reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczynki!

Przypominam, ze zyje :-D, juz sama nie pamietam kiedy cos tu naskrobalam:confused2:
U nas wporzadalu,wrocilismy z wakacji z polandi, pogoda nam dopisala, w porywach bylo 30 st. az zal bylo wyjezdzac :-:)-:)-:)-(
N od 3 dni chodzi do przedszkola ( jednak zalapala sie na ten darmowy 3godz. program) jest mega szczesliwa i nie ukrywam, ze ja tez, niby 3 godzinki ale zawsze to cos, nie trzeba dziecia ze soba wszedzie targac:happy:

No nic ide troche Was ponadrabiac, bo w ogole nie w temacie jestem

Lubiczanko suwaczki sliczne:)
Renni ja juz kiedys sioe zastanawialam gdzie cie wcielo....witamt,witamy:-)
Katrina jak sie czujesz?masz jakies dolegliwosci ciazowe?
BArmanko suepr ze sprawnie cio poszlo w SW...a cod o dywanu to ja sie nie znam,na tamtej chacie mielismy zielony z jakimis kwiatkami,ale szybko go zwinelam bo nie nadarzylam sprzatac./Wsio bylo widac na nim,wkurzal mnie strasznie,a malo tego zle sie go odkurzalo,bo byl nie rowny,tzn byl jakis ala wytlaczany czy jak to sie zwie.
W PL zas,w swoim pokoju mialam(lezy tam do dzis)taki bordowy i tez nie wspominam dobrze,na jednolitym kolorze wszytsko widac,co chwila trza sprzatac.
Tu nie mam dywanu,tzn jest,lezy w szopie,ale nawet go nie ogladalam doklanie...ale chyba jutro sie mu przyjrze blizej;-)
Aurelia to kiedy zawitacie z ta woda u mnie?

witam :-)
Tichonek ale cudasny twoj synek:tak: do schrupania no :-D szefo pierwsza klasa :-D
Margaritta nie za maco ;-) a moze zamaco(nie wnikam :-p) zdrowiej bo Barcelona czeka :cool2::rolleyes2: tylko 28 stopni, no wiesz :confused2:
Gosia B zdrowka dla Mikiego :tak:
Lubiczanka fiu fiu ale masz zajefajne suwaczki :tak:
Dzindusia, Gosia B ale wybredne te Wasze chłopy :-p mojego to bym zaraz do pionu postawiła :-D mojemu to wsio sie da to zje, i ugotuje jeszcze :tak: i ciacho upiecze :tak: tylko prasowac nie chce :dry::oo::rofl2:
Barmanka super ze wszystko załatwiłas bez problemu :tak: a dywaniki super, ale jak bym miała wybierac to ten z krotszym włosem :tak: dlaczego: sprzatalam kiedys w takim domu i wiem ze z dłuzszym wlosem jest ciezko odkurzyc, bo wszystko zostaje :tak: no chyba ze masz trzepak w ogrodzie :-D
Madbebe oby plany wypaliły :tak: ja mam taka pralke ze zwykle( cotton) 40 stopni pierze 2,5 godz :wściekła/y:no szlag mnie trafia i zreguły nasze ciuchy piore na 40 min :zawstydzona/y:
Katrina co tak wpadasz i wypadasz :-D
Reni to super ze wakacje udane:tak: fajnie ze corcia szczesliwa, a i mama ma chwilke dla siebie ;-) zagladaj czesciej :tak:
Ewelcia a juz Cie "wolac" mialam :-D moj ma jutro wolne :-p
no i sie pochwale ze moj Marcel ma nowy zabek "prawie" nie wiem ktory to dokladnie :sorry: znaczy sie u gory przedostatni :-D
jak ja kocham moje dziecie ze zabkowanie tak znosi super ( tfu, tfu ) ze jak nie zajrze to wiedziec nie bede :-D
pozdrawiam i spokojnej nocki zycze :tak:

wlasnie: Asienka_R przepisal Ci cos GP?? jak Anulka??

Ostatnia edycja:
reklama
Aurelia moj tez:-pto co wpadniecie?
pranie schnie ;-)

aaa moj m tez gada ze zupa to sie moze napic a nie najesc....:rofl2:ale ostatnio jak ugotowalam roslo to zjadl i nawet chwalil ze pyszny;-)...aaa no i teraz mi sie przypomnialo ze raz,ktos pisal o zalewajce chyba(czy mi sie wydaje)bo ugotowalam i jadl:rofl2:czyzby sioe nawracal????:szok::confused2:

Do góry