reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama

Asienko
no nieraz sa takie dni,ale juz jest oki.Człowiek potrzebuje nieraz aby posiedziec w samotności.To fajniutko ze spotkanko udane.
Aniaa juz nie bede się wiecej smutać,mam nadzieje.:tak:
Barmanko zycze Tobie lepszego humorku,polecam długi spacerek i morze.:tak:

Ostatnia edycja:
W Ikea tłum ludzi, ale ja pojechałam po konkretne sprawunki, więc z kartką w ręku latałam i dość szybko się obrobiliśmy. Marcelowi kupiliśmy tą lampkę gwiazdę, i to był dobry wybór, nie jest za widno, a i książeczki przed snem sobie poogląda.
Przed chwilą zrobiłam torta, jutro mam najazd gości...

Margaritta, dzięki za info donośnie tych foremek, rzeczywiście były :tak: choć i tak dziwne te foremki jakieś robią :eek: niby "świąteczne" a nie ma choinki :nerd:

Tichonku, ale Strepsils to jest na ból gardła, prawda? Nie na kaszel?
Ja wcześniej miałam z Pl Stodal, ale mi wcale nie pomógł:baffled:

Kamcia, dzięki.

Ewelcia, będę wdzięczna gdybyś zapytała gp o jakiś syrop na kaszel dla mnie :tak:
A pytałaś się dentysty o ten schemat przyjmowania na mc? (pamiętasz, pisałyśmy o tym jakiś czas temu) Ja się zapomniałam zapytać :zawstydzona/y: a potem odwołałam kolejną wizytę bo stwierdziłam że nie chce czarnej plomby...

ViKmacia, udanego pobytu w Pl.

Lubiczanka, ech bo Rodzice zawsze "chcą by było jak najlepiej". Tylko że z tym "najlepiej" różnie bywa...świat się zmienia, kryteria się zmieniają.. Ja też chciałam iśc do innej szkoły...było, minęło.. Tylko co mi po tym wszystkim jak w Irl wylądowałam :eek:
Super, że zakupy się udały.

Gliwa, tulkam. Też ostatnio mam "nieswoje" dni.. ciąży mi to bardzo..najchętniej bym pałkę zalała, ale co zrobić :nerd:

Madbebe, bo to jest tak - czym masz więcej obowiązków tym lepiej potrafisz czas zorganizować. Dlatego nam przy jednym dziecku wydaje się że więcej nie damy rady udźwignąć ;-) Ale prawda jest taka że jakby Ci doszło kolejne bobo to z palcem w nosie byś sobie poradziła, kwestia paru dni by sobie wszystko poukładać i zorganizować.
Będę wdzięczna gdybyś sprawdziła nazwę tego syropku :tak:

Gastone, Stodal piłam poprzednio i mi wcale nie pomógł. To jest homeopatyczny lek, a nie na każdego homeo działa, niestety padło na mnie :crazy:

A nie wiem czy wiecie, 1 grudnia w Aldim mają być ciuszki zimowe, tj. spodnie, kurtki, buty - zarówno dla dorosłych jak i dzieci (dla dzieci od 5rż)

Barmanko to dobrze ze zakupy sie udaly :-)ja moze jutro albo pojutrze brykne do ikei tez musze pare rzeczy kupic o ile J bedzie chial jechac bo jeszcze o tym nie wie :-D

Lepszego humorku zycze

Gliwa ja tez mam taka nadzieje ze zly nastroj byl chwilowy

Od jutra mam 2 tyg laby mezowy ma urlop :tak::-)

Ostatnia edycja:
Barmanko jednak jutro chyba nie dam rady dotrzec do GP...m jedzie do pracy,Szym ma katar i zaczal bardziej kaslac,wizyte mam na 11 a po 10 musialabym wyjsc....gdybym miala wizyte w glownej przychodni to pewnie bym i poszla,a ze mam w centrum miasta to troche daleko:(dla mnie to pikus pojsc,bo ja na spacery po sklepach laze z buta,ale chodzi mi o mlodego zeby go bardziej nie przewialo...a wiadomo z rana zawsze zimniej.Podrzucilabym go do kolezanki,ale nie chce zeby mlodej zarazil....zaraz wroce dopisze o MC...mlody jeczy

witam z wieczorka :-)
troszke mnie znowu nie bylo, ale jakos ciezko zasiasc ostatnio :-( Marcel juz odwazniej smiga wiec mam nadzieje ze bede czesciej zagladac :zawstydzona/y:
AsienkoM dziekujemy za goscine, bylo bardzo milo:tak: a Zuzinka jak zawsze usmiechnieta:-) i taka slodziutka :-) ciacho pyszne:tak:
asienka_R milo bylo was poznac :tak:Anulka taka grzeczna dziewczynka :tak:
ewelcia i wam dziekujemy za goscine wczorajsza:tak:jak zawszev czas szybko zlecial i bylo super :-) zdrowka dla Szyma... masz masc majerankowa? mojemu na katar zawsze pomaga bo mu sie lepiej oddycha :tak:jak cos to ja mam :tak:

Chorowitkom zdrowka zycze:tak:
A solenizantom, imieninujacym i tym co skonczyli kolejne miesiaczki buziaczki :tak:

idem do wyra bo padnieta jestem...

milego wieczorku
pozdrawiam :-)

Edit: dziewczynki kiedy zaczynacie choinki ubierac??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry