reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienko jakAurelia wody dla mnie zapomni to ... ...wycieraczka:-D;-):-p...zartuje oczywiscie...

Aurelia a my od 7 nie spimy...a poszlam spac kolo 2..i moj m tak jak Twoj jeszcze spi:baffled:

reklama
Bry:-)
M wczoraj wrócił wcześnie z pracy i już nie miałam jak pisać:no:. GP przepisał nam tę maść sterydową, z tym, że mamy smarować tylko przez tydzień aż się poprawi apotem pamiętać o nawilżaniu skóry. I tak będzie, że raz lepiej, raz gorzej. Ania była bardzo dzielna, jak jej nóżki i rączki sprawdzał, bo zawsze to takie histerie były, że szok. Wieczorem się coś zdenerwowała siedząc na nocniczku i rozdrapała sobie do krwi:no::confused2:. Musieliśmy posmarować i zakleić

AsienkoM to sobie dzisiaj nie pospałaś

Witam się:-)
Póki co ładnie na dworze,ale,że weekend się zbliża to nie wierzę,żeby miało to dłużej trwać:confused2:
Matt mi padł w wózku,w drodze ze szkoły,obiad mam od wczoraj tylk 3 ziemniaki obrać:-pCo tu robić...?Odkurzyć muszę,ale poczekam aż Matt się obudzi:tak:
Lubiczanko fakt,śliczne suwaczki:-)A pokaż jakieś zdjęcie Misi aktualne bo jutro 2 miechy jej trzasną a ostatnio widziałam ją po porodzie:sorry:
Aurelia gratki za ząbka dla syncia,Boszsz...jak Tobie dobrze z takim ząbkowaniem:sorry:Z Radkiem to ja miałam gehennę:szok:...Ciekawe jak tym razem będzie?:baffled:
Renni ależ Cię długo nie było:szok:Nacia teraz do przedszkola poszła to znajdź dla nas troszkę czasu;-)

Lubiczanka, superowe suwaczki :-)
Co dziś serwujesz na obiadzio? Za mną leczą chodzi :rofl2: Tylko nie wiem czy junior będzie to szamał, na wszelki wypadek mam dla niego pierś z kury więc coś na szybko upichce :tak: Desero jakieś robisz? Ja mam ochotę na cosik z jeżynami :confused2: owoce mam tylko pomysły na ciasto nie :zawstydzona/y: a nie chce jakiegoś "zwykłego" biszkopta.... Masz jakiś pomysł?

Ewelcia, ja za dywanem też nie przepadam :sorry: w okresie letnim zawsze go zwijam i chowam ;-) Tylko że już zaczyna się chłodno robić i nie da rady posiedzieć pupą na panelach, bo my większość zabaw to na podłodze właśnie - puzzle, klocki, książki, autka, zabawy w piknik i takie tam.
Zupki ja też lubię - ale - .... zalewajka, żurek, barsze bleeeee,fuuuuuujjjj, noł łej!! Po moim trupie!
Coś ty robiła do 2? :eek:
A czy Ty czasem nie miałaś wstawić przepis na ciasto? :sorry::sorry:

Aurelia, dzięki za rade co do dywanu. Nigdy nie miałam takowego więc nie wiem o co lotto :baffled:
To dobrze że Marcel dobrze znosi ząbkowanie :tak: Człowiek od razu taki spokojniejszy, prawda?

Asienka, a jaką maść gp Wam przepisał? Pamiętaj by sterydem nie smarować rozdrapanej skóry.
Ja przy Marcelu miałam Elocom.

Nam przepisał Hydrocortisyl Skin Ointment 1%, ostatnim razem pomogło. Ma też Emulsyfiyng Ointment, tym nam kazał cały czas, ale ja chyba jakiś krem jeszcze wypróbuję. A słyszałaś o serii Elave??? Bo widziałam w aptece i się zstanawiam

Tichonek-no ja to?Przecież wklejałam jakoś miesiąc temu:/co prawda swieżynka będzie własnie jutro,ale specialnie dLA Ciebie
GEDC0922.jpgnie wkleję więcej,bo z tym się męczyłam 10min:baffled:
Ewelcia-oj ta woda-nie wpuszczaj,nie wpuszczaj bez;-):-D:rofl2:
BARMANKA-DZIŚ U MNIE KOKO FASZEROWANE z ziemniaczkami i surówa marchewkowo pietruszkową:)A deser-z jeżynami w dodatku...hmmmmm,-mogłabym Ci zaproponowac,a i owszem,ale bardziej z dzemem jeżynowym:/Chcesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.Ja od 7nie spie,mały zjadł mleczko i coś marudzi od rana.Wogole nie chce spać,markotny.Czekam aż zasnie wtedy pojde sie ubrać.

Katrina to super że nie masz dolegliwości ciążowych,oby tak dalej.
Lubiczanko śliczna ta Twoja królewna.
Renni Witaj:-)
Aurelia super że tak dobrze przechodzi Twój synuś ząbkowanie.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
Do góry