Witam
Lubiczanko lepiej by było gdybyś wybrała dla młodej jedno z tych mlek,które używasz.Bo powinno się karmic tylko jedną mieszanką,zwłaszcza,że jak nie daj coś młodą uczuli to nie będziesz wiedziała,które to mleko.
I wydaje mi się,że nie ma potrzeby dawania hypoalergicznego mleka dziecku,które tego nie potrzebuje.
Tichonku cóż za zmiana,wydaje mi się,ze jeszcze niedawno zarzekałaś się,że to już ostatnie dzidzi ;-)
No i co ty chcesz od wieku? Jeszcze masz czas na dopracowanie córeczki.
Gliwa przykro mi,że zrobili wam włam do auta.
Gastone u nas Antek też nie miał malinowego języka,no może ciut czerwieńszy,ale na bank nie taki jak np.pokazują na wikipedii.No tylko u nas GP od razu rozpoznał szkarlatynę i był antybiotyk,mam nadzieję,ze to nie zaszkodzi Hani,aż muszę sprawdzic jakie mogły by byc powikłania,bo już zapomniałam.
Marcysiu zdrówka dla chłopaków.

Oby szybko im przeszły choróbska.
Kasiuleczko oby eksperymenty w kuchni się udały.To już jutro urodzinki :-)
Współczuję wam bóli głowy i migren.Moja ciotka ma takie straszne,że jak ją łapie to wszyscy muszą wyjśc z domu,ona nakłada turban z mokrego ręcznika na głowę i leży w ciemnościach,nawet wszystkie wtyczki z kontaktu muszą byc wyciągnięte bo jest tak czuła,że słyszy jak prąd przepływa w kablach

Masakra.
AsieńkaR obie jesteście z Anią spece.Ona od brojenia ty od naprawiania.Dobrze,że się udało wszystko przywrócic ;-)
No nic idę...mam dołka małego,ale nie będę się tutaj żaliła