reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej czy są może na forum jakieś mamy z Sligo?Możlwie ,ze będę się tam przeprowadzac chciałabym wiedzieć jak tam jest;-).Dzieki

Ostatnia edycja:
reklama

Zuzia śpi, rosołek zjedzony. Pozostaje jedynie czekanie na Aurelie i Asienke_r z rodzinkami, bo na kawuche jesteśmy umówieni. Sernik upiekłam, a jaka ładna rosa mi wyszła jak nigdy, może dlatego, że miałam dobry humor.:-)

Udanego kawkowania:-)

Vikamcia szczesliwego lotu

Ewelcia zdrowka

Ja z dziewczynkami spacer zaliczylam,nad morzem bylysmy zmarzlam jak cholera,wlasnie rozgrzewam sie herbatka

witam
Barmanko-niestety Rodzice mają duży wpływ na wybór szkoły:/ja chciałam iść do liceum zawodowego ale dla mojej mamy to było nie do pomyślenia-bo jak potem na studia po lz?ja żałuję,bo chciałabym być konserwatorem zabytków:crazy:zdrówka-ja w ciąży na przeziębienie brałam wsio to,co niemowlęta mogą...jak zakupki?
Margaritta-to ile Wy w tej Pl szkole siedzicie?muszę znów najstarszym się pochwalić-dostał 5 ze spr:)))))))))))))))))
Martuśka-a gdzie Cię tam wywiewa???
Gliwa-jak humorek?
dziś znowu zakupkowo-90e wydane,ale oprócz spożywki wydaliśmy ino 50e-na kilka zabawek dla dzieci,spodnie,sp ódnicę i tuniczkę 4 me,spodnie dla J i kolczyki dla Dadzi:)))))))))))))))))))))))tak to ja lubię

Witam z wieczorka.
Dzionek jakos szybko minał,troszke płacząco.Ale już jest w porzadku,po południu humorek mi sie poprawił.Byłam z Igorkiem na spacerku,i nad morzem,musiałam przemyslec pare spraw w samotnosci.Pod wieczor M zaprosił mnie do Centrum na kawke i obiadzik,.Kupiłam sobie sweterek i dwa topy.Tatuś synkowi kupił samochód z bajki autka McQueen z dalnie sterowany,jeszcze za malutki Igorek jest,ale już bedzie miał.:-)Kupiłam dla rodzenstwa prezenciki,więc jestem happy.Beda sie dzieci cieszyć.
Asienko jak tam spotkanie sie udało.
Lubiczanko dziekuje ze pytasz juz jest oki.Widze ze zakupki udane u Ciebie.:-)
Vikamcia udanego lotu.
Miłego wieczorku.

Barmanko-miałam Ci napisać wcześniej o tym syropie i zapomnialam. Możesz pić ten,który anineczka radziła podawać Wikcie mej. Nie pamiętam dokładnej nazwy,ale to coś jak gliceryn honey and lemon czy jakos tak. Mam w apteczce,ale leze u W.teraz,czekam az zasnie. Dopisze Ci później.
To ja nie wiem z tym exputex'em :-/ ale jak mówię,cieszę sie ze juz jej nie dusi ten kaszel..

Za nami tez dosc miła niedziela. Odwiedziliśmy znajomego. Twardziel został z 3ka dzieci,żona w Pl na tydzień. Szacun normalnie,choc to grzeczne dziewczynki.. Mimo to samo gotowanie itp. Ja z jedną ledwo wyrabiam,choc moze słabo zorganizowana jestem,dlatego tak..

Dobra,spi ;-) idę na tiramisu :p

Dobrej nocki!

reklama
Gliwa dobrze ze wszystko wraca do normy znaczy Twoj humorek lepszy i nie smutaj mi sie wiecje,no :-)

Madbebe Wasz znajomy rzucony zostal na gleboka wode :-Dale jak ma grzeczne dzieci to pewnie az tak nieodczuje
;-)

Ostatnia edycja:
Do góry