reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam i o zdrowie pytam ;-)

Barmanko zdrówka dla Marcelo,nigdy nie miałam do czynienia z zapaleniem oskrzeli u dzieciaków,tak więc nie pomogę :sorry2:

Kamcia ja,ja ja z checią bym pojechała z Tobą :-D ale no nie mogę :baffled: a piątek masz wolny? Bo jak coś to zachac o Portlaoise :blink:
Fajnie,że pomykasz na siatkówkę,ja co prawda z metra cięta,ale lubiałam ten rodzaj sportu,a jak już nasi grają w Tv to siedzę i oglądam ;-)

Ewelcia super kurtka,też bym chciała taką,ale po porodzie raczej.:dry:

Tichonku świetne butki,o takie bym chciała.Tylko nie widziałam u nas takiego sklepu:baffled:
Gratki dla Matta za zębalka i na pół roczku wszystkiego naj.

madbebe dla Wikty też zdróweczka :happy:
a ty jak się czujesz?

O antybiotykach to mogłabym eseje pisac,Antek odkąd skończył roczek zaprzyjaźnił się z nimi.Ale od sierpnia,od czasu wycięcia migdałów mamy spokój.O alleluja.Oczywiście nie zapeszam bo najgorsza pogoda przed nami a on właśnie zaczynał od października do marca chorowac.Ale jak na razie jest super.
W zeszłym roku o tej porze już miał wiele nieobecności w szkole z powodu chorób,a w tym roku ani razu nie opuścił zajęc :tak:

Ja już spakowałam torbę dla maluszka,jeszcze tylko moją mam pustą.No ale jutro już ją uzupełnię.W sobotę jeszcze do Rathcool się wybiorę do Pl sklepu po końcowe zakupy:tak:

Wiesieńko jesteś? Bo może w sobotę te body Ci podrzucę?

reklama
Witam
przede wszysdtkim ZDRÓWKA CHORUJĄCYM!!!!!
Kamcia-no pęknę z zazdrości-ależ bym sobie pograła w siate:(((((a nie możesz na wieczór wziąć kogoś od siebie???np Didi;))))
Margaritta-przyznaj się gdzie jesteś!!!!!!!!!!!!
Marta-jedziemy na zakupki do new looka????;))))))))))Dzieki Ci za wczorajsze posiedzenie z dziećmi raz jeszcze:***Rodzynki Ci się należą;-)
Tichonek-ale Ci się fartnęło:)))A powiedz mi(bo pewnie przeoczyłam,albo nie pamiętam)-chyba dziś ostatni angielski?Już postanowione czyu będzie kontynuacja?
Ewelcia-idź,idź-póki przeceny są trzeba korzystać:)
Gliwa-ale Ci dobrze z tym mężulkiem:)
Aaniu-sama sobie zrobię;)))ale mnie poszczułaś tą sałateczką:rofl2:
Anineczko-Ty tez mi się tu melduj-gdzie jestes???
Mój J wczoraj po 8mej w domku-a dziś już od 5.30 go nie ma-oczywiście znowu do 8mej:/:( Uciekam-miłego dnia Wam

Lubiczanko no przeca jestem ;-) buziak :*

a nie było mnie boooo mam takie dni zwiechy,w jeden dzień bym góry przenosiła,a w inny położyłabym się pod tymi górami i bąki zbijała :-D
Wystawy w sklepach już świąteczne i to mnie lekko mobilizuje,ale jak się narobię i za 5 minut widzę bałagan to rzucam wszystko,mówię sobie "pierdo** nie robie" :-D

u nas cieplutko i słonecznie :rofl2:

Lubiczanko
oj dobrze mam z mężulkiem.Widze ze Twoj mąż też zapracowany,tak jak mój.Dziś też bedzie pozno,pojechal na jedna robote,pozniej na druga zajedzie.Ale najwazniejsze ze jest praca,więc niema co narzekać.
Kamcia super kurteczka:tak:

Ostatnia edycja:
Anineczko-u Ciebie takie zwiechy zupełnie zrozumiałe-a jak się czujesz?już tuż tuż-nie mogę się doczekac:)))
Gliwa-a no nie ma co narzekać...ja tam jakoś wytrzymuję,ale dzieci co wieczór pytają o niego-zawsze tulasek i buziaczek na dobranoc był,a teraz ino mama przyczłapuje:/szkoda mi ich:(

