reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko zdrowka dla malego..oby jak najszybciej mu przeszlo to zapalenie:)

Bylam dzis w new looku po ta kurtke,ktora w sobote z Aurelia ogladalam...sluchajcie jak ja sie ciesze ze jej wtedy nie kupilam:-);-)...w sobote byla za 50e a dzias ja mam za 25e:-D:-D:-D.....
W ogole duzo rzeczy przecenionych na 50%...patrzylam kozaczki,ale te ktore mi sie podobaly najbardziej akurat nie byly przecenione...
Jutro chyba jeszcze raz tam pojde i na spokojnie oblukam,bo dzis m siedzial w aucie z mlodym....

No i jutro z buta..m zaprowadza auto do mechanika...jak bedzie ta czesc do wymiany to nowka 700e kosztuje:baffled:..ale gosc ma podobno uzywke duzo tansza...a w PL nowka 600zl:eek::eek:a uzywka 140zl

reklama
Madbebe, ups jakoś tak szybko pisałam :zawstydzona/y: temperatura stan podgorączkowy, tak jak myślałam.. Ogólnie mało kaszle, ale jak już zaczyna to aż biednemu świeczki w oczach stają i ja w pogotowiu zawsze (by zebrać go szybko z dywanu) to czasem zdarza mu się z tego kaszlu chafta puścić:baffled:
Wogóle jakiś dziwny ten antybiotyk dostał... 2x dziennie mam podawać :eek: co to za antybiotyk właściwie? :szok:

Ewelcia, daj linka do kurtki?:tak:

hello

tichonek gratki Matowi za ząbalka:tak:
barmanka na temat zapalenia oskrzeli możemy pogadac:tak:Szymek ma co chwile:baffled:usi mieć gorączki,tylko ma taki jakby gwżdzący kaszel,taki "inny"ja zawsze wiem kiedy sie zaczyna i wlaśnie jak dziecko dostanie szybko antybiotyk to unika gorączki:tak:na zapalenie oskrzeli dobrze jest pojechać z dzieckiem nad morze a najlepiej ocean:tak:bądz inhalacje z wody morskiej:tak:

ja w końcu wracam do normy,ustawiłam swojego netbooka po swojemu a to jest swoboda:-)bo na pożyczonym to nie to samo:baffled:wic wracam do normalności:-)Szymek jak zwykle rozrabia i zajmuje dużo czasu:baffled:

edit:barmanko antybiotyk dostajesz 2 razy dziennie jeśli jest I stadium choroby czyli bez wysokiej temperatury a 3 razy jak juz jest źle

Ostatnia edycja:
barmanko-nie wiem no,co z tym Marcelitem:sorry:Wikta tez się nie mogla zatrzymać,jak zaczynała kaszleć.2razy tak miała właściwie.Ten katar spływa do gardła,geste to to i stad odruch wymiotny.Moze rzeczywiście skonsultuj te diagnozę.Mam nadzieje z e do czwartku coś się rozjaśni..
A mokry ten kaszel,czy nie bardzo?
ewelcia-no widzisz jak dobrze trafiłaś,następna fuksiara! ;-)

Barmanko no moja jak wczoraj zwymiotowala ta flegmá to dzis kaszel miala o polowe mniejszy, jeszcze troche i ja wygonie do wyra i nasmaruje vickiem.
Dzionek nam szybko zlecial tyle ze zimnooooo,poszlam do znajomej na kawe i siedzalam 3 h:-p

Tichonek gratki dla synka

Marta, to może faktycznie to początek choroby jest:confused2: a ja kurcze pomstuję na lekarkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Madbebe, stawiam na suchy. Marcel często po takim ataku kaszlu łapie się za brzuszek.

hejka

MArcysia, a co Ty ciasta po nocach robisz?:szok:

gdzie tam po nocach,:unsure:chociaz czesto sie tak zdaza. Chyba mam to po mamie,bo ona zawsze pozno,pozno po nocach piekla i teraz wiem dlaczego.........tylko wtedy miala wiecej czasu i spokoju ;-)

Biedny Marcelito,chyba faktycznie poczatki choroby to i lepiej, ze ma antybiotyk. Moze po ostatniej chorobie nie do konca mu przeszlo i teraz go wzielo. Zdrowka dla niego:tak:

Ewelcia,Tichonku-no niezle okazje zalapalyscie.
Tichonku-gratki dla Matiego za zabala:-)
ewelcia-u nas jak juz sie autko popsuje to czesci w wiekszosci kupujemy w Pl, bo roznica w cenie ogromna:szok:

