reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko powodzenia na szczepieniu.Mikusia jest dzielna to pewnie nawet nie zaplacze:)
Kamcia prezent super...wlasnie kiedy ten slub?
AgaNatalia coreczki masz super a minki robia boskie:)

a tak w ogole to witam...na nogach juz od 7:30;-)...mlody nawet polezec nie dal bo taki glodny byl,a teraz nie je tylko sciemnia,wlasnie mi owoce turla po stole...zaraz go zabije:baffled:

reklama
Bry
Kolejny piękny dzionek się szykuje:-). Idę zaraz chatę ogarnąć. Ania dalej jęczy w nocy:no:, masakra

Aga Natalia
ale śliczne masz córeczki:-)

Asienka_r ja do Swords nie jeżdze 33, (bo musze na przystanek isc az pod lidla), tylko 101 bo jest szybciej i jedzie praktycznie z pod mojego domku prawie az pod Pawilon . Kiedyś jeżdziły te piętrowe a teraz przeważnie te z jednym poziomem i wózki trzeba do bagażnika.

.

Aha, to faktycznie niefajnie, bo z Zuzią na ręce musisz wózek składać

Witam się:-)
Na dworze cudnie:-)O godzinie 9:00 w krótkim rękawku spacerowałam z wózkiem i jeszcze mi za ciepło było:szok::-)
Lubiczanko bezbolesnego szczepienia Mikusi:tak:
Aga_Natalia faktycznie dziewuszki zupełnie inne,ale miny te same:-D:-D:-DRozkoszne masz córeczki:tak:
Gastone Twoje księżniczki bardziej do siebie podobne:tak:
Biola tytuł zapisałam:-)Muszę obejrzeć:tak:
Asieńko_r "Rytuał" obejrzałam,ale wcale się nie bałam:-pZa cienki jak dla mnie:-DTzn.film mi się podobał,ale myślałam,że będzie mocniejszy:tak:A P zasnął:baffled::-D:-D

Ostatnia edycja:
Tichonku ja tam się bałam, zresztą ja wierzę w takie rzeczy i może dlatego, i w sumie dawno już widziałąm jakiś film w tym stylu.

chatę ogarnęłam, pranie wisi na dworze, ale faktycznie dzisiaj jakaś inna pogoda, wiaterek wieje, jakby nie to to chyba faktycznie gorąco by było

Wróciliśmy:)
Mika mnie nie zawiodła,przy dwóch nakłóciach raz jęknęła i poszła spać-a co jej będą głowę zawracać;)))Natomias waga-zgroza znowu się czepiał:(przepisał Młodej sma(mlesio),które wykupiłam i zobaczymy jaki efekt będzie-bo oczywiście ważenie za tydzień:/
Gliwa-współczuję śmierci w rodzinie:(Powodzenia u GP,ale nie ukrywam,że pewnie nic specialnego nie doradz\i:/

reklama
GLIWA moje kondolencje:-(
Matt też miał katarek przez 4 dni,odciagałam Fridą i już po kłopocie:-)A Igorkowi GP i tak nic nie przepisze:sorry:Raz,powie,że baby is ok a dwa,że tu nawet nie mają żadnych syropków,kropelek do nosa dla takich maluszków:no:
Lubiczanko no coś Ty?!:szok::-D:-DNiezła Misia:-DMatt się żalił strasznie,płakał po szczepieniu i dopiero potem zasnął:tak:
A co z tym SMA?Masz dokarmiać czy przejsć zupełnie na butlę?

Do góry