reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzindusia-jak na złość-mówię Ci;)
Anineczko-no fakt...z tym,ze wiesz jacy landlordzi sa chętni na wydatki:)No doceń męża!!!;)))))))))))))))niektórzy i we snie zabraliby nogi za pas:D
Kasiuleczko-no chociaż w Waszym przedszkolu pomysleli;)
Gliwa-smacznej kaweczki
Gastone-hej hej!!!Jak samopoczucie?
Idę robic obiad-póki mi dzieciatka spia...tzn idę kulać kopytka:)pranie już wywiesiłam,wczorajsze złożyłam-nie no fajnie mi się układa:)Tylko chyba olej trzeba zamówic,bo wieczorami juz zimno sie robi:(

reklama
Hej mamcie.
Ach Lubiczanka..dupa..dupa..dupa A ja dzis mam super dzionek .Nie spalam do 4 rano,Hania plakala,wstawala,a ja mialam migrene jak stad do Warszawy i musialm wstawac.Myslalam ze pawia puszcze..A dzis jestem sama caly dzien z moimi trojaczkami i musze polozyc je spac sama,wykapac..jezuu jak sobie pomysle to mi ciary po plecach ida.Nie robilam tego juz kilka miesiecy...Nie wiem jak to logistycznie ogarne wieczorem.. Wszstko moze by bylo dobrze,tylko ze moje dziewczyny sa siebie azdrosne,wlasciwie o mnie i ja musze je karmic razem w tym samym czsie,tulac w tym samym czasie..ech..Mam iby opracowany plan,ale jak to sie sprwdzi nie wiem.A zeby bylo jescze fanie one spia jeszcze osobn0,dopiero wiosna bedziemy je przenosc.Zabkuja teraz wiec placza na zmiane w nocy,wiec jeszcze sie wstrzymalam z polaczeniem.Noi dzis zeby mi bylo latwiej musze je polozyc w tym samym pokoju.Nie wiem..ech.aby do 24 wytrwac a potem juz bedzie git..chyba..

Lubiczanka ja to bym sie po....rala ze trachu.Pamietam jak u nas przyszl wiadomosc ze okradlikilka domow obok..Nie spalam chyba z 2 tygodnie i nasluchiwalam i odrazu czarne mysli..
A z tym gazem.Jakie ilosci tego gazu wpuszczali? No bo przeciez sypianie sa na gorze,czasem dodatkowo drzwi zamkniete.Hmmm ciekawe.
Mojego brata tak okradli wpuszczajac mu na parkingu do samochodu gaz,okradli jego i calego tira opustoszyli w Anglii.

cholerny laptop...przepraszam zazjadanie liter ale mam zrypna klawiature:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Madbebe welcome back

Dostałam dzisiaj lis z CHB i jakież było moje zdziwienie, że nie ten, co zwykle, czyli M nosił do pracy tylko z adresem szkoły, przedszkola lub adresem lekarza. Pierwszy raz taki dostałam. Ale nic, wypełniłam i potem wyślę

meldunek skladam i solenizantom wszystkiego najlepszego zycze!!!!....
Anineczko moj M by kazal pewnie grzac mi z buta do szkoly....w takiej sytuacji:sorry2:
Lubiczanko popros landlorda o alarm i tyle.....wcale wam sioe nie dziwie ze teraz sie boicie...

na nasyzm starym domu podlaczyli alarm:szok:;-)...gadalam wczoraj z wlascicielem bo poslzam o listy sie spytac,...przemily \Pan,dziekowal mi ze zostawilam chate czysta,ze dbalam o jego dom o jego garden :-D:-D:-D...i w ogole...szkoda tylko ze nie mielismy prosto od niego tylko przez agencje:sorry2::baffled:

No ja już autko po 12 odebrałam,od razu Antka ze szkoły zgarnęłam.Dzieci jedzą zupkę a ja kawkę popijam :-)
Zaraz muszę popakowac ciuchy nasze,zabawki dzieci bo właściwie powinniśmy się już wynosic.
Wczoraj jakiś agent mi sie po domu pałętał,landlord będzie dom wynajmował przez agencję :tak:

Ewelcia gdyby mój mi tak kazał to bym mu środkowy palec pokazała :-p:blink:
zresztą ja z tym brzuchem 1km bym nie zrobiła ;-)
Ale to fakt,mam kochanego męża,a on kochaną pracę,że czasem może pościemniac :-D:-D

Gastone dasz radę,ale nie zazdroszczę :no:

Anineczko fajnie ze autko juz odebrane:)jednak wygoda nie?!
jak to sie mowi,czlowiek do dobrego sie szybko przyzwyczaja...znajac mnie jakbym miala prawko to tez tylo autem,a ze nie mam,to chodze pieszka:-Da ze lubie to mnie to nie przeszkadza....;-)

chyba powinnam sie powoli szykowac na party...ale no wlasnie,jakos checi brak...nie wiem czemu:sorry2::dry:...za 4 h powinnam byc ready to go:-D:-D:-Do 19 spotkanko u przyszlej Pani mlodej hehehe-JAK to fajnie brzmi:)
Mam jej na 23 jeszcze dwa ciasta robic:tak::tak::-)

ewelcia jak się nie chce iśc na imprezkę to ponoc oznacza,że będzie super zabawa.Tego Ci życzę :-) coś kupiłaś pannie młodej?

Zaraz może jeszcze naleśniki zrobię bo ser mam w lodówce,a oponek nie mam ochoty robic :dry:

reklama
Anineczko mam nadzieje ze bedzie udana....;-):-)..ale mialam zapal isc przez jakis czas,az do wczoraj a dzis kiepsko z tym:blink::dry:....
Kupilysmy z kolezana piekne lampki do wina:tak:...bylysmy dzis rano u niej zaniesc jej,byla zachwycona,malo tego niespodziewala sie takiego prezentu......
Wiem ze to nie jest typowy prezent na takie party,ale ....ona nie chciala nic z takich typowych rzeczy,...nawet sexi pizamki czy cos takiego,ona nie lubi,wiec stwierdzilysmy ze po co ja na sile uszczesliwiac,czy tam kupic cos czego nigdy nie uzyje,a co gorasza wywali do kosza.......

lece lazienki ogarnac na gorze,bo nie wiem czy jutro bede wstanie...m dzis tez popijawke ma...:-D:-Dkolega ma przyjsc do niego...maja obydwaj pilnowac szymka:cool2::blink:

Do góry