reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka - a dziękuję, nie dziękuję... trochę spodnie przyciasne, i stanik jakby przymały, ale tak poza tym to wszystko OK. Dziś miałam taka niezbyt przyjemną sytuację - siedziałam w salonie i oglądałam Tv, obok zwinięta w kłębek leżała nasza sunia. W pewnym momencie zaczęła się przeciągać i ziewnęła, a jej "wyziewy" uderzyły mnie w nozdrza i myślałam, że poznam ją z "kolorowym ptakiem", ale jakos udało sie nie. Jednak bestię przegnałam - oczywiście w trosce o jej wygląd zewnętrzny.

reklama
Margarito ty zdolniacha jesteś i wygadana na dodatek!!
Kasiuleczka ale śliczny pomocnik:)
Anieczko będzie ok to tylko kilka dni:)
A już sie doczekać nie mogę Hallowen i Oli też:)
My dzis po pracy pojechaliśmy na spacer i chończyka i było pysznie objadłam sie, a teraz relaks...
Miłego wieczoru

Marcysia-to tym bardziej jestem pod wrażeniem:)Choć my też mieliśmy planach w wakacje Młodego w majtach puszczać(specialne z autami zakupiła;-)),ale lato tu w tym roku za grosz nie dopisało i...nici:zawstydzona/y:
Ewelcia-eee się przejmujesz-u kogoś zawszlepiej smakuj:-):tak:e
Katrina-to Ci piesio niespodziankę chciał wywołać-ale się nie dałaś:-D
J dziś na lotnisko po sis jedzie,więc pewnie jeszcze zajrzę...tymczasem ogie Panie:)

wpadam tylko powiedzieć, że piorę, prasuję, pakuję i jeszcze sto innych rzeczy na raz więc nie mam za bardzo czasu czytać forum, ale potem nadrobię :)

miłej nocki laseczki :)

dopiero teraz się odzywam bo mi na cały dzień laptopik zaniemógł

Asienka_r oby z Ani oczkiem się polepszyło
Katrina a to sunia miałaby niespodzianke i ty też
Aniaa śniłaś mi się dzisiaj
Kasiuleczka super pierogi

Zuzia tak dała mi dzisiaj rano popalić, że aż się popłakałam. Ale to zęby ją męczą, dostała nurofen i się uspokoiła. 2 razy byłyśmy na spacerku, buźke wysmarowałam jej kremikiem i tylko nosek miała leciutko czerwony po spacerkach

Aaniu-dziękuję:)Pewnie przyjdzie i ten dzień,że do Was wpadniemy:tak::wściekła/y:

Licze ze niedlugo nadejdzie ten dzien :tak:

no i po grzybobraniu:sorry:
znalezlismy tylko kilka sztuk:sorry:
Lubiczanko on w miare grzeczny wsrod dzieci jest,bo sie ladnie bawi,ale w domu o 9 zjadl sniadanie a tam o 10:15 chcial am,a chodzimy tam na 10....o 10:30 wyszlismy z dziecmi na dwor a on chwile sie pobawil i chcial do srodka...weszlismy przed 11,jak tylko zobaczyl na stole jedzenie to chcial jesc to co bylo dla matek naszykowane:zawstydzona/y::sorry:ale go naprostowalam,ze on ma naszykowane na innym stole.
Jak nigdy jadl kanapke z szynka,wciagnal dwa jogurty i jeszcze co mnie najbardziej zaskoczylo pil mleko:sorry::zawstydzona/y::cool2::eek:
Zachowywal sie jakby w domu nie mial co jesc:wściekła/y:

Natalia tak sie zachowywala jak Barmanka byla u nas ostatnio od Marcela wszystko chciala az mi wstyd bylo :no:zachowywala jakby nic nie jadla poprostu myslalam ze sie spale ze wstydu

Aniaa śniłaś mi się dzisiaj

To piekny sen mialas :-Dmam nadzieje ze dobrze Ci sie snilam :-)
Cierpliwosci zycze

Lubiczanko to juz powoli rodzinka zjezdza,fajnie...

Baby pakuj sie pakuj,ja sie powoli pakuje ale w druga strone hehehe

asienkoM-na złość Ci nie robiła Zuzieńka:sorry:Dobrze,ze sa te zbawienne calpole i inne nurofe:tak:nki-oby jutro lepszy nastrój i samopoczucie wam dopisały:)
Aaniu-doczekasz,doczekasz:tak:a przypomnij mi kiedy wy wybywacie?oj jak ja się stęskniłam za Pl-nie wierzę normalnie:zawstydzona/y:
Baby-lada moment przywitamy Cie na zielonej wysp:tak:ie
Kamcia-Ł dziś imieninuje?Naj dla Niego:-)Chyba wszystkie dzieci się tego 31go doczekac nie mog:tak:ą
A powiedzcie mi,jeśli którejś z Was wiadomo-czy na Hallowen musze mieć pozwolenie z gardy na fajerwerki???

asienkoM-na złość Ci nie robiła Zuzieńka:sorry:Dobrze,ze sa te zbawienne calpole i inne nurofe:tak:nki-oby jutro lepszy nastrój i samopoczucie wam dopisały:)

wiem, że nie robi mi na złość, jak ją nie męczął ząbki to jest kochana, ładnie się bawi i lubi przytulać się.

Aniaa a śniła mi się wspólna kawusia i rozmowa
Baby pakuj się i przylatuj do nas

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry