reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia-wiem co czujesz...ja chcę wyć,wrzeszczeć i płakać tak do 6tej...potem jakoś się zbieram i staram się pozytywnie nastroić-i tak dzień mija przyzwoicie:)

reklama
Hejo :-)

Aaniu-mój chrześniak też w maju ma komunię...i siostrzeniec i bratanica też:/A co córuni załujesz Dory;)
Nie zaluje dostanie Dore ale oprocz tego wolalabym kupic jej jakas konkretniejsza zabawke,dla Leny juz mam upatrzone tylko ciekawe czy bedzie na stanie
Oby z nockami wszystko wrocilo do normy

Witam się:-)
U nas biało i zimno:-)
Anineczko melduneczek;-)Choc,niedostępna jesteś więc byc może....:-)
Ja jestem zawiedziona straszennie wczorajszym przedstawieniem:sorry2::no:
...I znów foremka,młoda mama odeszła (Boszsz....w moim wieku):-:)-:)-(Co się dzieje na tym świecie:-(

A czemu jestes zawiedziona?

Gastone dobrze ze wiesz co jest corci teraz bedzie tylko lepiej
Ewelcia i jak tam z prezentem dla Ciebie?Twoj Maz pamieta czy zapomnialo mu sie :-)

Asienko ​zdrowka

Dobra uciekam wziasc sie za obiad dzis buraczkowa serwuje i placki ziemniaczane,J pojechal do sklepu po foremki jesli kupi to dzis z Nacia bede dzialac a pozniej wieczorkiem mamm synka kolezanki do pilnowanania no i w miedzy czasie musze poprasowac :baffled:ale to wczesniej zrobie jak Lenus pojdzie spac

Przymorzilo troszke i teraz sniezek prosze dobrze niech pada i pada bo co to za Swieta bez choinki

Ewelcia to nie wesolo,u mnie Nacia tez pol nocy spi u siebie a pozniej przychodzi do nas i spi z nami a ja wstaje polamana bo czuje sie jak sardynka w puszce

Ostatnia edycja:
I ja przybijam dwie piatki-pobudka o 5tej i pieluchy,nocnik stoi i sie kurzy..
Lubiczanko-tak,walcze na nowej chatce od 2ch dni :-)
Barmanko- bez sensu mi siedziec i czekac,skoro chatka sie juz znalazła. Na jedno wychodzi prawie-porzadki tu,przed swietami,czy przeprowadzka i sprzatanie nowej ;-) no moze nie na jedno ;-) ale ja juz tu usiedziec nie moge :p

Ide bo Wika zbojcuje.
Milego.dnia!

Asieńko,Madbebe-no to piąteczka;)Daniel w ogóle omija nocnik(kibelek też)szerokim łukiem-a jak kilka razy próbowlaiśmy go posadzić to czarna rozpacz-wrzaski ryki wręcz i wyrywanie się:(Byle do lata-gacie na dupeczkę i wio-zescza sie niech sie męczy;)

hejka
Ja cie krece jak u nas przymrozilo!!!!:baffled: szkoda ze zamist sniegu u nas szklanka na drogach i chodnikach, cala spieta przyszlam z przedszkola bo musialam uwazac zeby fikolka nie walnác.:-DMloda walnela orla dobrze ze ja trzymalam, kupilam sol i schody posypalam zeby lod puscil.

Lubiczanko, Asienko do nauki nocnikowania polecam naklejeczki u nas sie sprawdzily.
Barmmanko, Aniu moja Oliva tez jest ogromná fanká puzzli.pamietam jak jej kupilam pierwsze puzelki z Kubusiem jak miala dwa latka na poczatku ciezko jest bo trezba miec cierpliwosc i tlumaczyc ale jak zalapala co i jak to do tej pory przynajmniej raz dziennie bierze jakoms ukladanke i sobie uklada.Puzelki bardzo rozwijajá:tak:mloda to sobie ostatnio wybrala w lidlu ksiezniczki 160szt:szok:.I nawet sobie radzi ja musze jej pomoc przy tle.
Aha no i nie polecam puzlli takich fale dunaju o roznych ksztaltach, najlepsze sa zwykle kwadratowe :tak:

