reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
helloł

dla Norbercika najlepszego:tak:

barmanko
dodac do ciastoliny? pierwsze słysze :eek: trza ją tak długo "miętolić" rozgrzewając w łapkach az bedzie ok;-) wiem ,ze dasz rade :-D

pogoda:confused2:

Bry:-)

Uff,siadłam:tak:
Od rana sprzątanie,pranie itp.,itd.
P oczywiście od rana był w pracy,ale się postawił bo miał cały dzień dybać a o 12:00 skończył bo powiedział,że ma inne plany na sobotę:-)
Otóż kupując telefon w O2,w zeszłym tygodniu dostał za darmo dwa bilety warte w sumie 100E:szok: na mecz rugby w Dublinie na Aviva Stadion:tak:Anglia-Irlandia:tak:Jakieś takie ważniejsze rozgrywki:tak:Nie wiem,bo ogólnie się rugby nie interesujemy ale szkoda było nie wykorzystać:-)
No i zabrał P Radka i pojechali,Radek cały tydzień przeżywał,a jaki grzeczny był:-D:-D:-DWłaśnie P dzwonił,że Radkowi banan z buzi nie schodzi:-):-)Fajno,niech się za darmo pobawią:-)I okazuje się,że te bilety to nie takie zwykła a takie "lepszejsze".Jakby loża dla VIP-ów,za sobą mają restaurację i dobry widok na murawę:-)Ale się udało z tymi biletami:-)
Margaritta ...Ty,Ty nie wiesz?:szok:Przeca jak się długo trzyma w rękach,ogrzewa i miętoli to raczej nie powinno mięknąć a twardnieć:-D:-D:-D
O,mlekopij sie obudził:-)Leca...;-)

Ostatnia edycja:
Przeca jak się długo trzyma w rękach,ogrzewa i miętoli to raczej nie powinno mięknąć a twardnieć:-D:-D
leże pod stołem i kwicze ze śmiechu :rofl2::rofl2::rofl2:
Tichonku toż Ci się udało :-D:-D:-D

Nie no serio, "coś" chyba się dodaje... No bo jak jest "rzadkie" to mąki ziemniaczanej trzeba sypnąć... Kurde a jakby tak oliwy ciupke dodał? eee chyba nie, bo bedzie się wszystko tłuścić:confused2:

Ale się obżarłam sernikiem :cool2:

Tichonku no to faktycznie wam sie udalo z tymi biletami,no i mlody jaki szczesliwy...:-D;-)

U mnie wlasnie tak leje ze swiata nie widac:no:a z rana nawet taka galanta pogoda sie zapowiadala...myslalam ze pranie na dwor wyrzuce a tym czasem jeszcze kisi sie w pralce bo nie wiem co z nim zrobic:rofl2:

B
Margaritta ...Ty,Ty nie wiesz?:szok:Przeca jak się długo trzyma w rękach,ogrzewa i miętoli to raczej nie powinno mięknąć a twardnieć:-D:-D:-D

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A z biletami super:-)

Ja posprzątałam, ciasto na pizzę zrobiłam i padam:confused2:, a jeszcze @ mi się zaczęła i jestem nie do życia. Mieliśmy jutro do Malahide jechać na Salute, ale coś czuję, że nic z tego nie będzie:no::confused2:

dziendobry

u mnie sloneczko wyszlo ale wiatr taaaak wieje ze glowy urywa:crazy::crazy:

tichonek nio sie usmialam:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

barmanko nio dam znac jak sie tylko dowiem tzn w poniedzialek podzwonie po salonach i bd wiedziec jakie tu ceny maja

gastone a coz to sie stalo ze humorek niedopisuje

Zapewne juz taki temat na forum byl ale wy tyle piszecie ze niesposob odlalesc dlatego spytam: otoz slyszalam ze sa takie dekodery i karty ze odbiera sie wszystkie dostepne kanaly i nie ma w tym abonamentu.... nie wiem dokonca o co to chodzi ale to ani polsat ani cyfra czy 'n' Moze cosik wiecie na ten temat Mam nadzieje ze nie namotalam zbytnio:sorry::sorry:

milej soboty

Asieńko też tak myślę czy się jutro do Malahide nie wybrać:tak:Byłam już dwa razy na tym,zawsze to jakoś inna opcja spędzenia niedzieli:sorry:Ale nie wiemy w sumie,zależy od pogody i naszych humorów:-DTy w zeszłym roku też się wybierałaś i w końcu do Dublina chyba pojechaliście?Za to Lubiczanka była:tak:A tak w ogóle to gdzieś Ty,kobieto?:eek:

reklama
asieńka ja przed @ i az wczoraj u lekarza byłam bo ból nie do wytrzymania:/:/ i dał mi solpadol który wcale nie pomogł

tichonek lubiczanka w rozjazdach:-)

Do góry