reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko to już czas na ząbki? Przecież Dominiczka dopiero co się urodziła,maleństwo małe ;-)
Uświadamiam sobie,że i mnie to czeka...ludzie :eek::-D
Tak zupka z makaronem literki,do kupienia w Pl sklepie.
A że chłopcy lubią bajkę "Marta mówi" na Mini mini to ubzdurali sobie te literki co chwila.
I będzie pomidorówka z literkami dla nich.
Już mnie namawiali bym dała Mili,może zacznie gadac :rofl2:

Witam

Gliwa dzieki za wczorajszy dzien:-)
Tichonku milo bylo Was spotkac na shopingu u nas :-)

Lubiczanko,Gastone wspolczuje nieprzespanych nocek

Lubiczanko oby zebolki szybko wyszly

Gastone zdrowka dla Ciebie

Asienko Tobie rowniez zdrowka

Uciekam brac sie za obiad a pozniej z Nacia bedziemy stroic okna

Milego dnia

Anineczko-a no czeka Cię:)Mam jednak nadzieję,że nie aż tak drastycznie;)Powiedz Chłopakom żeby Milę w Wigilię śledzili-może przemówi:)J wymyślił,że nagramy na fona coś od Reksia-który przemówi przy kolacji;)))
Właśnie listonosz mi przytachał prezenty ze smythsa(zamawiałam w ptk);))))))))))))))))))

Bry:-)
Młody śpi,jak miłoooo:-D
My jako,że w sobotę przez tego fryzjera nie mieliśmy czasu wczoraj pojechaliśmy na zakupy spożywcze do Tesco i tak jak dziewczyny mówią,Anię i GLIWĘ z rodzinami spotkaliśmy.Miło było Was zobaczyc,tyle,że krótko:sorry:Ale jak pojechaliśmy około 13:00 to pędem do domu przed 17:00 wracaliśmy bo miałam tylko jedno mleko dla Matta,które zjadł około 14-tej i gnaliśmy bo około 17-tej Młody znów je a nie miałam drugiego.Zeszło nam tak długo bo chciałam Radkowi spodnie jakieś kupic i co mi się jakieś podobały to mu z tyłka spadały bo to przecież takie chude,że szok:sorry:I tak na przymierzaniu chyba ze 40 minut nam zeszło,jeszcze oblukaliśmy zabawki,co trwało jeszcze dłużej i potem pędem spożywka:eek:
Gastone,Lubiczanka współczuję serdecznie:sorry:Ja z Radkiem miałam też taką masakrę:sorry:Potrafił się co 40 minut budzic i tylko na rękach zasypiał a w dzień wcale nie było możliwości z nim się przespac bo spał po 20 minut:wściekła/y:Chodziłam jak neptyk:eek:Teraz jest o niebo lepiej,Matt w dzień śpi jak zając pod miedzą,ale za to nocki-nie można chciec lepszych:tak:Chociaż dziś około 2:00 młody się rozdarł,że aż siadłam na łóżku:szok:Ale popłakał chwilę,pozytywka się włączyła i zasnął:tak:Zęby,zęby,ach te zęby,Anineczko szykuj się:-DAle to jeszcze kilka miesięcy;-)
Asieńko_r zdrówka:tak:
Margaritta zarzuc fotkę nowego fryza:tak:

Moja Hanka sie budzi co 15-20 minut i to mnie najbardziej meczy bo wez tu chociaz sie zdrzemnij:-((
Boze dziewczyny sie leja o stoleczek :-D

Wczoraj musieliśmy pojechać i kupić Zuzi buciki na zimę. Miała bo kupiliśmy miesiąc temu, ale nie nosiła bo było ciepło, przedwczoraj chciałam jej załozyć i zonk. długość stópki ok ale nie chcą wejść bo ciasne w podbiciu, może jeszcze, jakby rozpięcie było większe. Ostatnio szybko rośnie i co chwila trzeba ubrania wymieniać, ale nie sądziłam, że nóżki tak "strzeliły"

Margaritta pisałaś ostatnio o botoksie czyli o zimnie na ustach i dzisiaj mi wyskoczyło, a juz dawno nie miałam
Asienka_r zdrówka
Gastone dla Was też zdrówka
Lubiczanka oby ząbki szybko wyszły

Ostatnia edycja:
reklama
witam
lubiczanko Gastone, ojjjjjj duzo duzo sily i zdroweczka
AsienkoM ha ha oby ten botoks szybko zszedl, mnie naszczescie takie rzeczy juz nie dopadaja tzn zimna jeszcze nie mialam ale za to wrzody i jeczmienie na twarzy to co najmniej dwa razy w roku zazwyczaj we wrzesniu.
asienko r zdrowka
Anineczko he he moja mloda tez lubi marte.... i jak widzi makaron literkowy w sklepie to zaraz wola ze ona go chce, czasami kupujemy do rosolku.

ehhh bylam dzis w Tesco kupic jakies ozdobki i nic nie kupilam jedynie bombki mieli u nas a to akurat mam.:wściekła/y:
ide wykonczyc obiadek, ehhh ale chyba go nie tkne od rana mnie zgaga pali:wściekła/y:

Do góry