reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry.
Radek jeszcze został w domu ale jutro do szkoły już pójdzie bo idzie zwariować z nim w domu.Kaszle jeszcze,ale on tak teraz może ze 3 tyg.Mateusz nadal kaszle ale już jest lepiej Natomiast P w pracy ale na godzinę 18-tą ma wizytę umówioną bo mówi,że czuje się jakbym miał ze 2tony na klatce piersiowej.Tak więc czuję,że skończy się na zwolnieniu lekarskim:/
Dobrze,że choć ja się jakoś trzymam...
Idę kawę robić bo P zaraz na lunch przyjedzie.

reklama
Witajcie Kobieciny:)
Margaritta-a ja wciąż▲...ale już jest lepiej niż gorzej-najgorzej w nocy czego skutkiem jest moje niespanie od 4tej :/Buziak dla Cię również-nie dawaj się zarazkom!!!!
Anineczko-aż się wzruszyłam czytając o Twoich wspomnieniach świątecznych-ja z siostrą też buszowałyśmy w poszukiwaniu prezentów:)))))
Gliwa-jak tam?
Aaniu-spokojnego powrotu:)
Tichonek-trzymaj się też dzielnie!!!
Ewelcia+przebieralas sie:confused2:
My w nocy podrzucamy prezenty...a w Wigilie wieczorkiem+poki co wierza wszyscy)ja tez;-))

lubiczanko wieczorkiem kolo18-19:rofl2::-D...musze se spodnie w kroku zszyc bo kupilam juz z dziura:sorry:

szym spi,teraz nille probuje uspic,bo spiaca....

szym od rana pyta o mikolaja,a jeszcze dzis bylismy w community center i dzieci robily glowy mikolaja,to mlody juz w ogole dostal szajby.
pytal tam gdzie jest moj prezent?mikolaj nununu,nie dal mi prezentu:rofl2::-D..do tych kobitek po Polsku zagadywal o prezenty,opowiadal ze ma dostac kombajn,koparke,kosiarke do trawy i cos tam jeszcze:eek::-D....ale uswiadomilam go ze zyczyl sobie kombajn i ta na pewno dostanie;-):-)

chorowitka zdrowka zycze

A my po spacerku z Igorkiem,byłam popatrzec ozdoby świateczne.Ale jeszcze musze sie przejsc do Tesco,bo chciałam kupic dwa bałwanki swiecące na okno lub drzwi dla mamy i tesciowej.I słodycze dla dzieci.:-)Teraz siedze i kawke spijam,Igorek próboje zasnąć.Zamówiłam czapeczke dla Igorka,teraz już napewno bedzie dobra.:tak:a tamta bedzie miał na przyszły rok.
Lubiczanko dzieki że pytasz,a dobrze.Tylko katar mnie męczy.Zdróweczka dla Ciebie.
Miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny porardzcie wlasnie zobaczylam u kacperka ze mu wychodzi za jedynka na dole druga jedynka i jestem w szoku bo nawet ta mu sie nie rusza i co ja mam teraz zrobic przeciez on nir da sobie wyrwac zeba ;(ale czy to nie za wczesnie ze mu juz wychodzi myslalm ze to 6-7latki gubia zebole i wyrastaja im nowe ,dobrze ze lece za 3tyg do pl i polece z nim do dentysty ale boje sie ze konieczne bedzir wyrwanie tej mlecznej jedynki bo prrzeciez nie moze miec dwoch jedynek jedna zaa druga;(

Hej!
Mam nadzieje ze Mikolajki sie wszytkim udaly :-)
Tradycyjnie bylysmy z Wika u Mikolaja w pl sklepie i jak przewidywalam dziewcze w strone mikolaja nawet nie spojrzalo. Wymamrotala 'dziekuje' w moj kolnierz i tyle ;-) ale prezent jest :-)

Ponownie zdrowka potrzebujacym. Mnie cos lamalo,ale przeszlo na szczescie,odpukac.

To juz ostatni miesiac w tym domku. Mysle ze po swietach bedziemy juz ma nowym. Poszukiwania jeszcze trwaja,ale wiemy juz ze osiadamy w Loughrea. Juz powoli pakuje nieuzywane graty..;-)

Poza tym nic nowego :-)

Margarett- ja podobnie jak Ty. Przed poludniem mega len,do tego jeszcze jakos nieciekawie sie czuje z rana. Robie cos dopiero po poludniu..
Anineczko- toc Ty rodzisz za chwile! Masakra kiedy to zlecialo :-o
Fakt,szukanie prezentow to chyba kazdy uprawial..:-D

Pozdrawiam wszystkie goraco! :-)

Hej z wieczorka.
Madbebe oby Wam sie udało z mieszkaniem.:-):tak:
Jutro wyjazd do Dublian,z Igorkiem na szczepienie.Mam nadzieje ze dobrze zniesie.Dziś miał stan podgorączkowy przez ząbkowanie,markotny jest.Biedny sie namęczy przez te zęby,jestem ciekawa kiedy sie pojawi pierwszy ząbek.Dobra uciekam.Miłego wieczorku.Dobranoc.

