reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Nie idę jutro do pracy, zadzwoniłam że jestem sick. Przecież sobie poradzą beze mnie, prawda?:sorry2:
Młody dziś z przedszkola przyniósł kilka fajnych malunków i zawieszek na Halloween - własnoręcznie zrobione.:tak: Zawieszki już na ścianie dyndają. A dziś chyba te łapki będziemy robić.
Wogóle dyńka halołinowa plesi dostaje. łaaaaaaaaaaaaaaj???????????????
:szok::szok::-:)-( Na pewno nie dotrzyma do poniedziałku....Za wcześnie ją zrobiłam:-(. No nic - na przyszły rok będę mądrzejsza:tak:

Gliwa, w takim razie powodzenia życzę w pozytywnym załatwieniu spraw.

Julia, nie wiem czy przez neta można. Mi wyniki przyszły jakoś właśnie po 5tyg. Jak coś to sprawdź w przychodni czy mają Twój dobry adres.

Margaritta, sama wytnij dyńkę
;-). Nie proś się gada:-D
Ejjj ja też chce przepis na babeczki:tak:. Bo ja z tych co słodkiego nigdy nie odmawiają:zawstydzona/y::-D

Anineczka, a czy ja gdzieś przegapiłam czy jak...Czy Ty czasem wstawiałaś focie swego brzusia? Bo coś była o tym mowa a nie mogę namierzyć fotki:zawstydzona/y:

reklama
madbebe mnie się wydaje,że Margarittę zazdrościsz zżera za cenę chaty,dlatego tak wyzywa :-D:-D

Kamcia nooo dobre paluchy,dobre.Dużoooo przywoź,dużo :-D

Barmanko fotkę na FB mam,ale to z 20tc chyba :dry:
A i na zdjęciu Lubiczanki jestem,wstawiła kilka stron temu z chrzcin,ale tam mnie nie widac za dużo,specjalnie sobie Martyśkę ustawiłam pod nogami by mi adidasy zasłoniła :zawstydzona/y::-D

Barmanko a to,że dyńka pleśnieje to w sumie zależy.Ja w zeszłym roku miałam dwie,w tym samym czasie okrojone i jedna spleśniała a druga nie.Byc może za słabo osuszona była.Bo ja to świeczuszkami osuszam od razu .Moja jak na razie się trzyma nieźle. Wyczytałam,że natarcie solą w środku może zatrzymac pleśń :tak:

ja tez mam FB:-p

Anineczko dzieki z alinka:)
Kamcia aaa to o te ciasteczka chodzilo,..mam przepis,ale chyba inny,robilam rok temu i byly pyszne:)

u mnie w piekarniku misie siedza...:-p;-)
bylismy z mlodym i m na spacerze w Lidlu i kupilam forme misiowa....Szym mi nie dal zyc jak wrocilismy do domu...wolal zrob mi misie...a teraz lazi i sie pyta..JUZ?JUZ? zwariuje zaraz:sorry2:
Kupilam tez ten pistolet do robienia ciasteczek:-p....fajny jest bo do przystrojnia tortow tez moze sluzyc:)

Barmanko zdrowka!!!praca nie zajac...poradza sobie napewno:)ty sie kuruj!!

Anineczka- ah,to o to lotto. Ja z jarzeniem jakis problem mam ostatnio..
Ewelcia- tez mam ten pistolet. Malz mi sprezentowal w tamtym roku. Właśnie do tortow go uzywalam. Fajowski :-)

Brzuch mnie naiwania ze szok. Chyba jakimś alkoholem sie rozluznie i rozrzedze przy okazji krew,szybciej zleci ;-)

Landlord ma wpaść niedługo,ciekawe jak zareaguje na wieści o naszej przeprowadzce. Wykminilismy ze w styczniu sie przeniesiemy. Mama ma ferie i przyleci do pomocy :p Cale szczęście,bo z tym moim szogunem.. ;-)

Ostatnia edycja:
Julia- ja dostalam wyniki do domu dokladnie w 3 tyg od wizyty u lekarza.
Barmanka- kuruj sie kuruj;-):-)
Anineczka - a nie bedziesz sie widziala z nikim z Dublina?;-)
nie mam pomyslu jaka zupe na jutro upichicic, macie jakies pomysly?

reklama
Ewelcia ja tez dzis zakupilam ten pistolet z myslá o torcie dla mlodej bo to nie dlugo, ale jakos nie moge sie zdecydowac czy go ozdabiac kremem czy masa cukrowá.:confused:
My tez dzis pieklysmy te paluchy-pierwsza blacha do kosza poszla bo sie zjarala przez tesciow bo akurat zadzwonili na skepa.:angry: na drugiej blaszce zamist paluchow czarownicy wyszly paluchy olbrzyma bo sie tak rozlaly, 3 i4 blaszka wyszla wmiare dobrze:-)

Do góry