reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry:)
Marta-jak Ci idzie???
Kamcia-byś się nie przyznawała gdzie byłaś i przez jakie mieścinki jechałaś:p
Ewelcia-ja chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!tylko J się nie zgodził:(((
Anineczko-to kiedy parapetóweczka???
Wilwia-powodzenia:)))
a ja busy-zakupki,szkoła,na obiad gołąbki,ciacho jakieś,pranie,sprzątanie...więc kończąc karmić Mikę kończę siedzieć...miłego dnia:)

hejka
Ewelcia fajne kiciusie
Anineczko oby dobrze sie mieszkalo

ehhh a ja siedze jak na szpilkach, dzis zaprowadzilam Olive do przedszkola ojjjj ciezko bylo nie chciala zeby mama sobie poszla,kazala mi stac obok, z paniá zaczelam pokazywac jej klocuszki jakies puzzle i musialam sie wymknac po cichaczu. A ja chodze po chacie w kurtce i w butach i czekam na telefon ha ha, masakra ale to jest przezycie jak szlam z powrotem to mi nerwy puscily i sie poryczalam:confused2:

Lubiczanko myślę,że parapetówkę połączymy z urodzinami chłopaków.Tym razem zrobię im 1 października,bo w halloween to pewnie każdy będzie chciał u siebie zbierac cuksy,choc ostatnio było przednio ;-)

Kasiuleczko zrób sobie herbatkę i ściągnij kurtkę bo się zagrzejesz :tak::-D

U mnie dziś młodszy nie poszedł do przedszkola bo w nocy miał lekko podwyższoną temp. i gardło go boli i jak mówi,chore dzieci nie chodzą do przedszkola,tak więc siedzi w domu :tak::tak:

Kasiuleczko-no hej...Chyba każdy to przeżywa-ale będzie dobrze:)Uśmiech proszę:)))
Anineczko-buziak Mattiemu:*niech nie choruje!A jak Ty się czujesz???

Lubiczanko dzisiaj ok,ale ostatnie 3 dni to nogi mi w tyłek wchodziły.Nigdy więcej przeprowadzek :no::-D Jeszcze muszę w playroomie poukładac zabawki i powywalac graty,ale to juz luzik przy tym co było :confused2:

Witam.
Niedziela mineła bardzo miło:-).Goscie dzis juz pojechali,jakos tak dziwnie teraz mi.
Kasiuleczko napewno jest Ci ciezko,ale bedzie dobrze zobaczysz.
Ewelcia slodkie kociaki.
Anineczko oby Wam sie dobrze mieszkało.
Miłego Dzionka.

reklama
jestem :-)

ale mam tyly :zawstydzona/y:

Ewelcia sliczny kociak, co do imienia moze tu znajdziesz
http://www.koty.org.pl/imionakotow/...tka&skojarzenie=&pochodzenie=&wielkosc=&str=1

wcielo mi polowe posta :eek:

Kasiuleczka pierwszy dzien za wami, teraz bedzie lepiej :tak:
Gliwa twojemu skarbowi spozniony calus :tak:
Wilwia spokojnych zakupow :tak:
Anineczka oby sie wam super mieszkalo, zdrowka dla synka :tak:
Lubiczanka ale masz energii, podeslij mi troszke :-D
Asienka gratuluje pracy ;-)
tyle pamietam :zawstydzona/y:

do pozniej

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry