Witam
Dzieciaki w placówkach,ja po śniadanku kawkę piję.Już poodkurzałam i wstawiłam pranie.
Zaraz za podłogi się wezmę.Zupkę mam z wczoraj to tylko coś później sklecę jeszcze bo u chłopaków zupka to za mało.
Barmanko powodzenia u sadysty ;-)
Ja to wiesz tak okazjonalnie robię te włosy,żadnych ogłoszeń,tłumów klientek nie ma,bo nie chcę zbytnio się ogłaszac by mnie nikt nie podał do tax office,że prowadzę działalnośc na czarno,słyszałam,że niezłą karę można za to dostac.Zazwyczaj są to mamy z Antka klasy,tak po cichu czasem sobie coś zarobię.
W związku z tym nie sprowadzam żadnych większych ilości farb,ani też nie zakupuję dużo bo mi się nie opłaca.
Ale robię na welli,ale zazwyczaj chcą jednokolorowe balejaże (blond) to i w bootsie kupuję rozjaśniacz.Nic specjalnego
Lubiczanko no właśnie też musimy list do M napisac.W zasadzie to Matt dyktuje,a ja piszę
Gastone no widzisz,to tak jak ja masz z tą lampką,jednak gwiazdka,która ma granatowy plastik jest lepsza do spania.
Jak rodzinka? Zdrowieje?
Ewelcia Szym to daje czadu

AsieńkoM dzięki,ostatni raz w poniedziałek się namęczę,a później to już laba.
Aż się zastanawiam jak ja mogłam pracowac w pierwszej ciąży do 38 tygodnia.Starośc

Jejku jak mnie wkurza to moje kocisko.Nie wiem dlaczego,ale wyciąga mi z brudów skarpety czy też inną bieliznę i mi przynosi.Nawet wchodzi do chłopaków pokoju i znosi na dół ich piżamy czy inne ciuchy,których nie pochowam dobrze.A ja chodzę i odnoszę