reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

Tichonek
zatem dzis z drugiej strony soczystej szyjki go wycaluj na te 4 miechy i 5 godzin:-D

lubiczanko
w poniedzialek na 10 dni :rolleyes2: tylko,ze ka zamiast lepiej to coraz gorzej mi- kaszel az mnie boli- moze GP wskazane byłoby czy cos:confused2: Oczywiscie Martysia nie wie jeszcze dokladnie, bo polska szkoła w sobote a uczyc sie trza z nie marzyc o wyjezdzie:-p kolaz o Hiszpanii- fiu fiu - wczoraj trza bylo zrobic:-p

barmanko dobry dywan nie jest zły :-D a tak serio ta ja mam z Ikea brązowy- coż powiedziec moge- gladki jest bez wzorów zadnych to i odkurzam co dzień,ale to akurat czynilam i przed jego zakupem.nie "spłaszczyl" sie zbytnio od uzytkowania go, mysle,ze za ta cene jest całkiem ok. Wczesniej mialam jakiś z Woodis'a bodajze- drogi i ... szybko sie zuzył niestety:baffled: chciałam Ci zapodać linka tego z Ikea,ale nie ma go na stanie :confused2: wazne bylo dla mnie zeby byl"podgumowany" coby nie latał po pokoju jak żyd po pustym sklepie:-D

Asieńko_r oby Anulce to odpusciło jak najszybciej cokolwiek to jest:tak:

febra w nosie i pod nim wqrza chyba bardziej niz ta na ustach :sorry:

pomyslu na obiad brak :confused2:

reklama
asienkoR-z tego co piszesz to wyglada albo na skaze lub na AZS, moze sprobuj odstawic jej nabial na jakis czas i zobaczysz czy jest poprawa,albo to moze byc tez uczulenie na jakis proszek :/ kap mala w oilatum i mozesz tez kupic krem oilatum i smarowac te miejsca zeby nie byly suche :) a do dermatologa to wybierz sie :)

Marcysiu, ale możliwe, żeby AZS wystąpiło dopiero teraz? Ona uwielbia mleko modyfikowane, innego nabiału prawie nie je, bo nie lubi:-(. Też myślałam o uczuleniu na proszek, ale nie zmieniamy od dłuższego czasu. Młoda od dłuższego czasu jest kąpana w E45, ale nic nie pomaga

mlody spi wiec jestem :-)
Asienka_r mnie tez to wyglada na AZS własnie, moj mial i smarowałam oilatum w kremie i mu przeszło :tak: oby szybko przeszło Anulce ;-)
Ewelcia no jeszcze nie chodzi niestety :confused2: a u nas ok, dziekuje :tak: bym musiała Ci ta wode podrzucic, bo potem powiesz ze przezemnie nie poprasowalas :-p:-) no i talerz- poki jeszcze caly jest :-D
Tichonek buziak dla Mlodego na 4 miechy :tak:
AsienkaM dziekuje za zdjecia ;-) moj spał i spiworku ale krotko bo jak zaczał sie wiercic to juz nie zdawał egzaminu :tak: no i jak miał zapinane na ramionach na zatrzaski to sie odpinały jak nogi rozciagał :crazy:teraz spi w cieplejszych pizamkach, bo tez odkryty cała noc spi i na kołdrze :confused2: no i w poprzek to norma :eek: sprobuj moze pajace
Barmanka to dobrze ze w pracy juz ok :tak: powodzenia w socialu :tak:
Margarita zdrowka zycze :tak:

ide jakis obiad zrobic :confused2: tylko co??:baffled::oo:
do pozniej

Tichonek-no własnie-cmokas(chociażby i w pępuszek)dla Mateuszka:****
Margaritta-ulala-10dni...szaleństwo;)Ale Wam dobrze-albo i lepiej;)Zdrowiej Niunia-szkoda na wczasy z czerwonym nosem lecieć;)A my moze w przyszłym roku zrealizujemy plan wypadu do Egiptu-trzym kciuki;)))))

reklama
lubiczanko zaciśniete :tak: no własnie... mnie tez się marzy jakiś Egipt czy inny taki- moj brat z zonką w podróż poślubną sie tam udali- fotki- coś wspaniałego, wielbłady, wyzycie sie na quadach po pustyni, nurkowanie i niezapomniane widoki rafy koralowej ehhh. No ale poki Barcelona czeka;-)

Tichonek wiem ,ze mozna sie tam dostac po paru próbach :-D

anineczko - zalegasz po szkole na kanapie? :-p

aurelko a dziękować :tak:

Do góry