Witam
Dobrze ze dzis wracalismy pogoda sie popsula w Londynie no i tutaj tez nie lepsza ;/
Ja z Lenka przeziebione narazie tylko katar i mam nadzieje ze szybko minie.
Podroz kiepska Lenus cala droge w samolocie plakala nie wiem co jej bylo:zawstydzona/y:
Urlop sie udal zwiedzilismy troche Londyn zdjec troszke pocykalismy dobrze ze pogoda dopisala ale musze przyznac straaaaasznie brudny jest Londyn... pokupywalismy pamiatki wszyscy szczesliwi :tak:ja chyba najbardziej bo mezowy oprocz pamiatek kupil laptopa teraz bedziemy mieli dwa i nie bedzie wojny :-D

Chora wrocilam z zazdrosci jak popatrzylam jak moj brat gotuje :szok:jest glownym kucharzem jak bylismy u niego w restauracji mialam przyjemnosc kosztowac tych pysznosc :-)normalnie niebo w gebie,to prawda ze faceci to najlepsi kucharze

Trzeba wrocic do rzeczywistosci Swieta tuz tuz a ja w proszku ale dobrze ze J jeszcze ma urlop takze zdaze sie obrobic ze wszystkim

Helolll witam sie z rana ;)oczyeiscie chora masakra kaszel mnie dobija;(
Wczorsj mnie wzielo cos swiatecznie i ubralismy z kacperkiem choinke a co ;)dzieciakom sie podoba jak tralalaa;)mam do was pyt kiedy dajecie dzieciom prezenty czy w wigilie czy w 1dzien swiat,chcilalbym zeby kacpetek byl mega zaskoczony i zeby myslal ze to mikolaj przyniosl ten prawdziwy of course;)
U mnie w domu zawsze w Wigilie dostawalismy prezenty i tak tez praktykujemy u siebie.
Tichonku dziekuje imieniu J za zyczenia wczoraj mialam pisac ale z glowy mi ucieklo,zdrowka dla familii Twej
Lubiczanko zdrowka
Gliwa dobrze ze udalo sie zamowic nowa czape :-) to na dlugo lecicie do kraju....zazdraszczam ;-) tez bym chciala leciec na Swieta

Ciezki dzien dzis mielam zaraz zmykam spac

Dobranoc

Aania- super ze urlop udany! :-)
zapomnialam...ewelcia-moj specu od makowcow ;-) powiedz mi kochana z jakiej firmy kupujesz mak? Robilam makowca 3razy i wyszedl mi tak jak chcialam tylko za 1szym razem :-( Ja tam zadna kucharka,ale zauwazylam ze jedne sa rzadsze od drugich stad pytanie. Dzieks z góry!

reklama
Madbebe ja kupuje ta
masa-makowa-850g--bakalland.jpg

bo u nas tylko taka w PL sklepie,tzn mozna dostac jeszcze w POLONEZIE inna,ale ja mam tam daleko i wiekszosc rzeczy po terminie tam jest.
Ekspertem nie jestem-osttani makowiec tez nie zbyt mi wyszedl i nie wiem czemu,troche sie rozlatywal,w smaku byl dobry:)\
Pamietam jak pierwszy raz kupilam jedna puszke i stwierdzilam ze na 3makowce bedzie malo,te bialka ktore mi zostaly to ubilam,dolozylam do maku i do tego dodalam jeszcze rodzynki i orzeszki i wyszedl pycha..teraz jak bede robic makowca to tez tak zrobie.]Przyznam sie szczerze ze pozniej lecialam troche na latwizne i kupowlaam wiecej maku:zawstydzona/y:

U nas Mikolaj sie udal:ninja2:.....oblecialam tez stare osiedle 3 dzieci odwiedzilam,a co sie usmialam to moje:-D

Ania super ze urlop udany....ale mi smaka narobilas na jakies pysznosci...zaraz lece do gara po leczo:-p

EDIT:
Madbebe ta
http://delikatesymilo.pl/16854813-masa-makowa-850g--bakalland.html

Do góry