reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ja tez wpadam jak wiatr.Ja od 3 dni migrena, ale po poludniu dzis troszke lepiej.
Kasiuleczka mam 3 nowe dziela.Jutro wstawie :-)))))
Dobrej nocki :-)

reklama
Witam
J w pracy,więc od 6tej nie ma spania:/
Aaniu-no to grono trzymajacych kciuki mamy;)))))))))))))
Madbebe-no to super-mogłas spokojnie tą pizzę stworzyc:)Mam nadzieje,że znowu drzemka będzie jej rutynką.I miłego dnia Wam zyczę w towarzystwie Mikołaja:)))
Katrina-powiedz mi-Ty pracujesz cały czas?
AsieńkoR-a co Ty tak ostatnimi czasy rzadziusio zaglądasz?
Gastone-moja bidulko-mam nadzieje,że poprawa samopoczucia sie utrzymuje:)A jak Dzieci?
Marta-pozycz tę płytkę;))))
Kasiuleczko-tak,tak-odstresowywuj się;)))))))))))A swoją drogą skoro tak Cię zdenerwowała Niunia to przy moich byś osiwiała-nie dawanie zabawek to najmniejsze zło jakie mogą wyrządzić;)))Teraz np cała trójca leży na podłodze jedno na drugim i się tłuką;/
miłego dnia Kobietki

lubiczanka jak tylko zakupie swoją a czekam na 1 grudnia bo mam vouchera w argosie,są fajne promoccje:tak:28euro:-)bo teraz mam od Bożeny i musze jej oddac,potem znowu pożyczam i sie tak wymieniamy:-)

Witam

Gastone współczuje migreny, jak tam dzieciaczki??
Madbebe oj pizza, też bym zrobiła z chęcią

Przy tym moim dziecku nerwica murowana, a tylko jedna jest. Siadłam na chwilkę do kompa a ona juz w kwiatku szpera, no to przesunęłam ją do zabawek i piciu podałam. Ale coś cicho siedzi ja patrze a ona wylała z kubeczka picie na puzzle i rączką to rozmazuje. Dokładnie w 30 minut od przebrania całe ubranie do prania bo mokre. Na dodatek wielki płacz bo mama musi przebrać.
Już mnie głowa boli a to dopiero początek dnia. Ide wypije herbate i wezme kilka głębokich oddechów

Ja wam tak jęcze z samego rańca, więc spadam
miłego weekendu

Witam.Ja dzis od rana znow mogrena..Jeszcze @ dostalam i Hania dzis nie spala w nocy:-(

Dzieki dziewczyny, dzieci odpukac zdrowe, nic gorszego sie nie rozwinelo.Uff.Mam nadzieje ze troche przetrwamy bez kolejnych atrakcji chorobowych .
Maja lekka temp, ale to tydzien po szczepionce ma tak byc.
Uuuu smrodzik czuje , chyba podwojny :-(

Madbebe, jak po nocy? Udanego wypadu na Mikołaja:tak:

Dranissimo, nie mam zielonego pojęcia :eek:

Kasiuleczka, dzieci "na własnym terenie" właśnie takie są.. Marcel też lepszy nie jest jak ktoś do nas przyjdzie :sorry: Pan i Władca swoich włości :cool2:

Gastone, czekamy na fotki. Oj ta migrena Cię wymęczy, współczuje....

Lubiczanka, hihi ja też się z bratem tłukłam :cool:
Świetny link, przyda się na przyszłość:tak:

Witam.
A ja dzis od rana na nogach,mały sie obudził o 7.30 wypił mleczko i zasnął pozniej.A mi się już pozniej nie chciało spać.:-)Spijam kawke i ogladam Na Wspólnej.:tak:Powtórki z całego tygodnia.
Asienko cierpliowsci dużo.
Miłego Dzionka.

reklama
Do góry