reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny, powiedzcie mi jak zabezpieczyć/przechowywać zdjęcie zrobione Polaroidem?

To zdjęcie co Marcel ma z Mikołajem jest właśnie z polaroida, wiem że kolory blakną po jakimś czasie... Szkoda byłoby pierwszej mikołajkowej pamiątki...
Jak myślicie - jeśli je zalaminuje to będzie ok?

reklama
No dobra dziewczynki. Jutro i przez pare dni już pewnie nie zajże na forum więc:

Spokojnych, rodzinnych, pełnych ciepła, miłości i radości Świat Bożego Narodzenia
images

Asienka_r ty chudzino
Lubiczanka oby nocki się unormowały
Ewelcia fajnie, że choróbsko Cię nie dopadło

Anineczka
szybkiego rozwiązania

Barmanko-zanim doczytałam do końca od razu mi pomysł z zalaminowaniem przyszedł:)A wyjazd...no cóż...paszportu na razie ani widu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::no:mi w tym roku też jakos więcej bigosu wyszło-tzn jest w trakcie a juz w najwiekszym z garów ledwo miejscówy na miecho:/trzymam kciuki obyś podołała z przygotowaniami:)
Kasiuleczko-śliczna ta lala:))))i jaka mądra Oliwcia:)dobrze wie zeby nie zadzierać z Mikołajem;)
Aaniu-a skąd wytrzasnęłas gałązki na stroik?

ja jak zwykle w przerwie małej

Barmanko ma ;-) co do zdjęcia to (moge sie mylić) kazde takie polaroidowe zdjęcie ma negatyw "w sobie" czy jakos tak- w kazdym razie mozna podejsc do fotografa i poprosic o "odbitke" ale juz bedzie to normlane zdjecie i podobno nawet se powiekszyc mozna :eek: tak mi ktos tu podpowiedzial- warto to sprawdzic;-) a tak badełej- ja mam zdjęcie z chrztu mojego brata polaroidowe ... bedzie jakies 30 lat :-) i jak nówka- serio- nic nie wyblakło.

lece bo se roboty narobiłam tylko- G się wqrza , ze juz wymyślam normalnie:confused2:

lubiczanko- spokojnej nocki Ci zycze i .... oby jutro paszport przyszedł:-p;-)

haha, jak dobrze wiedzieć że nie tylko ja gotuję jak dla Pułku Ułańskiego :-D:-D Biola, Lubiczanka - piąteczki
niby fajnie jest mieć dużo żarełka, ale potem trzeba mieć jeszcze gdzie to wszystko pochować :confused2:

Asieńka, Tobie też Wesołych Świąt.

Lubiczanka, a no tak - paszport...
Pytasz o gałązki na choinkę? My zawsze choinkę kupowaliśmy u takiego pana co prowadził handel na własnym podwórku, tam masa gałązek się walała po ziemi, ludzie po tym deptali, zawsze sobie kilka uzbierałam i pytałam czy mogę wziąć do domu, robiłam z nich stroik i wianuszek na drzwi. Ale w tym roku choinke kupiliśmy w Woodies, a z przystrojem poszłam na łatwiznę - Gwiazda Betlejemska na stół, a na drzwi ledowe łańcuchy ;-)

Margaritto, ma
:-), a widzisz nie wiedziałam że można zrobić odbitkę.. warto się dopytać. Kurcze może kiedyś te klisze do aparatów były inne, sama nie wiem, ale jakieś 10 lat temu widziałam taką fotkę i kolory były wyblakłe, to samo koleżanka tutaj była na jakieś imprezie sponsorowanej przez redbulla, i zdjęcie nawet roku nie miało jak już zaczęło zmieniać kolory...
A jaką masz robotę?

Ostatnia edycja:
Barmanka jeszcze fotograf moze zeskanowac fotke i wydrukowac normalna.
No ale to lenie i mowia ze nie skanuja.Wiem cos o tym bo ludzie czesto do mojego J przychodza i mowia ze nikt im tego zrobic nie chce.

Poczytalam ale humoru brak na pisanie :ninja2::ninja2:

witam, padam juz ale zajrzalam czy Anineczka jeszcze tu czy juz w szpitalu;-)ale widze ze Jeremy to woli u mamusi siedziec w brzusiu
Ja juz prawie zakupy wszystkie zrobione, wiec tylko gotowanie mnie czeka,ale to a piatek zaczne i pewnie pojde spac w srodku nocy:-p
Margaritta- ja tez robilam kalendarze ale tylko z Asi zdjeciami, ale zamowilam tez na prezent koszulki i kubek, a dostalam gratis kalendarz z psiakami i jeszcze taki albumik laminowany to tez wysle rodzicom, a z jakiej strony zamawialas?

Barmanko - juz lepiej, u was to ciagle cos ostanio, mam nadzieje ze po swietach bedziecie juz ok, chce sie spotkac na kawke i mam tez ;-)no wiesz co.....:-)

Gastone- poprawy nastroju zycze
AsienkaM- spokojnego lotu i zdrowych, wesolych Swiat zycze:-)

Kamcia- zdolniacha, jak dostal 1-wsza nagrode i super prezent:tak:

wiesienko przysłali mi taki "voucher" z vistaprint razem z reklamówkami i katalogiem Ikea . Tez tam mase rzeczy innych było,ale.. pierwszy raz to zamawialam i kalendarz okazał się rewelka;-)

barmanko
a widzisz kochana- całkiem tez mozliwe ,ze daaawne polaroidy były the best :cool2: dopytaj dopytaj. gastone się zna to i dobrze prawi ;-) a robote - dej spokój... kupowalam takie tam duperele w woodisie-i lakier znalazlam taki do drewna i teraz jak sie rozpędziłam.. to tylko szukam co jeszcze drewniane w domu mam:eek::-D a chciałam tylko taka szafke ikeowska maznąc :confused2:

przerwa bo smierdzi troszku :confused2:

Margaritta- o widzsisz to ta sama firma:-D, faktycznie rewelka ja tez pierwszy raz, ale jak zaczelam klikac i inne rzeczy za free wyskoczyly to stwierdzilam czemu nie ;-)teraz juz wiem jak to dziala wiec moze czesciej cos tam zamowie, Ciebie tez nawiedze po swietach:tak::-D
lubiczanko- pewnie przecztasz rano ale spokojnej nocki Ci zycze

reklama
Do góry