reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

słonecznej i miłej niedzieli zycze- u nas ślicznie jest

barmanko - nie wqrzaj sie kochana- byłam w Ikea wczoraj na chwile i widziałam foremki- tzn. nie wiem o jakie dokładnie Ci chodzi,ale sa takie małe do pierniczków np, albo taka wieksza w kształcie hmm no koń to nie był moze renifer :eek: w kazdym razie coś tam znajdziesz- w dziale z patelniami, nozami, deseczkami do krojenia, puszkami takimi metalowymi - te tez są w światecznym wydaniu. No i powodzenia - niedziela w Ikei = full parking i tłok:-)

ewelcia całus dla Szymka, moze to tylko katarek - oby;-)

reklama
Margaret- niee no raczej exputex jest jeden,ale myślę ze przy suchym tez sie sprawdza,skoro Gp mi go poleciła. Fakt,w ulotce jest napisane ze pomaga odkrztusic te wydzieline,a właśnie przy suchym,duszacym kaszlu jest z tym problem. Nic sie nie odrywa..
Widzę na przykładzie Wiki ze działa.. ;-)
Poza tym,zdaniem lekarza,jest nielicznym,bezpiecznym syropem dla dzieci..
Barmanko-udanych zakupow!
Gliwa-lepszego humorku życzę!

A Wam miłej niedzieli! Juz Adwent... :-o

Barmanko nie możesz:no:,cytat:
"Pregnancy and lactation

This product should not be used during pregnancy unless considered essential by the physician."

Ja też Exputexu przy mokrym kaszlu używałam a przy suchym Benilin (czy jakuś tak:eek:)On jest podobny w działaniu do Flegaminy więc raczej na mokry kaszel:tak:Zresztą GP mi go przepisała jak Radek cherlał na mokro a i farmaceutka w Bootsie,Polka też mówiła,że Exputex jes na mokry:tak:No ale skoro Wiki pomaga to najważniejsze:tak:
Barmanko ja jak byłam chora to akurat w Polsce byłam więc tam mi gin jakiś syrop przepisał,ale tutaj jak mnie dopadło potem to GP pozwoliła mi tylko brac Strepsil i tylko Lemon@Honey,inne smaki nie:sorry:
...Tyle mam czasu,byyy!;-)

Barmako ja mialam kiedys krople na przeziebienie,ktore w ciazy mozna brac-sama bralam...nazwy nie pamietam.Szkoda ze Misia nie zaglada,bo cos mi swita z eona tez je brala:)Ale,ale...to nic straconego,bo ja jutro ide do GP to sie spytam i Ci napisze:)

Hejka

Gliwa poprawy humorku życzę
Barmanka udanych zakupów
ewelcia oby to tylko katarek, zdrówka

Zuzia śpi, rosołek zjedzony. Pozostaje jedynie czekanie na Aurelie i Asienke_r z rodzinkami, bo na kawuche jesteśmy umówieni. Sernik upiekłam, a jaka ładna rosa mi wyszła jak nigdy, może dlatego, że miałam dobry humor.:-)

reklama
barmanko ja brałam w ciąży strepsils i lekarz mówił że każdy smak mogę .. a że mi podchodził tylko ice to jadłam ice :-p
no i oprócz tego domowe sposoby... czyli mleko , miód, czosnek itp ;-)

kurde ja jeszcxze nie spakowana a tu już raptem kilka godzin zostało do wyjazdu na lotnisko
:eek:

Do góry