reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Kamciu dla Oliwiera wszystkiego dobrego:-)
Larciu dla Amandy wszystkiego dobrego
Lubiczanko część pierogów zjedzona wczoraj, dzisiaj jeszcze trochę pójdzie a potem jeszcze chociaż troszkę pomrożę. pierwszy raz tyle sama zrobiłam, zwykle tak 70-80 nam wystarczało.

reklama
Witam.
A ja ogarnełam troche domek,zjadłam sniadanko i sie jeszcze na chwilke położyłam.Wczoraj dostałam okres,tak mi sie wydaje ze to okres.Szybko coś,miesiąc czasu bedzie w niedziele jak jestem po porodzie.Brzuch mnie troche boli i tak dziwnie sie czuje.
Ewelcia udanej imprezki życze
Kamcia,Larcia dla waszych pociech Wszystkiego Najlepszego i Dużo Uśmiechu.:tak:
Miłego Dzionka.

Witam, młody do wyjścia był gotowy od 8.30, musiałam tłumaczyć że jeszcze za wcześnie, że szkoła zamknięta. Gdy wychodziłam (a właściwie chyłkiem wyszłam) oczywiście się popłakał i chciał nawiać, panie go ganiały :-(

Barmanka - i co z formą "na przedszkole", tą ECCE ? My dostaliśmy je dziś do wypełnienia w przedszkolu.
my nic nie dostaliśmy, a ja jak na razie też się jeszcze o nią nie pytałam.. myślałam by dopiero po Nowym Roku się zapytać...

Lubiczanka, faktycznie do doopy że jutro weekend, gdyby szkoła/przedszkole zaczęła się od pon młody by miał więcej czasu na zaaklimatyzowanie.

Kamcia, wszystkiego dobrego dla Olivera!

Larcia, buziaczki urodzinkowe dla córci!

Dzieki laski.Moja solenizantka juz w szkolce,zanioslam wielka tace czekoladowych mufinek z kremem czekoladowym i fajnie ozdobione roznymi posypkami. Dzieci maja radoche, Amandzie happy birthday zaspiewaja hehe. Tort wczoraj juz pieklam (wilwia kochana dzieki za piekarnik),a dzis robie kremy malinowy i jagodowy,bo jutro party :-) No nic,zmykam,obiecalam jeszcze dorobic mufinek dla nas do domu,a za godzine juz musze jechac odebrac moja ksiezniczke.Milego dniaa

Larcia-fajnie,że Amanda z tymi muffinkami wpadła-więcej radochy w dniu urodzin,kiedy oprócz najbliższych i w szkole o niej pamiętają:)a co to za kremy-jakiś przepis masz dobry?bo aż mi ślina kapie jak sobie o tym torcie pomyślę:))))
Barmanka-no właśnie...że też oni w tych szkołach nie wpadli na pomysł,aby zacząć w poniedziałek:/
Nie wiem czy się Wam"chwaliłam",ale ktoś nam się chciał do chaty włamać:(((wszystkie okna z tyłu były podważane...wczoraj J mył autko(a karczera podłącza w kuchni i przez okno właśnie węża ciągnie)i ...no właśnie przyuważył te okna...masakra!!!Teraz strach-bo nie wiem czy to było kiedy wybylismy gdzieś czy może jak spaliśmy...

dziendobry :-):-)

barmanko nio wlasnie mialam pytac jak czy maly chetnie chcial zostac w przedszkolu ale uprzedzilas moje pytanie Napewno niedlugo sie przyzwyczai

lubiczanko:szok::szok::szok::szok: o rany Niewiem co powiedziec..................

solenizantom wszystkiego najlepszego

milego dnia

Witam

Lubiczanko no pięknie :szok: dobrze,że jednak się nie włamał,a okna da się teraz normalnie zamknąc?

Katrina ale te formy są dla dzieci które właśnie zaczęły ECCE,tak mi się wydaje widząc co wypełniałam :sorry2:;-)

Kamcia Sto Lat dla Oliego :-):-)
Larcia dla Amandy również Sto Lat :-):-):-)

A mi się dziś młody też rozpłakał,ale dlatego,że pani czegoś mu tam nie pozwoliła :-D

No i na dodatek jak już wyjeżdzałam to mi wydech w aucie poszedł :wściekła/y:
Ale musiałam odwieźc Matta takim pierdzącym autem :-D
Teraz stoi u mechanika,a M musiał zawrócic z pracy bo do 12 może nie byc naprawiony,a dzieci trza jakoś odebrac. :baffled:

reklama
Anineczko-no właśnie daje się,bo próba nieudana:)ale nie wiem czy landlorda poinformować,nowej chaty szukać czy co???dobrze,że sąsiedzi się wprowadzają obok:)

Do góry