reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
AsienkoM, Aurelio ja na spotkanko zawsze chętna:-p, na razie planów nie mamy, tylko M muszę namówić. Jakby co to się umówimy.
Asienko Ania już się chyba za Zuzią stęskniła, bo wczoraj mnie pytała, kiedy Zuzia z mamą i tatą przyjedzie

Zdrówka dla chorowitków

reklama
Witam

Gliwa to teraz patrzec na stronie i jakies 8-10 dni paszport bedzie,my czekalismy 8 dni jak pamietam
Barmanko,Kasiuleczko,Madbebe zdrowka zycze dla Waszy smykow :)
Aurelia,Asienki udanego kawkowania:-)

Marcysia kluska:-Dkluska :-D
Asienko dobrze ze jest poprawa u Anusi

Pranie sie kreci,pogoda super wiec ogarne mieszkanko i trzeba na jakis spacerek sie wybrac ze dziewczynkami

Milego dnia

Dzien doberek wszystkim troszke mnie nie bylo ale jakos weny brak na cokolwiek.
Znowu zaczely nam sie problemy z kacperkiem tzn powiem wam ze ttoszke zaczal mnie przerazac i zastanawiam sie czy nie wybrac sie z nim do psychologa,ostatnio boi sie wszystkiego tzn sam isc do lazienki pokoju nawet do stolu pomimo ze wszedzie swiatla sa zapalone,w piatek siedzialam z nikim na lozku a kacperk mial isc dokaczyc kolacje i co on na to ze sie boi wiec ja na spokojnie sie pytam czego sie boi bo przeciez nikt go nie przestraaszyl nikt do nas nie przychodzi wiec czeego on sie boi a on na to ze ktos moze przyjsc a ja mu mowie ze tata drzwi zamknal jak szedl do pracy a kacper mowi mi na ucho ze to nie wystarczy,ja przerazona bo on tak powaznie to mowi i dazac dalej temat kacper mowi ze duchy moga przzejsc przez drzwi ja w szok pytam sie go czy on widzi duchy o mowi ze nie ale u babci w pl ogladal film czy bajke o duszku kacperku.jesttem przerazona bo moje dziecko ma 5 lat i jest coraz gorzej bajki to ma zawsze wybierane ktore moze ogaadac .w ta sama noc oczywiscie plakal i pierwszy raz w zyciu sikal sie w lozku;(moj r na poczatku myslal ze kacper tak specjlnie to robi ale zmienil zdanie jak ostatnio kazal mu sprzatac pokoj a kacper z przerazeniem poprosil go zeby poszedl z nim ze on sam posprzata ale tata zeby usiadl na lozku.ja juz wam pisalam kiedys ze moj kacperek ma rozne fobie myslllam ze zachowuje sie tak bo jest maly,bo jedynak ale juz sama niewiem co o tym myslec:(

Witam się:-)
Taka dziś piękna pogoda u nas,że szok:szok::-)Słonko pięknie świeciło cały dzień,zero chmurek,wiatru i lekki mrozik,no cudnie.Wybrałam się więc na dłuższy spacer do Swords:tak:Jak z domu wyszłam o 8:30,tak powróciłam o 12:30:-)Poszłam między innymi do St.Vincenta (wiecie ten sklep co za darmochę rzeczy sprzedają;-)) i jestem taaaaka zadowolona bo udało mi się kupic nowiuśkie buciki Clarksa dla Matta,takie nie pierwsze chodzenie za całe....2E:szok::-)
AsienkoM cudne to choineczki:tak:
Aniaa Lenka ma wałki nie mniejsze od mojego Matta:szok::-D..Albo i większe:-DP mi mówił,że ona duża:tak:Śliczna "kruszyneczka":-)
Barmanko zdrówka dla Marcelita:tak:Madbebe dla Wikty również i dla Kasiuleczki Olivki toże
yes2.gif

Biola mój Radek też ma takie fazy,że do własnego pokoju się boi pójśc,przez przedpokój leci jak perszing i gapi się na lampę:sorry:Zawsze miał jakieś fobie z lampami związane:baffled:...Że oko z lampy na niego patrzy:eek:Że potwór tam siedzi:eek:I że w nocy lampa chlapie:eek:Ale teraz już jest lepiej:tak:Coraz rzadziej ma takie pomysły:sorry:Ja myślę,że Kacperek ma po prostu bardzo rozbudowaną wyobraźnie,do tego jest wrażliwym chłopcem i dlatego tak to wszystko odbiera:tak:...Natomiast jak sobie przypomnę jak Lubiczanka opowiadał co jej Dadzia widziała to mnie ciary przechodzą:szok::szok::szok:
Ewelcia takie o: http://www.korkys.ie/Products/Black-Flat-Knee-High-Boot-F4219__16190.aspx
A na koniec się pochwalę,że mój malutek kochany dziś skończył pół roczku:szok::-)...I z tej oto okazji zafundował sobie pierwszego ząbka:-DNareszcie!:-)
Moje dzieciaczki tak już mają,że lubią uroczyście ząbkowac:-D...Radek na chrzciny miał pierwszego a Matt z okazji ukończenia pół roczku:-D

Ostatnia edycja:
tichonku gratulacje dla Mattiego super chlopak :)ja czekam kiedy i u nas sie pojawia pierwsze zabale:-)ale ten czas leciu :szok:
tichonku ladnie to ujelas o moim kacperku on jest b wrazliwym chlopczykiem i dlatego nie za b chce zmienac mu szkoly a co za tym idzie nie chce sie wyprowadzic z rathmines:tak:mam tylko nadzieje ze mu to minie ale mysle ze nikus mu w tym pomoze:-)

Tichonku buziak dla Matta z okazji 6miesiecy..i za zebolka...to Ci syn niespodzianke zrobil...:)
Ja etz lubie czasami polazic po lumpeksach..ale dawno juz nie bylam...moze we czwartek sie wybiore:)
Madbebe,Barmanko zdrowka dla Waszych dzieci..
Bila ja nie wiem jak pomoc,ale Tichonek juz napisala ze jej R,tak samo ma...jesli sie bardzo martwisz to idz do lekarza...

Dzis bylismy w community center i Szym o dziwo grzeczny...az bylam w szoku..pieknie sie bawil z innymi dziecmi:)
Nilla nie dawno poszla,a ja na m czekam ...;-)
jakas zmeczona sie czuje:baffled:

Tichonku gratki dla Mateuszka za ząbka,i buziaczka na pół roczku.:-)
AsienkoM to siostra ma talent.
Biola oby sunusiowi przeszedł ten strach.
A my po spacerku,pogoda naprawde fajna,Az miło sie spacerowało.:tak:Teraz siedze i kawulke spijam,no i zaraz beda moje seriale.M w pracy,bedzie dopiero wieczorem.
Miłego wieczorku.

reklama
Tichonku a no duza,duza :-)a jak sie smiala do Twojego P :-):tak:taka smieszka
Buziak dla Twojego Szkraba rano mi sie zapomnialo ale bylam tylko na chwilke wiec WIELKI buziak...
Jutro mamy na szczepienie wiec bede wiedziala ile dokladnie wazy ale dobre ponad 9kg to wazy napewno

Lubiczanko a co u Ciebie?bo sie dzis nie meldowalas :-)
Zachciala mi sie zalateczki warzywnej i zrobilam :-)
Pogoda super trzy prania dzis zrobilam

Do góry