswieci,kiedy ma byc i o czym?

poszlam spac pozno,szym nie spal w nocy 2h,obudzil sie o 7:30 chcial mleko,wypil chyba z 90ml i zamiast isc spac to sie wiercil..
Zasnal wczoraj o 21:30 a wstal o 7:30(wczoraj)reasumujac spal 8h...masakra z nim jest...chodzi mi o spanie..
a bylo tak fajnie od tamtej soboty,spal praktycznie cala noc z jedna pobutka na picie...to mi sie egzemplarz trafil...

zjadlam cos wczoraj i jest mi dzis nie dobrze,ale co to bylo to nie wiem?chodze jak pijana...chyba sie czyms zatrulam...moze kielbasa?
baffled5wh.gif

kot mi kwiatka wywalil z doniczka na podloge,ale kwiatek przezyl,a drugiego tak zmolestowal w nocy ze nie wiem czy przezyje,wynioslam go na gore do pokoju....m nie zamknal drzwi do salonu
angry.gif

Hello
Coraz bliżej Świąt ja właśnie szukam jakiegoś przepisu na sernik może coś polecicie?:)
U mnie właśnie pan od gazu majstruje ponieważ coś nam się zapowietrzają kaloryfery:/
Miłego dnia i przygotowań

Kamcia-ja piekłam chyba cały dekalog sernikowy...dobry jest krakowski,wiedeński i królewski...ale jak chcę mieć kawal porządnego sernika,który zawsze wychodzi to piekę"złotą rosę":)))
Ewelcia-a to kacurek!!!łobuz jeden;)A ma coś(jakąś "ściankę)"do drapania?
A ja ciągle nic nie robię:/siedzę i patrzę jak Niuńka "przemieszcza się"na pleckach po całym salonie:)

reklama
Witam
Ewelcia a narazie dobrze idzie dzierganie dwie czapki zrobilam:-)mnie tez cos zoladek ostatnio bolal i jakies rewolucje mialam biegunke co zjadlam to toalete zaliczalam nie wiem co mi bylo oczywiscie od J dostalam opierdziel ze nie jem ze nie mam czasu na jedzienie ehhh zdrowka Ci zycze
Lubiczanko J kupil stroik na drzwi ze swierzych galazek powiedzial mu ze bez galazek ma nie wracac:-) a ze mamy juz inny stroik na drzwiach wiec galazki wykorzystalam do stroika :)
Tez polecam sernik zlota rosa zawsze wyjdzie :-)

Biola zdrowka dla synka

Zmykam konczyc obiad :)

Milego dnia

Do góry