Lubiczanko a czuję się nieźle,oprócz wieczornego zmęczenia,bo to to wiadomo.Ale chodzę wcześniej spac i rano czuję się dobrze.Czasami mam słabości,ale to pewnie dlatego,że zapominam zapodac sobie żelazo..
Wczoraj uświadomiłam sobie,że to chyba najlepsza ciąża pod względem braku typowych dolegliwości ciążowych.
Bo był brak mdłości,zero zatwardzenia :zawstydzona/y: i zgaga trafiła się tylko raz czy dwa.A w poprzednich ciążach to tak mnie paliło w przełyku,że tonę migdałów zjadałam :tak:
Autkiem śmigam jeszcze aż miło,brzuch nie przeszkadza pod kierownicą,tak więc oby do końca tak było.

Faktycznie dzieciaczki nie widują J całe dnie,oby nastały stare czasy.Wiem jak to przykro,bo mój M też tak dymał.No ale wypłatka w tym miesiącu będzie większa,marne pocieszenie,ale zawsze jakieś :sorry2:

No właśnie też miałam pytac o Margaritkę.Hellooo?

Witam się:-)
Obiad zrobiłam,pranie się kręci,Młody śpi...laaaba:-D
Biedaczkowi tak się pcha ten zębol,że ma aż ranę na dziąśle wokół tego ząbka:sorry2:Darł się teraz strasznie,bodziaka ciągnął do buzi,żeby zagryźc,ale posmarowałam żelem i zasnął od razu:tak:A w nocy myślałam,że będzie ciężko,a ten spał jak mops:-D...Tylko kolację zwrócił caluśką:baffled:i był dwa razy kąpany:baffled::sorry2:Ale daje radę,źle nie jest:-)
Anineczko te butki są tak wygodne,że szok,jakbym w kapciach chodziła:tak:W ogóle w tym sklepie mają świetne buciki i nie od razu 100E:-DA sklepy są dwa w Dublinie na Henry Street,zaraz obok szpicy i jeden w Dundrum Schopping Centre:tak:
Lubiczanko tak,dziś ostatni angielski,na który znów nie pójdę:no:I tak to z 8 lekcji na 4 byłam:dry:Ale co zrobic jak u mnie teraz z P jak u Ciebie z J:sorry2:Zapierdziela jak dzik:sorry2::-DRadek to już mnie tak codziennie męczy,kiedy tata wróci i czemu tak późno,że mam dośc...
Nie wiem czy będzie następny kurs,pewnie nie:-(To zależy od ilości chętnych,z tym,że to dopiero zaczynałby się po nowym roku:tak:Wtedy pewnie bym więcej pochodziła bo najczęściej tak jest,że pierwszy kwartał u P w pracy spokojniejszy:tak:...No zły okres teraz na ten kurs jak dla mnie:sorry2:

Helollll kacper w szkole,niki spi,R takze,relaxxxx lubie takie poranki;)
Dzis musialam spac z kacprem bo wstal o 22i buczal a ze nikus spi z nim w pokoju to balam sie ze go obudzi,bozyszzz kiedy mu to minie
A musze sie wam pochwalic ze lanlord wymienil nam pralke:)i nawet zajelo mu to tylko 2dni:)ale mysle ze dlatego ze zobaczyl ze mamy juz 2dzieci i zdawal sobie sprawe ile mamy prania.a pozatym on potrafi nie odp na sms nawt do miesiaca,wiec ciesze sie ze tak sprawnie to zalatwil::)
A i jeszcze jedno pyt odnosnie MC czy musze fhodzic do gp tylko do tej ktora mi podbila ten wniosek czy moge wybrac sobie innego?

reklama
Tichonku dzięki,może uda mi się namówic M by w sobotę podjechac do tych sklepów.Ciekawe który jest bliżej Rathcoole?
szkoda,że z kursem tak wyszło,no człek chce i nie może się doszkolic :sorry2:

Ja zupkę gotuję i szukam w necie tego dokumentu co leciał na jedynce w poniedziałek "Szaleństwo na autostradzie",bo oczywiście przegapiłam :dry:

Do góry