Aniaa-jej salatka jarzynowa,az slinka poleciala;-) nie pamietam kiedy ostatni raz robilam:eek:
AsienkaM-no siostrzyczka ma talencik,sliczne choineczki:tak:
spadam na kanape ;-) spokojnej nocki

Aaniu-dziękuję,że pytasz-żyję...ale autko moje się spsuło i dziś taki dzień zalatany byl...na szczęście K Marty mi naprawił:))))A potem wywiadówka u Dawidka:)Ja tez chcę sałatkę!!!!!!!!!!!!!!!!!

To zapraszam przegryzla sie,wlasnie wszamalam sobie a co bede zalowac:-D

Madbebe masz rację,ja też tak myślę i dlatego wzięłam te buty bo nie były używane wcale:-DNowiuśkie,nie wiem czy ktoś kupił i za małe były czy jak:eek:Metkę z Clarksa jeszcze miały przypiętą:tak:Jak je dorwałam to już z rąk nie wypuściłam:-DNo mówię Wam,zakup jak ta lala:-D...Jeszcze się mnie babka pyta czy 2E to będzie ok,bo wiesz one z Clarksa:eek::-D
Barmanko ja też zawsze daleka byłam od podawania antybiotyków i takim sposobem pierwszy antybiotyk Radek dostał w wieku 3 lat ale to już musiał bo cherlał ponad 5 tygodni:eek:Lekarka była w szoku jak się spytała kiedy brał ostatnio jakiś antybiotyk a ja jej na to,że jeszcze wcale:-DAle moja GP tez nie przepisywała antybiotyków tak od ręki:no:...Niestety już nie przyjmuje w mojej przychodni i czekam kto na jej miejsce przyjdzie:sorry:
My mamy taka GP co antybiotykow tez nie przepisze od razu i dobrze bo organizm walczy.
Nacia odpukac byla tylko raz na antybiotyku

Aniaa, podrzuć sałatki trochę :sorry:
A na jak długo lecicie do Anglii, jakieś szczególne plany macie?
Daleko nie masz wsiadaj w auto :-)
Lecimy na 6 dni a plnay o ile pogoda bedzie to moze jakies zwiedzanie ale to wszystko wyjdzie w praniu
Zdrowka dla syna Twego!!!

Madbebe to chyba jak cora ma przezroczysty katar to dobrze,nie?znaczy ze wszystko wraca do normy i oragnizm sie broni

Ewelcia powiadasz ze 50% w new looku ehh musze mezowego namowic bo to moj jednen z ulubionych sklepow:-)

Marcysia musialam zrobic bo smaka mialam:-D

Barmanko o taka sobie kurtalka:)
Short Parka Jacket/
ja w sobote schowalam ja na koncu,bo tylko jedna 10 byla,dzis wchodze a tam wsio pomieszane,ale nikt mi nie podkupil:-D;-)...zastanawialam sie jeszcze nad podobnym kolorem do tego,ale rozmiaru nie bylo..Pani powiedziala ze jak wezme dzis ta jasna a przyjde w piatek i beda rozmiarowki to mi wymieni...ale mam miec rachunek/// Dogwalker Parka(ostatnio mialam prawie identyczna kurtke z new looka jak ta w linku i byla rewelacyjna-szkoda z eteraz za duza na mnie)ta co dzis kupilam jest chyba nawet z tego samego materialu jak tamta,ktora mialam ostatnio:)
Aniu na wiele rzeczy jest promocja...na wiekszosc kurtek 50%,na buty chyba 30% albo i 50% na jakies tuniki,bluzki tez 50%

reklama
Tichonek napisze i tu podwujny buziak dla Matta, za pół roczku i za ząbulka, super zdjęcie
Barmanka zdrówka dla Marcela, a choinki z piórek zrobione
Madbebe, Kasiuleczka dla Waszych chorowitków też szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Gliwa też bym chciała pospać do 10
Lubiczanka oo to dobrze, że samochodzik już sprawny
Asienka_r to zapraszamy

Myślałam, że Zuzia dzisiaj wyprowadzi mnie z równowagi, ale nie chodzi o zachowanie bo była grzeczna. Dzisiaj odkryła to, że może, od kiedy wyszedł jej górny ząbek, zgrzytać ząbkami. A mnie aż skręcało

Do góry