reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Moje dziecie ochoczo poszło do kąpieli, z nastawieniem że jutro idzie do szkoły.. No zobaczymy czy jutro też będzie taki chojrak
confused8gj.gif

Barmanko i to znów się stało jak z Tobą pisałam:confused2:
spaaadaaaj :-p:-D:-D

Asienka, pracowity dzionek miałaś! Ale przynajmniej masz obiad "na czarną godzinę". Ja mam tak pierogi z jagodami pomrożone :tak:

Kasiuleczka, ja do krokietów nie potrafię upiec mega cienkich naleśników :eek::zawstydzona/y:

Gliwa, nie za dobrze Ci z tym spaniem co? :sorry::-D

hip hip, hura, hip hip, hura, moje Szpileczki powróciły jejeje. Dobrze bo już te powtarzane stare odcinki wszystkich seriali szły aż do porzygania :baffled:

reklama
Dzieki dziewczynki za powitanie. Lot minal dobrze. Wystartowalismy z opuznieniem, ale pilot nadrobil wszystko i wyladowalismy o czasie. Zuzia byla bardzo grzeczna.
Asienko to sie nalepilas pierogow, bedzie co pojesc.
Ja rozmrozilam lodowke bo juz jej czas byl, zrobilismy zakupy. Maz jutro do pracy wraca i zostane sama w domu z moim rozkosznym usmieszkiem. Jak tylko zgram zdjecia to wstawie jakies aktualne zdjecie.

witajcie wieczorową porą,
Barmanka - i co z formą "na przedszkole", tą ECCE ? My dostaliśmy je dziś do wypełnienia w przedszkolu.

siemanko

wstawac..czas dzieci do szkoly szykowac..hihi

moje dziecko wczorajszy dien w szkole chyba nie zalicza do udanych bo pani kazala zostawic olowej jeden w szkole a on nie chcial i rozplakal sie jak mnie zobaczyl ..wiec zabralismy olowek bo podobno to ulubiony byl mlodego .hmm.. nie wiem jak ulubiony bo dopiero co zostal nowy dodany do piornika ale luz... dzisia zaniesie inny ..ehhh..

nic lece bulke sprawdzic w piekarniku i sniadanko zjesc bo pozniej moze nie byc mi dane..hihih

Kamciu
.. Wszystkiego najlepszego Twojego 5-cio latka

0001127351_350.jpg

Ostatnia edycja:
lubiczanko droga ma- nie mam butków :confused2: nie ma nic !!! a jak już coś- to nie na moją kieszeń:confused2: i tak o !
skąd ja to znam:sorry2:ale zobaczysz-zupełnie niespodziewanie coś Ci się trafi:tak::-)
Madbebe-jesteś już?
Kamcia-100LAT dla Oliego-niech nie wie co to ból i łzy(chybaże te radości)a każdy dzień przynosił uśmiech i szczęście:-):-):-):-)
Asieńko-poszczułaś tu nas tymi pierogami
Gliwa-pewnie,że trzeba korzystać
Kasiuleczka-zobaczysz,że martwisz się na zapas-dziecko musi tylko poczuć co to znaczy przedszkole i jest"sprzedane";-):-D
Ewelcia-gdyby mnie nie było,albo bym zapomniała to życzę mega udanej zabawy wieczorkiem-zaszalejcie dziewczynki;-):tak::-D:-D:-D:-D:cool2:
Idę się ubrać,a dla Was miłego dnia

reklama
witajcie:-)
dziecie w przedszkolu a ja sie szykuje do kolezanki na kawusie :tak:
Kamcia-wszystkiego najlepszego dla Oliviera:-)
Larcia- dla Amandy wszystkiego co najpiekniejsze i najwspanialsze z okazji 4-tych urodzinek:-)
a Wszystkim spokojnego i suchego dnia;-)

Do góry