reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanka- to na podstawie czego ona kurcze to zapalenie oskrzeli stwierdziła? Charczy mu cos w płucach przy osluchiwaniu,czy jak? Moim zdaniem skonsultuj to z innym gp,skoro znasz dobrego i masz możliwość.. Na moje oko M.odkaszluje to,co mu z niska spływa do gardła.
Aniaa- tak myślę,ze wychodzimy na prostą. W.duzo lepiej oddycha przez sen no i gorączki dziś nie miała w ogóle. Kamień z serca :-)

reklama
barmanko nie wiem jak u twojego synka ale ja wyczuwam juz zapalenie oskrzeli na kilometr:baffled:i lece po antybiotyk i sterydy od razu:sorry:bo z godziny na godzine jest gorzej:baffled:

a mnie szlag trafia z moim o2 nie mam neta,chodzi powoli:wściekła/y:nie wiem co sie dzieje:no:chyba rezygnuje z ich usług:angry:

Ewelcia, dzięki za linka, patrzyłam na stronie ale nie mogłam znaleźć. Dla siebie potrzebuję jakąś kurtkę na zimę...no i mam zagwózdkę, bo nie chce kupować rozmiaru większego (w przyszłym roku może być za duża), takiej zapinanej do wysokości klatki piersiowej (większość ciążowych płaszczy właśnie tak wygląda) tez nie chce bo mi będzie zimno.. No nic w niedziele będę na mieście to - o ile jeszcze będą - może coś po przymierzam i zobaczę. A nie wiesz do kiedy są sale? I powiedz mi czy ta Twoja kurteczka jest bardzo obcisła (ja rozumiem że rozmiar rozmiarem, ale czasem kurteczka mimo prawidłowego rozmiaru ma jeszcze własną uciągliwość...mam nadzieję ze wiesz o co mi chodzi...)

Asienka, Marcel czasem "dla zabawy" zgrzyta zębami - wie że ja tego nie znoszę a diablisko małe robi mi po złości, a mnie aż ciary przechodzą.

Madbebe, mnie przy badaniu nie było, byłam w pracy. Był M. Marcel był osłuchiwany..

Marta, to pierwsze zdiagnozowane Zapalenie u Marcela, więc nie mam porównania ani doświadczenia w tym temacie

Sorki za posta pod postem,ale tam wstawilam zdjecie i dalej pisac nie moge!
Barmanko nie jest bardzo obcisla,jest luzna,mierzylam ja na jedna bluzke,a druga spokojnie wejdzie...wiem ze na zime sie nie kupuje obcislych rzeczy,bo jest zimniej...

Szymnko tez czasami zgrzyta zebami...i tezmnie to doprowadza do szalenstwa.

Marta a nie mozesz zalozyc neta z UPS np?

spadam pomyc podlogi bo na kawke chcialam wyskoczyc...obiad mam na dzis wiec luzzz!

Hejka.Dziś już wstałam o 8,M rano rozpalił w kominku przed praca,nakarmił Igorka i przebrał:tak::-).Więc mamusia zadowolona:-D.Wczoraj umowiłam Igorka na szczepienie do GP na 4miesiące,wrescie mieli już grafik na grudzień.Zaraz trzeba kawke spić,a po południu na miasto wyjsc z moim cudakiem małym.
Chorowitką zdróweczka duzo.
Ewelcia fajna kurteczka.
Miłego Dzionka.

Witam
Dziewczyny dużo zdrówka Wam i maluchom!!!:)))
Marta a nie myślałaś o zmianie internetu i sieci??
Ewelcia kurtka ładna, Barmanko mam nadzieje że coś znajdziesz.
Ja też tu szukałam płaszcza ale porażka jaki badziew, jedynie w sklepie Born mi sie podobał ale 100euro (chyba ich pogrzało!!)
No wię znalazłam na allegro i kupiłam koleś mi wyśle dziś to link NOWY PŁASZCZ ZIMOWY CATARINA! BARDZO CIEPŁY! L 40 (1925633972) - Aukcje internetowe Allegro

Pochwale się Wam, już kiedyś poruszałyśmy temat siatkówki itp no więc porozsyłałam emaile do drużyn i wczoraj byłam w GMIT na pierwszym treningu grać. Jakie super uczucie wrócić do tego masakra czułam się jak w siódmym niebie:))) Poziom mają niski , ale nie będe narzekać. No i właśnie dopijam kawke i lecę do sportowego po buty do siatki , a ochraniacze wczoraj kupiłam(co było niełatwym zadaniem bo nigdzie ich nie mieli:/) I dziś mam z nimi grać mecz w collegu tak z bomby hihi nie spodziewałam sie:) Musze coś kupić na zawkasy bo barki i ręcę bolą po tak długiej przerwie...

Aha i wczoraj do mnie dzwonili z tej firmy co voucher wygrałam, i dostałam zaproszenia do hotelu w Dublinie na wieczór drinków, beauty salon itp i chcą bym im wysłała zdjęcia ciuszków które sobie kupiłam (hihi jest tego trochę:)) No więc laski z Dublina jeśli jakaś do mnie dołaczy na czwartkowy wieczór to z chęcią pojade:)))

Do póżniej

reklama
hejka
Kamcia bardzo fajny plaszczyk , mam podobny tylko bez kaptura i w innym kolorku.jest bardzo cieplutki w pupcie nie wieje:-D. Ja kupilam go jak bylismy w zeszlym roku w Pl na swieta-byl taki mroz ze na zimowe ciuchy 2000zl wydalismy:baffled: bo my sie wybralismy w kurteczkach do pasa, polbutach, bez czapek.
Fajnie ci z ta siatká i odrazu meczyk zagrasz:szok: ja kiedys w podstawowce w pilke reczná gralam teraz po takim meczu to chyba bym lezala plackiem przez tydzien:-D

ehhh chyba zaraz kawczana walne bo mi sie chce spac.

Ostatnia edycja:
Do góry