reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Szyjka,nosek,pępuszek i nawet szyjka wycałowane,dziękujemy:-)
A tu mój czteromiesiączniak:-)

Załączniki

• SDC15164a_602x600.jpg
    SDC15164a_602x600.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 42
  • SDC15171a_799x600.jpg
    SDC15171a_799x600.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC151211_512x600.jpg
    SDC151211_512x600.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 41
  • SDC15145a_593x600.jpg
    SDC15145a_593x600.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 37
reklama
hej mamuski.
sorrki, ze was teraz nie nadrobie ale Miki się rozchorował i spaliśmy w nocy może z 3 godziny. ma taki katar, że sobie nie radzi. nie da sobie noska wyczyścić, potem wciąga i się zaczyna dusić i wymiotuje. buźką jakoś nie chce oddychać. w nocy to mało zawału nie dostalam bo nie wiem jak mu pomoc. mamy te kropelki na pieluszce ułatwiające oddychanie, ale on jak się budzi to z takim krzykiem, że się dusi, zaraz wymiotuje. zasypiał na 15 minut jak już nie miał siły plakać i znowu pobudka i to samo. i tak całą noc. wieczorem wypił tylko 100ml mleka, ktore zaraz zwrócił. rano to samo. daje mu tylko co jakiś czas kilka łyków herbatki... po poludniu idziemy do lekarza. tylko że ja tym lekarzom nie ufam
unhappy.gif

tichonek cmokas dla skarba na 4 miechy :-)

AsienkoR-ja tez mlodego kapalam i smarowalam E45 i tez nie widzialam poprawy a po oliatum tak, zwlaszcza po kremie. Teraz juz nie ma uczulenia to czasem pojawi sie jakas szorstka wysypka to odrazu kramem oilatum smaruje i wszystko znika. Co do proszku(nie wiem jaki uzywasz)ale moze te non bio beda lepsze?? wlasnie poczytalam na wikipedii o Azs i to faktycznie moze byc to (inna nazwa to wlasnie egzema)

Witam

Dzindusia do Krakowa powiadasz ;-) jak cos to daj znac
Lubiczanko oby Wam sie wyjazd do Egiptu zrealizowal
Tichonek buziak dla Mateuszka
Barmanko dobrze ze wszystko poslzo po Twojej mysli,powodzenia w socjalu
Margaritta dobra i Barcelona:tak:udanego wypoczynku raz jeszcze

Milego dnia

Margaritta-no u mnie póki co to też marzenie-mam plana,którego mam nadzieje zrealizować(jeśli o kaskę na ten cel chodzi);)A Barcelona fantastyczna jest-więc nie ma co wybrzydzac;)))
Gosiu-bidulek-mam nadzieję,że to nic poważnego:(A powiedz mi Miki to zdrobnienie od jakiego imienia?
Asieńko-dobrze,że się bawi tymi zabawkami ,a nie czerpie radość z samego faktu rozrzucania ich;)

asienko mi to wygląda na AZS,Szymek powoli mi z tego wyrasta,maścią smaruj tylko wtedy gdy ją bardzo swędzi bo do sterydów skóra sie szybko przyzwyczaja,i nie ubieraj jej ciepło,mój lata w koszulce i pampersie bo skóra musi oddychac,ja walcze z tym juz prawie 2 lata i niewiele zostało:-)

lubiczanka nasz Miki to Mikołaj. tyle że Miki krócej wiec tak mówimy:-D
śpi biedulek mi na rękach :-(

margaritta barcelona jest piękna i sama bym sie tam jeszcze raz wybrała :-)

Witam sie

Barmanko to dobrze ze powyjasnialo sie wszystko A co do suwaczkow to tez sie zastanwiam Pozatym w zabkowym suwaczku nie moge dokonac zmian i tak zamiast pochwalic sie ze moj skarb ma 10zabkow to na suwaczku mizerne 2 hihi

Ania83 nio do krakowa a cio Ty tez?? Bo mi umknelo czy pisalas o tym

Tichonek najwazniejsze zebys byla ty zadowolona z tego kursu i nie przejmuj sie innymi To nie dla nich tam chodzisz Powodzenia

A ja na obiad dzis zapiekanki naszykowalam P bedzie srednio zadowolony bo dla niego obiad bez miesa to nieobiad Ale mialam taka ochote na zapiekanki ze musialam

reklama
haha dzindusia jak bym mojego męża słyszała. obiad bez miesa to nie obiad. a jak już by miała być zupa to zupą to on sie moze napić, a nie najeść...

Do góry