reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

moje wyjete w sumie 2 dni z zyciorysu pozostawiły po sobie febre na ustach zimno tak zwane ale w ilosci takiej, ze.. botoks wstrzykniety niech się chowa przy moich rozmiarach ust dziś:dry:

barmanko
kochana- otóz ja mam takie talerze- bordowe- uwielbiam je- chyba tez z Argosa ale juz jakies lata temu moze ze 3 moze 2- jakoś tak wtedy drozsze były :dry: badełej- co znaczy "cięzkie" ? no lekkie jak te z jak mu tam...yyy takie białe były kiedys no ... nie pamietam to tamte rzeczywiscie lekkie były- te są jak dla mnie bardzo dobre. Nie znalazlam linka to Ci fotke zapodam o ! i nie stłukł mi sie zaden- obym nie napisała tego w złą godzine. A no i wyglądają fajnie:cool2:

CIMG8880.jpgCIMG8881.jpg

nic wiecej nie napisze, bo ta febra doprowadza mnie do :wściekła/y:jest jej chyba z 8 szt :nerd: ale to własnie owe "przeziebienie" mi wyszło. G sie drze ,ze latam na tą siłownie sie spoce pozniej wychodze i o :sorry2: teraz juz od poniedziałku nie byłam i ... zle mi z tym normalnie,ale dam juz luz narazie. Tzn. do poniedziałku :-D

reklama
Aniaa zdróweczka dla Lenki
Biola dla Was tez zdrówka
Ewelcia o to dobrze, że cukier w normie
Barmanka ta kawa Cie tak napędza:-D,

jak tak czytam jak się zaczynacie szykować na święta to aż sama bym coś porobiła. Mam nadzieję, że jak przyjadę do domu to chociaz sernik zrobie, chyba, że siostra zrobi:sorry2:
Okien nie myję bo u mnie to roboty na ponad godzinę, a przy Zuzce nie dam rady. Może P pomyje w sobotę, ale nalegać nie będe.

asieńko_r no to cholerstwo jest takie, ze jak sie go nabawisz to juz na zawsze :sorry2: w róznych ilosciach i odstępach czasowych ale jednak. U mnie to rodzinne - mama, tata, siostra, brat a moj G np. w zyciu nie miał :dry: a szkoda :cool2::-Dzartuje. MOja Martysia bierze tabletki i o dziwo znacznie jej pomogły. Ale ona nie przestawała miec tej febry-jedna sie goila to od razu wyskakiwała nastepna. A ja odkąd tu na wyspę przybyłam to naprawde sporadycznie -raz na pol roku moze. To i tabletek nie brałam, chyba jednak musze zacząc :sorry2: tylko ten kto ma to cholerstwo wie jakie to wqrzające... :*

ewelcia
no widzisz- nie jesteś słodka ;-):-D

ja też jeszcze nie wzięłam się za "święta":zawstydzona/y: ale to przez ten tydzien taki rozp***walony.Moze next łik coś porobie

Asiu a może coś porób i powkładaj do zamrażalnika?:cool2:, żeby nie było że nic nie zrobiłaś, bo do Polski raczej wieźć nie będziesz, bo jak?
To jest pomysł, to może zrobie bigos i pierogi to jak wrócimy będzie co jeść.

wczoraj rozmarzyłam sie nad maminą swiąteczną rybką po grecku i babcinymi pierożkami z kapustką, już mi ślinka leci
Margaritta współczuję, mnie jak się przyczepi to ze 3 tygodnie mnie męczy, bo najpierw mam na dolnej wardze z jednej strony, po tygodniu przechodzi na drugą stronę a później na górna wargę. Ale ostatnio zaczynało mnie swędzieć to od razu zoviraksem posmarowałam i nie wylazła.

Ostatnia edycja:
lubiczanko serio jedzxiesz ogladac?zle ci tu?masz przeciez nowy domek.

Margaritta i ja mem febre:baffled::wściekła/y:nie jestes sama...obudzilam sie z nia:baffled:ja tez mam dosc czesto..wkurza mnie to dziadostwo

lubiczanko bierz chatę,a będę Ci basen czyściła :blink::blink:

Margaritta to ty sobie piąteczkę z moim M przybij,a ja z Gregiem :-p
Bo mój M co choróbsko wygląda jak po botoxie (nieudanym zresztą) a mnie w życiu to nie spotkało :tak:
Ale ponoc jak już raz się człowiek zarazi tym wirusem to co chwila bedzie miał.Tak więc jak M wysypuje to nie zbliżam się do niego :no:
Moja teściowa,która ma ten sam problem przykleja sobie te plasterki na noc i pomaga jej, a ty próbowałaś?

reklama
Ewelcia, ale Szym wybredny :-D Dobrze że wyniki cukrzycowe ujemne!

Margaritta, dzięki Ci kochana za radę, jutro będę w city (idziemy na kawkę do koleżanki) więc sobie skoczę do argosa i pomacam i zobacze. W ogóle te Twoje (niby stare) a wyglądają identiko jak te które ja chce, tylko kolorek inny. Ostatnio mam faze na czerwony :baffled: czerwony dywan, czerwone zasłony z organzy..ale luzik, na zimę może być ;-) co by wizualnie cieplej się wydało :-D
Współczuję choróbska! Na zimno nie potrafię nic doradzić, nigdy nie miałam tego rodzaju wirusa.. Za to mojego m co trochę łapie, i dobrze mu tak :-p chociaż z tym go Bozia pokarała :-p:-D żartuję :sorry2::cool2:

Asienka, gdybym na święta jechała do Pl to myślisz że bym coś w domu robiła? :sorry2::rolleyes::cool2:

Lubiczanka, migiem kasuj linka z chatą bo jak Tichonek zobaczy to skopie Ci tyłeczek :-D Super domek, i przy założeniu ile my za swój płacimy to nawet mnie stać :cool2:

Dobra, lece zmyć maseczke z pyska bo mi zaraz ze skórą odpadnie:nerd:

Do góry