reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziekuje dziewczynki:-)Nawet nie wiecie jak jestem szczesliwa,marzylam o coreczce.Tydzien temu bylam na usg i pani doktor stwierdzila,ze to na 100% coreczka bedzie.Tak wiec mysle,ze juz nic tam nie wyrosnie:-DTydzien temu wazyla 2800,wiec ma szanse dobic do wagi Tobiego-4.200.Gin stwierdzila jeszcze,ze do terminu to ja nie dotrzymam,ale zobaczymy.Wole troche jeszcze poczekac,bo mama bedzie dopiero 8 pazdziernika,zeby zajac sie w tym czasie Tobisiem.Oki lece,ostatnio mam ciezsze dni.Chcialabym zrobic tyle rzeczy,tylko sil brak i to mnie tak jakos doluje.Duzo rzeczy mnie drazni itp.No ale teraz to chyba winne hormony:tak::-)

reklama
hej!

Jakos mnie jajniki bolą już 2gi dzień.Czemu,nie wiem..:dry: Mozecie polecić jakiegoś dobrego gina w Galway?

wiesienka- wymyśliłam ze nie bede jej przetrzymywać.Jak będzie chciała spać,to ja położę.Oczywiście jeśli zachce o rozsądnej godzinie-tak do 17.30 bo później to już bez sensu. Generalnie myślę,ze jest jeszcze za mala żeby nie spać w dzień.Nic na sile ofkors,ale przydałoby się, żeby podrzemała choć trochę.:blink:

lubiczanka-nie no, ja tez wole jak mala pośpi w dzień.Dlatego bede robić, co mogę żeby te jej drzemki utrzymać:blink:

ewelcia86
- u nas żadne lulanie nie wchodzi w grę,tym bardziej w wózku.Nigdy nie stosowałam takich metod,bo to nie z nią :no: :sorry2: Wikta jak chce,to zaśnie sama, w łóżeczku,a jak nie to na rzęsach możesz stanąć i nic nie wskórasz :no:;-)
tez bym chciała żeby mi zasypiała o rozsądnej porze,tuz po południu,ale ona woli po 4tej..:dry: jeśli w ogóle.
Zdrówka!

wilwia- gratuluje dziołchy raz jeszcze!

bylam w Tesco i co?sa te wody do zelazka,ale nie w promocji,wiec nie wzielam:-p
Wilwia gratuluje coreczki!!jeszcze chwilka i bedziesz ja tulic:)

w naszym lidlu bylo znow jakies wlamanie...to juz drugi raz w ciagu 2miesiecy!!

Asienka to Ania takie popisy daje:szok:, chyba zartujesz.
Tez lubie uzywac tej wody do zelazka, ubrania tak ladnie pachna.

.

Asieńko ta słodka,maleńka Aneczka tak daje czadu?!:szok::szok::-D

asieńkaR eeee Ania? Niemożliwe :-p:-D

:ninja2:

Bo Ania tak przy mamusi i tatusiu się zachowuje:-p, wśród innych to aniołek. Poza tym nie lubi, jak zajmuję się czymś innym niż nią i wtedy np. pluje piciem:confused2: po całej podłodze. Nie zdarza ie to często, ale tak Ania potrafi dać czadu. Dobrze, że w czasie zakupów potrafi być grzeczna

bylam w Tesco i co?sa te wody do zelazka,ale nie w promocji,wiec nie wzielam:-p

W Super Value jest w promocji i kosztuje 72 centy:cool2:

Wilwia gratuluję córeczki:-)

Dzionek szybciutko mija,kawka i pogaduchy u Ani83 zaliczone:-):tak:.
Niedawno rozmawiałam z teściowa i kuzynka mojego M przez skeypa,babcia zadowolona że wnuczka zobaczyła.:-)
Ja już dla swojego Skarba mam kupiona kurteczke na zime i kamizelke.Jeszcze bede musiała dokupić pare rzeczy.

Wilwia gratuluje córeczki.

Ostatnia edycja:
hejka:-)
wilwia-gratulacje raz jeszcze:-) Tobis sie taki duzy urodzil??:szok:nie widac teraz po nim
Odnosnie tych sopdni w lidlu sa faktycznie troszke grubsze(dzis wlasnie na nie patrzylam) ale na zime niebardzo. Takie ocieplacze widzialam w tamtym roku w lidlu wiec tej zimy tez powinny byc, jak sie zacznie sezon narciarski;-)albo w TkMaxx-ie byly i beda zapewne;-)tez musze zakupic chlopcom.
AsienkoM-jak humorek, poprawil sie troszke??:rolleyes2:

reklama
Marcysia dzieki juz jest ok. czasem mam gorszy dzien bo ostatnio moja mama nie ma czasu zeby ze mna na skypie pogadac.:sorry2: Ma duzo na glowie, szefowa otwiera w nowym pawilonie stoisko i mama ma tam sie przeniesc, moja siostra w szpitalu lezy juz prawie 3 tygodnie i jeszcze 2 tygodnie bedzie lezec i mama wozi jej obiady po pracy.

Do góry