reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Didi z chęcią bym wzieła, ale P pracuje a kto by z dziećmi został... Myślałamżeby wziąść kogoś z Galway ale większość ciężarna lub dzieciata , lub zajęta:))))
Szybki obiad robię i pakuję się na meczyk, troche mam zakwasy ale dam rade, no i buty kupiłam więc jestem ready:)))

Anineczko-noooo-to moze nie ostatnie Wasze słowo-skoro kolejna ciąza lepsza;))))))))))))Co do kaski-powiem Ci,ze byłaby radocha,ale u nas(jak zawsze)kiedy moze wpaść kaska extra do portfela to nam cos"wypada"-teraz np tax na auto,naprawa J auta....eeee tam;)
Tichonek-no szkoda wielka,ale co zrobić-siła wy zsza;)
Kamcia-no to może jakas Margaritka będzie reflektować-albo inna Mamusia:)))

Mnie też czeka opłacenie taxu za 2 auta w grudniu i lepiej to zrobie przed wejściem nowego bużdzetu, bo ma być wyższy o 5% :(

ja też mam tax do końca listopada,tak więc łącze się,choc chyba mam niższy na tą moją popierdółkę.Jeszcze w sobotę mechanik umówiony bo coś tam z przegubem czy smarem jakimś się dzieje. :dry:

Witam,witam i o zdrowie pytam :-)

My juzpo szczepieniu znaczy Lenka dzielnie zniosla ale co Nacia przeszla to moje....
Lenus wazy 8860g wiec mowilam ze kolo 9kg sie kreci heheh moja kluska

Ide poczytac co naskrobalyscie:-)

No i jutro z buta..m zaprowadza auto do mechanika...jak bedzie ta czesc do wymiany to nowka 700e kosztuje:baffled:..ale gosc ma podobno uzywke duzo tansza...a w PL nowka 600zl:eek::eek:a uzywka 140zl

A na szrotach patrzyliscie ta czesc?

Aniaa- tak myślę,ze wychodzimy na prostą. W.duzo lepiej oddycha przez sen no i gorączki dziś nie miała w ogóle. Kamień z serca :-)
I to chcialam uslyszec :-)dobrze ze cora lepiej....

a mnie szlag trafia z moim o2 nie mam neta,chodzi powoli:wściekła/y:nie wiem co sie dzieje:no:chyba rezygnuje z ich usług:angry:

My mielismy z O2 i podziekowalismy dlatego wiem jak net chodzi na tym sprzecie z O2 teraz mamy z meteora i jest o wiele wiele lepiej

Ja już spakowałam torbę dla maluszka,jeszcze tylko moją mam pustą.No ale jutro już ją uzupełnię.W sobotę jeszcze do Rathcool się wybiorę do Pl sklepu po końcowe zakupy:tak:

To jak bedziesz w niedaleko mnie to zapraszam na kawke :-)

Lubiczanko jak tam salateczka zrobiona?

Uciekam zjesc obiad dzis na szybko ogorkowa zrobilam

Milego popoludnia zycze

reklama
A my z Igorkiem po spacerku:-)i po zakupach spozywczych.Dzis na obiad frytki,rybka i buraczki.Musze sie pochwalić,dziś Igorkowi podałam pierwszy raz starte jabłuszko,śmiesznie jadł:-Dminki strzelał bo inny smak.:-D
Aniaa o to ładnie wazy kluseczka.:tak:
Lubiczanko racja szkoda dzieci ze taty nie widza cały dzień.
Miłego popołudnia.

Do góry