reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

my juz / albo dopiro po pl szkole, I tak na szybko

madbebe czy mi się wydaję, czy TY napisalaś ze Exputex jest na kaszel suchy??? znaczy sa dwa rodzaje?? bo ja mam go i az musiałam się upewnic,ale on jest na mokry kaszel- własnie pomaga on "oderwac sie tej flegmie" :sorry: i teraz nie wiem o co kaman. Udanych Andrzejek;-)

lubiczanko fajnie,ze znalazłas ten link- nie wiem tylko czy Martyna dalej da się nabrac- chyba nie :confused2::-D ale Niki juz szybciej;-) i pogratuluj Dawidkowi za te babeczki - zuch chłopak

no dobra - ide zalegać - lubię weekend :cool2:

reklama
GLIWA - nie mogę narzekać , na prawdę - ale w każdej czułam się dobrze. Pytałam moja mamę - też bardzo dobrze znosiła ciąże, może to dziedziczne.

Nie mogę się już doczekać jak juz będę czuła małego KTOSIA.

Witam .Zła dziś jestem i bez humoru:wściekła/y:już od wczoraj z wieczorka.
Igorka dziś musze pochwalić, dopiero obudził się przed 8 pare min.ale pospał:-).Wypił buteleczke i zasnął mój skrabik.Wzielam sobie dziś kapiel z rana,poleżałam troche w wannie,Teraz siedze i kawke spijam.
Katrina to super oby tak dalej.:tak:
Miłej niedzieli.

Ostatnia edycja:
Rety spać nie mogę nad ranem:confused2: budzę się ok 5.30-6.00 i po spaniu. Z nudów czytam książkę. A jak już jestem na maxa zdesperowana to ide do Marcela, wtulę się w niego i tak zasypiam :nerd:
Dziś jedziemy do Ikea, cosik się odmieniło mojemu staremu :eek: pewnie coś chce w zamian :sorry::-D Kurcze patrzyłam na necie i nie ma foremek na ciasteczka świąteczne :wściekła/y: szlak by to....

Didi, Restore - Protexin

Lubiczanka, gratki dla Dawidka :tak: Pielęgnuj ten talent, być może to będzie jego przyszły zawód :tak:
Mój chrześniak piecze zarąbiaste mięska (16 lat), jest w tym mistrzem. Jak zrobi niby z pozoru zwykłe kotlety z cycków kurzych to niebo w gębie:happy: Chciał pójśc do gastronomika na kucharza, jak dla mnie dobrze trafiona decyzja i zawód jaki chciał obrać... Niestety rodzina zadecydowała inaczej, i Luki poszedł do Technikum.. cóż...

Znowu mam kaszel, pewnie od Marcela się zaraziłam. Czy orientujecie się jaki tutaj mogę sobie kupić syrop? Poprzednio miałam z Pl, ale w sumie i tak nic nie pomógł.

Ostatnia edycja:
hejooo!!!Lubiczanko swietny link...sama chcialam dla mlodego teraz zrobic,ale dooopa gdzies mi zdjecia wcielo,nie mam nawet jednego na kompie...mam nadzieje ze m je zgral na dysk przenosny!SZym wstal o 6 i od tej 6 do 8 sie krecil na lozku i spac nie mogl ...przysypial na 5min i sie budzil...a to dla tego ze ma katar:(...i czasem zakaszle...mam nadzieje ze szybko mu przejdzie..\Barmanko udanych lowow w Ikea!:)U nas wczoraj byla Aurelia z rodzinka jak wykle bylo extra....dzieki za odwiedzinki i nie tylko:)Nie moge pogrubic tekstu,ani emotek wstawic..

reklama
Do góry