reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam was wszyastkie cieplutko wrocilismy wczoraj w nocy
dzis szkola sie zaczela Justina starszy od poniedzialku juz śmiga:D
pogoda w Hiszpani miodzio upał po 32c ale niestety przyzwyczajona do klimatu irlandzkiego myslalam ze wykorkuje od tego gorąca!!! w nocy zero spania
zmykam smażyc Rybe :D
miłego dnia życze

Ja jak szłam na rozmowę o pracę to myślałam, ze mi serce pęknie:zawstydzona/y::-p:confused2:, niby że szwagierką Ania była, nikt obcy dla niej, ale w ire to pierwszy raz, jak została bez mamusi:rofl2:, ja byłam bardziej przejęta niż młoda:szok::rofl2:;-). Ją obeszło, ale jak wróciłam to cały czas przy mnie była, nie odeszła na krok

Zgadnijcie ,no zgadnijcie co...Nie mam neta:wściekła/y:.Trzeci raz w ciągu 1,5 tygodnia :confused2:P powiedział ,że zaraz do Upc dzwoni i jak znów nam każ ą czekać na naprawę to rezygnujemy z nich:sorry:

Barmanko i to znów się stało jak z Tobą pisałam:confused2:

Tichonek-wesoła przygoda z netem-no bajka;)tożto mnie już by dawno krew jasnista zalała:(
Barmanka-a widzisz...jutro to jeszcze pewnie tak łatwo nie pójdzie,ale to kwestia kilku dni(szkoda,że zaraz weekend,bo Młody może pomyslec,że to były tylko te dwa dni szkoły:/)
Julia-witamy:)tam było Ci za gorąco a po powrocie pewnie za zimno;)))
Margaritta-no pochwal się buciczkami:)
Jak super,ze się ta szkoła zaczeła-jakos tak człowiek w biegu bardziej zorganizowany:)))

ello
tak czytam i czytam i Wam zazdoszcze ze Wasze dzieciaczki juz pierwszy dzien majá za sobá a co najwazniejsze chcá tam chodzic. My idziemy w poniedzialek i ciagle mam przeczucie ze tak rozowo nie bedzie, ze mloda tam nie bedzie chciala zostac:baffled:

AsienkoR tos sie nalepila:-D ale z drugiej strony juz masz 3 obiady z glowy tylko wyciagnac z zamrazlki i ugotowac.:tak:
Ja wlasnie kupilam dzis kapustke kiszoná i grzyby suszone , bo chce zrobic pierogi z kapusta i grzybami albo krokiety i teraz nie wiem co wybrac.
AsinkoM witaj
Julia i jak tam zjralas sie? moja znajoma tez wczoraj wrocila z wczasow i wyglada jak murzynka:confused2: A ja to chyba bede musiala codziennie w Polsce na sorarium chodzic zeby nabrac kolorow:laugh2:

asienko r ja tez mialam dzis pierogi Malo skromnie dodam ze przepyszne mi wyszly :cool2::cool2:

kasiuleczka bedzie dobrze Mala sie przyzwyczai a jak jej sie spodoba to ja sila stamtad bedziesz wyciagac

ja oczywiscie przed tv bo us open:-p:-p:-p:-p

reklama
Asienko narobiłaś smaka na pierogi ruskie własnej roboty:-)
Barmanko widocznie małemu sie spodobało w szkole,że nie chciał wyjsc.Zobaczysz bedzie dobrze.
Julia witam:-)jak tam wczasy wypoczełaś?
A dziś troche pospałam w dzień,obudziłam sie o 17.Igorek obudził sie po 18 wypil mleczko,wsadziłam go do bujaczka i znów zasnął.
Miłego wieczorku.

Do góry