reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No kurczę-nie wierzę!!!!!!!!!Wyobraźcie sobie jedziemy migiem na to osiedle....podjeżdżamy pod"naszą"chatę,zaraz za kolegą J z pracy...i....okazało się,że 5minut temu odjechał facet,który wziął ten dom!!!!!!A mogłam nie czekać na J i sama bryknąć:wściekła/y:

reklama
Buuuuuuu Lubiczanko :-(
Straszna szkoda.....:baffled:

Tichonku kurcze mam taki jeden second hand w mieście,muszę koniecznie do niego podjechac.
A nie mozesz tego CHB na konto przetransferować?

Matko , nie mogę się doczekać kiedy to moje dzieci pójdzie dziś spać - pląta mi się pod nogami, "pomaga", a ja nic kuśwa przyspieszyć z robotą nie mogę :wściekła/y: Tylko że jak już pójdzie spać to ja zapewne oklapne na sofie i w doopie będę miała robotę. Może by go tak do sąsiadki podesłać? :sorry2::-D
Chata posprzątana, okna umyte, więc jutro z rańca naklejam naklejki na okna, no i można się już rozglądać za jakąś fikuśną choinką :tak:

Tichonku, no wydawało mi się że kiedyś wklejałaś jakieś linki sklepów z agd (do popatrzenia w sieci), ale może mi się cosik pokiełbasiło. Gratuluje zakupu, super!
O co biega z chrzcinami? Goście pewnie nie dojadą, co? :dry:

Lubiczanka, buuuu :-:)-(

Lubiczanko ale pech!!!:baffled:
Anineczko
nie mam tu konta i nikt mi nie chciał wcześniej otworzyc:-DA teraz będę otwierac po to,żeby raz w miesiącu 280E dostac na nie?:baffled::-D
Barmanko goście jak goście,chrzestna raz przylatuje,raz nie,mam dośc.Najpierw czekałam na nią tyle miesięcy,że Matt już prawie 7 dobił a teraz ona nie wie...
:wściekła/y:Gdyby nie ona już bym miała dawno dziecko ochrzczone:wściekła/y:

Boszsz....z tego wszystkiego zapomniałam o najważniejszym!!!Się nie pochwaliłam,no!!!Matt siedzi od wczoraj bez podparcia!!!
:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Tichonku my mamy dwa konta,to znaczy jedno wspólne i jedno jest całkowicie na M.No i CHB wchodzi na to jego konto.Pomimo tego,że CHB jest na mnie to kaskę wysyłają na jego konto. ;-)
Wystarczy tylko na tym ichnim liście wpisac, :tak:
No chyba,że Twój P też nie posiada konta? :sorry2:

Anineczko ale mi miła pani w socialu powiedziała,że to absolutnie zabronione,żeby P dostawał na swoje konto mój CHB:sorry2:Serio,aż się śmialiśmy,co kogo obchodzi gdzie moja kasa płynie,ale pani powiedziała,że to illegal i tyle:baffled:

Ostatnia edycja:
nooooo to my działamy całkowicie illegal już ze 3 lata :szok::-D

kurcze kolega,który piecze pyszne ciasta pracuje całe święta i nie upiecze nam,a że ja lewa do tych spraw jestem to zastanawiam się czy nie zamówic w Polonezie :dry:

Tichonku przeciez juz chrzestna milaa miec bilet na luty czy tam marzec?
No to Ci sie zakup udalo:)ja sie wybieralam wczoraj do ciucholandu,ale pizgalo i nie chcialo mi sie,w przyszlym tygodniu pojde:)
A co do CHB,na twoim miejscujak przyjdzie ci list od nich wpisala bym dane konta bankowego Twojego P:)
Lubiczanko ...ooo szkoda ze ktos wam ja sprzatnal sprzed nosa:(znajdziesz sobie inna:)

dobra,czas sie chyba za ruskie zabierac;-)

Ewelcia ma kupione bilety ale nie wiem czy nie odda:wściekła/y:
A formę to ja dostałam z SW tylko taką żeby wpisac gdzie Matt do lekarza a Radek do szkoły chodzi:sorry2:Nie było tam miejsca na moje dane:no:Poza tym jak mają mi gdzieś przepaśc te pieniądze (znając tutejszy porządek w sprawach urzędowych-bardzo możliwe) to już wolę nic nie ruszac:no:Dla mnie to nie problem raz w miesiącu na pocztę się przejśc,tym bardziej,że u nas 7 dni w tygodniu czynna.Tylko dziś tak pięknie trafiłam,zawsze było szybciutko,nie wiem przed świętami tak czy co:confused:

reklama
Tichonek gratki dla Matta, widziałam zdjęcie na nk jak ładnie siedzi. A co do chatki to faktycznie masz beznadzieje:-(. U mnie był dzisiaj facet z serwisu, rozebrał boiler cos poszperał, porobił pomiary, cos tam jeszcze posprawdzał i powiedział, że juz wszystko powinno być ok:blink:. Chwile temu dzwonił landlord, żeby sprawdzić czy serwis był i czy wsio ok.
My mamy landlorda ok bo mu nie przeszkadza jak wbijamy gwoździe, nawet przez ściane sie przewierciliśmy :-pżeby kabel od anteny poprowadzić i nic.

Lubiczanka chatka była super i szkoda, że nie udało się jej wynająć:-(.

Do góry