Ewelcia zachowanie Twojego Szyma jest identyczne jak tej naszej malej 3 letniej sasiadki, tez po nocach nie sypiala np szla spac o 20 budzila sie o 1 i spac nie chciala i tak do 6 rano:baffled:(mloda w najlepsze sie bawila z tatusiem bo on jej na wszystko pozwala szczegolnie gdy mala placzem i wrzaskiem wymusza) pozniej zasypiala wstawala o 9 czasami miala drzemké po poludniu. Sasiadka nawet mi sie radzila co ona ma zniá zrobic, ja jej mowie zlikfiduj jej te drzemki i powiedz jemu zeby sie z niá nie bawil po nocach,jak sie obudzi poloz sie z niá niech spi. I jak narazie jest lepiej czasem sie budzi na mleko.

Anineczko a to dlatego Cię rano na BB nie było:-D:-D:-D
Przedstawienie ogólnie słabe,krótkie,jedno dziecko coś czytało,reszta siedziała.Radek miał do powiedzenia tylko: "I don't care":sorry2: Co akurat do niego pasuje jak ulał:-D:-DKażda klasa miała osobno przedstawienie bo szkoła maleńka,nie było więc miejsca:baffled:No nie podobało mi się po prostu,w zeszłym roku jakoś lepsze to było:sorry2:Do tego taką scenerię zrobili ciemną,że kamerowanie cienko wyszło:dry:
Od stycznia rusza budowa szkoły z prawdziwego zdarzenia więc mam nadzieję,że za rok jakoś to lepiej zorganizują:sorry2:

Tichonku tak właśnie :-D
Zazwyczaj jestem na BB jak chłopaków odwiozę do placówek,a że dziś mam M w domku to on za mnie odbębnił tą fuchę,a ja jeszcze dosypiałam,no a jak wrócił to... :cool2::-D

Wizytka u pielęgniarki krótka i rzeczowa.Młody ok,ale wczoraj w szpitalu miałam scana i wiedziałam,że z młodym wsio w porządku.Jest nisko,ale mógłby już zapukac do bram wolności :-D

Zaraz się wezmę za mega porządki,przysiady przy okazji porobię:-D

Lubiczanko coś się młodej poprzestawiało,że tak w nocy szaleje?

Ewelcia może faktycznie czas zakończyc drzemki popołudniowe? Choc u mnie to chłopaki same zrezygnowały,dośc wcześnie bo coś około 2 urodzin,ale i tak teraz mam problem bo chodzą spac o 22.To znaczy kąpiel i te inne to już o 20,ale zanim usną to mają 1000 powodów do nie spania.
Zwłaszcza Matt :wściekła/y: A rano ciężko mu powiekę podnieśc :dry:
Napisałam na GG ;-)

Moje chłopaki też uwielbiają puzzle.Zwłaszcza Matt.A jak dostał od Mikołaja puzzle Bakugan (3 układanki za 3.99 w promocji) to oszalał ze szczęścia.
I takie jak Kasiuleczki z Lidla 160 częsci tylko,że 101 Dalmatyńczyków też układa bez problemu.Pod choinkę chcę dokupic jeszcze kilka pudełek :tak:

madbebe fajnie,że już na nowej chatce się oporządzasz :tak:
A jak Wikta na nowy domek? Na swój pokoik?

co do nocnika,dziewczęta nic na siłę.Jak to ja powtarzam "nie widziałam 18 -sto latka sikającego w pieluchę" nauczą się :-p:-D

Lubiczanka a ja sobie wyje, placze i pogadam nieprzyzwoicie pod nosem bo tylko tak sobie moge ulzyc.Trudno byc cierpliwym jak sie nie spi do 6 rano i zero perspektyw na odsypianie a kolejna noc powtorka:-(

Ide na sniadanie, niestety ostatnio dopiero o tej porze.

reklama
Do góry