reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej z wieczorka.
Aniaa ja mam ekspres na kapsułki Dolce Gusto,bardzo dużo kaw można zrobić,a drugi mam z DeLonghi ale ten nie jest na kapsułki.Ja uwielbiam kawki,teraz mam rózne to trzeba próbować.Dziś piłam Latte:-)
Barmanko tyle sie nazbierało prania poprostu.:tak:Nie denerwuj się tak,innym razem beda lepsze zakupy.
Igorek dziś markotny coś był,cały czas wkłada do buzki rączki,gryzie wszystko.Niewiem czy to na ząbki.
Miłego wieczorku.

reklama
Anineczko tak jutro Oliva swietuje ehhh kiedy to zlecialo dzis swieczke kupowalam z 4 a sie czuje jak bym ja wczoraj urodzila.
Barmanko dzieki

Nio muffiny sie udaly:-p,smietana jak narazie sie trzyma zobaczymy jutro co z nia bedzie, a nad tortem to sie bede pocic dopiero w piatek bo w sobote goscie przyjda na torcika i kawke.
no nic trza te mlodziez do lozka zagonic:confused2:

Ania ja pierwszy kupowalam ( stary model) w argosie kiedys a twn co mam teraz kupowalam na stronie tassimo.Ale one chyba tez sa w Currys.

Ale mam zgaaage:-( Wlasnie a czemu Zgaga tu nie zaglada??

witam z wieczorka

Jestem zmęczona na maksa. Zuzia spała dzisiaj tylko jedna godzinke, od 11 do 12 i potem już nie chciała zasnąć mimo że widziałam, że zmęczona jest. Ale za to wybawiłyśmy się.

Wizyta u GP z lekka udana, pobrał materiał na badanie, ale zanim to zrobił to zapytał się czy nie mam problemu z miesiączką bo miałam skrzep krwi i najpierw musiał oczyścić.:baffled: Ale nic potem nie mówił, tylko, że jak przyjdą wyniki to mam przyjść.:eek:
Kurcze zastanawiam się czy to nie nadżerka po porodzie:sorry:. Moja mama tez po porodach miała, a moja siostra już 2 lata temu leczyła się na nadżerke, a miała w tedy 19 lat.:confused2:
No nic, będe teraz w Polsce to pójde do gina i sprawdze wszystko, żeby być spokojniejszą.:tak:

Tichonek no to może pomyslicie o jeszcze jednym, jak teraz było wszystko dobrze. Ja z P też chcemy mieć jeszcze dzieci, tak żeby dużej róznicy wieku nie było między Zuzia a kolejnym.
Gliwa ja też mam Dolce Gusto
Gastone dobrze, że wszystko sie wyjaśniło

hej!
lepiej późno,niż..później ;-)
U nas nic nowego. Jedyne co,to wreszcie skończyłam antybiotyk i dziś mi się już żołądek zbuntował. Ale objawy ustały,wiec ozdrowiałam..Dzieki opatrzności,ze skierowała me kroki do tego szpitala :confused2:
Byliśmy z A.na masażu.Kręgosłup mi ostatnio dokuczał straszliwie.W klacie go czułam normalnie..:cool:

My mamy zwykły ekspres,wiec się nie wypowiem.Maz serwuje kawę każdego ranka z piana na 2palce;-):-D Nasz 2gi i tym razem nawet nie nauczyłam się go obsługiwać..:-p

AsienkoM-skrzepy maja związek z nadżerką?Nie wiedziałam,hmmm..Mi się nadżerka zawsze kojarzyła ze zmianami w pochwie,po prostu.Nie martw się na zapas.Moze po porodzie Ci się pozmieniało..
anineczko- głowa do góry!Jutro będzie lepiej :tak:I możesz się wyżalić,jakkolwiek i gdziekolwiek:ninja2:,jeśli masz naturalnie ochotę,ja Cie wesprę,się postaram chociaż ;-)Ja mam dziś pierwszy spokojny w miarę dzień od dłuższego czasu:sorry:Mam nadzieje ze taki stan się utrzyma dłuższą chwile:confused2:
barmanka-gdybym ja zlecała swemu małżonkowi opłacanie jakichkolwiek rachunków, utonęlibyśmy w odsetkach lub mieli komornika na karku.Od piątku płaci jeden z rachunków.Termin minął 10go..:confused2:Zapomniałem...
asienko-ja się nie rozpisze nt. pomysłów mego dziecka :-p Nadmienię dzisiejszy tylko-popiół z kominka na pół pokoju,wszystko szare,łącznie z nią.A ja za ścianą,zorientowałam się trochę za późno,co jest grane.

gastone-kamień z serca,co.Poczytałam wcześniej o powikłaniach i miałam nadzieje ze to jednak nie była szkarlatyna..:sorry:
marcysia-zdrówka chłopakom!
kasiuleczka-buziak 4latce już dziś,cobym jutro nie przeoczyła ;-)

idę obgladnac chirurgów i do lektury,kolorowych snów wszystkim!

Madbebe nie wiem akurat czy ma to związek, ale pierwsza myśl która mi przyszła to to bo u nas to, można powiedzieć,rodzinne. Troche mnie zaniepokoił ten skrzep bo okres skończył mi się prawie tydzień temu. Wszystkiego dowiem się jak pójde w polsce do swojej ginekolożki.

reklama
Ja miałam taki skrzep,ale dzień przed okresem.. Może nie do końca się jeszcze 'oczyściłaś' i stad taka sytuacja. Życzę,by nie było to nic poważnego i wierze ze tak jest :tak: a tu byłaś u irlandzkiego GP?

Do góry