reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko juz kapuje
Za szybko Emcie splodzilismy :-D
Ania ale pech buu
Gdybys mieszkała bliżej to byście mogli wpasc
Ja tez oglądam Barmanko przepis na Zycie ale na Nce mozna sobie nagrywać
Moj M na szczescie nie ogląda meczy głownie TVN u nas leci bajki albo discovery itp
Madbebe oz kurcze ale pech z tym sufitem
Ja jak policzylam ze juz 40 tys euro wydaliśmy na wynajem to słabo sie robi ale nie wiem co z tego kupna wyjdzie bo to tez nie takie proste
M wlasnie bułeczki upiekl to ide

reklama
Witam
u nas jak zwykle busy dzień:)
Ale wieczory są moje, seriale wróciły:) Co do anten na budynkach to też słyszałam że są zakazy zero anten, naszczęście u mnie sie nie czepiaja.
Anieczko no właśnie nici wam wyszły z tego Paryża:/
Monia fajny taki weekend:)
Miłego wieczorku

Ania ale sky też jest na talerz? :eek::eek:

Tutaj pokazują jakąś super antenę co właśnie niby działa tam gdzie nie można wieszac:
EireSat.eu | Polska Telewizja w Irlandii
Na samym dole.

No i właśnie zastanawiam się co do tego "dystrybutora" bo właśnie dzowniłam do cyfry i mogę na własnośc wykupic dekoder,ale muszę oddac stary,a przecież nie polecę do Pl po dekoder specjalnie...:eek: czy ktoś miał do czynienia z tym Panem?

Anineczko ja wiem ze sky tez jest na talerz:-D ta antena moze wisiec widocznie maja jakies prowizje skoro proponuja albo tez podlaczaja do zbiorczej anteny i tyle
eh mam nadzieje ze cos J wymysli bo nie wyobrazam sobie teraz byc bez polskiej telewizji

Ostatnia edycja:
to przemalujcie talerz polskiej tv na sky :-D
Albo kupcie jakiś talerz sky używany i po kłopocie.
Współczuję,my też tak mieliśmy w jednym apartamentowcu,tzn.nie my bo 7 lat temu to nie miałam polskiej tv,ale współlokatorzy. :sorry:

wygrywamy 1:0 :-)

Ania, weź na antenie napisz wielkimi literami SKY to może się nie doczepią :-D:-D
A tak poważnie ja też już sobie nie wyobrażam domu bez pl tv :shocked2: człowiek się przyzwyczaja do dobroci, nie ma to tamto :tak:

Anineczka, hihi mamy te same pomysły :))))

aania ja tez mam talerz ze sky:-)bo potrzebowałam a miałam chody i za 30e kupiłam:-)

znowu mnie żołądek boli:/:/:/chyba czwarta nocka będzie z głowy

reklama
my wogole nie mamy talerza z PL//....na pierwszym domu mielismy ze sky,na drugim byl juz na sciane przymocowany,wiec tego starego nawet nie bralismy i teraz tez mielismy juz przymocowany...M tylko konwerter nasz zalozyl i heja1!!!

obejrzalam "Przepis na zycie" zaraz Wojewodzki z Krupami:-D

Do góry