reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej mamcie:-) Mam pytanko.Hania i Zosia strasznie mi sie odparzaja od 3 dni.Myje im pupke woda , osuszam, uzywam na przemian maki z kremami i dupa. Uzywalam bepantenu, sudocremu i taka rozowa masc z cynkiem
Na c .. Nie pamietam nazwy.Zmacie jeszcze cos dobrego? Tylko blagam nie polska masc bo ja potrzebuje na juz...

U nas ostatnio tez nic nie pomagało,bez pieluchy sie nie da. Ja sobie bynajmniej nie wyobrażam,tym bardziej ze większość chaty dywany lub wykładziny.Nie pomogę,bo w naszym przypadku zadziałał tylko tormentiol :-/

Landlord przyjął wieści na klate,on w ogóle mało przejmujący,chciałabym mieć jego charakter.. Mam juz łeb jak sklep od myślenia o tych chatach. Nie muszę mówić,że Loughrea juz poddana została duuuzym watpliwosciom. Najlepiej zamilkne na ten temat i oznajmę ostateczna decyzję,jak już zostanie podjęta :p ;-)

Ostatnia edycja:
ja też oglądam przepis na życie ale czasem mi się zapomina... nie mam czasu albo coś mi wypada...
aniaa hehe nacia udana z takim tekstem :-)
barmanko zdrówka
aienkoM gratulacje :-)
dorka witaj ...
madbebe śliczny masz avatarek :-)
a ta chata.. za taką cene :szok: taka wielka... tylko ten zielony kominek czy coś nie teges... ;-)
ale reszta daje radę :-)
aurelia gratuluję zębolka..
u nas została ostatnia 5 do wyrośnięcia :-)
tichonku a gdzie Ci ta pokrzywka wychodzi że tak zapyta,m??
oj kasiuleczka.. moze to ze stresu... biedna mała.. mam nadzieję że nie bedzie się tak stresowała za bardzo :*
gastone spróbuj Drapholine też jest dobrą maścia na odparzenia:tak:
ja zawsze używałam pudru jak coś się odparzyło..
a jak obie na raz to może zjadły coś ostrego?? np mi sie Vika odparzyła ostatnio po gołąbkach bo zrobiłam trochę ostry sos...

dziekuję za życzonka dla mojej półroczniaczki :*
tak ten czas szybko leci.,.. ahhhh,..
a ona coraz większa :-p
a taki ma słodki uśmieszek ze napatrzeć sie na nią nie moge :-)

a ja paluszki piekę jutro z rańca bo musze po migdały jechać :-)

Nie no bez pieluchy nie wchodzi w gre, jak mam upilnowac dwie sikajace 14 miesieczne bobasy bez pieluch?
Vikamcia no wlasnie nic nie jadly, wogole Zoska pipulke ma tak odparzona jak by kwasem silakala..

Witam.
Ja dziś rano wstałam,obiadek juz mam zrobiony.Więc z glowy mam już.Igorek wstał przed 7,tatuś nakarmił i przebrał i zasnał.Do tej pory spi.Kurcze chłód na dworzu,nie cierpie zimy.
Pozniej wyjscie na kawke.
Gastone oby szybko przeszło odparzenie dziewczynką.
Madbebe aby Wam wszystko wypaliło z mieszkaniem.
Miłego Dzionka.

Hejooo!
Gastone sprobuj tej masci.... Drapolene Cream 100g | Mother & Baby | Baby Health / Other | Sam McCauley ale chyba ty pisalas ze jakiejs rozowej juz uzywalas...wiem ze pomaga...szymkoiw raz pomogla...
A moze to; Weleda Calendula Nappy Cream 75g | Mother & Baby | Baby Health / Other | Sam McCauley chyba jakies cos nowe bo ja nigdy nie widzialam:)

jeszcze wiem ze jest jakas masc w takim opakowaniu jak sudokrem tylko ma inne nalepki,kolor taki jak niebieski czy lekko szary....podobno dobra masc...

reklama
Witam się:-)
Ależ piękna pogoda:-D
Mój Master of shadows z podkrążonymi oczyma w szkole :-D,łazienki pomyte,łazanki się robią,młodszy śpi:-)
Po południu mam wizytę u GP:tak:,ale dziś od wczoraja pokrzywki znów nie ma:confused:Nie wiem o co biega:baffled:Chyba to faktycznie alergia na orzechy:sorry2:
ViKamcia pisałam wczoraj-wszędzie-nogi,plecy,ręce,tyłek,na szczęście na twarzy nie:no:To musi być jakas alergia pokarmowa no bo co?:baffled:Może faktycznie po tej ospie mi się tak porobiło,skoro nigdy na nic nie byłam uczulona:sorry2:
Gastone ja zawsze Tormentiol używałam,teraz też sobie zapasy zrobiłam:tak:No ale Ty musisz coś stąd mieć:sorry2:

Do góry