reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ktoś sie pytał czy mozna zamiast wózka wziąść fotelik w wizzar i sie dowiadywałam bo mój brat przylatuje i można,są 3 takie rzeczy:wózek,łóżeczko lub fotelik,jedną z tych rzeczy można zabrac bez opłat:-)

reklama
Hejoooo.... To znaczy dzień dobry w ogóle... Dopiero wstałam..

Didi wszystkiego najlepszego.. nie było mnie wczoraj ;)

A ja dziś ostatnia nocka!!!! jej jak się cieszę.. Skończy się to mijanie ze sobą.. W ogóle się z mezem nie widzialam oprocz weekendu..i szczerze po 7 tygodniach mam dość...

Dobry dzień z wieczora,

Aniaa - to taki wiek, moja czasami wychodzi z siebie, a ja prawie też przy Niej. To taki wiek u dziecka, dlatego czekam, aż juz pójdzie do przedszkola i będzie mogła się wyszaleć z dziećmi.

Katrina oby mam nadzieje ze szybko minie ten wiek :rofl2: bo moja cierpliwosc jest na wyczerpaniu.Fajnie ze Twoja cora idzie do przedszkola u nas narazie wielki znak zapytania ale jest swiatelko w tunelu

Ale się dziś narobiłam :baffled: pleców nie czuje :-(

Marcysia, co za niespodziankę mieli znajomi? przeczucia Twe się sprawdziły?
Gdybym jutro tu nie zajrzała to już dziś pozwolę sobie złożyć życzenia dla Norberta, ok? A więc, wszystkiego najlepszego dużo uśmiechu na buziuni, całusków od wypacykowanych ciotek i maaaaaseeee prezentów. :tak:

Dzindusia, ciekawa jestem ile tutaj wezmą kasiorki od Ciebie, daj znać ok?
Odżywka (a właściwie maska) to Framesi, Rigenol, Lipoproteinowy krem odżywczy do włosów) - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

Aurelia, nikt nie był zainteresowany to i ja się z szeregu wychylać nie będą :sorry:

Anineczka, Margaritta, eee miałam coś napisać ale się rozmyśliłam:sorry::-p

Aniaa, to u Ciebie dwójka dzieci, mnie czas sam Marcel do skraju nerwowości doprowadza. Jeszcze jak do tego stary dojdzie ze swoimi farmazonami to ja juz wymiękam i chce się pakować :baffled:

Kuśwa mój Marcel też w przyszłym tygodniu do szkoły :szok: muszę list ze szkoły sprawdzić bo nie pamiętam czy idzie 1-ego, czy 2-ego :baffled::baffled: boszz mój mały syneczek :-:)-( chyba będę pod oknem stała i słuchała czy nie płacze :-:)-(

te barmankowa ja chce foty zobaczyc :cool2: i ustaw sie w szeregu teraz i zarzucaj.Aaaa no i pisz co miałaś pisac a nie tak kusisz słowami tylko:confused2::-D i jak to do szkoły mały idzie- do przedszkola chyba.I powiem Ci coś - ja serio stałam pod oknami i nasłuchiwałam i jechałam do domu zaryczana :sorry: tyle,ze Niki mijalo po 3 minutach a ja wylam jeszcze w domu:confused2:

katrina o ile sie w tym przedszkolu wyszaleje ;-) bo moja jakoś ma niespożytą energię :eek:

hej wpadlam miedzy pieczeniem a robieniem salatek :/ jestem w proszku :/

barmanko-dzieki wielkie za zyczenia dla Norberta :) Niestety przeczucie mnie zawiodlo, to jeszcze nie to ale rowniez mila niespodzianka. Okazalo sie ze do kuzynki przyleciala mama(moja dobra ciocia) z ktora nie widzialam sie juz 2 lata, bo mieszka w Brukseli i postanowily Nas odwiedzic.Troszke posiedzieli wiec dlatego mam tyly ;) Szkoda, ze nie dali sie namowic na zostanie na noc :(

Aniaa-to chyba taki wiek, wiem cos o tym :/

U mnie Norbert zaczyna przedszkole w czwartek i w tym roku maja miec mundurek :/ i tu mam pytanie do dziewczyn z Galway-gdzie na Liosban jest sklep w ktorym mozna kupic sweterki z logo szkoly??

oki spadam dalej do kuchni :/ milej nocki :)

Witam Poznym wieczorkiem.:-)
Wlaśnie usiadłam,robiłam na jutro na obiad sałatke.:-)Przez noc sie przegryzie.Drineczka sobie wypiłam,przy robieniu sałateczki.
Igorek smacznie śpi,a mężuś ogląda film.Dzionek ogólnie szybko minął,byłam dziś w odwiedzinkach u Ani83 na kawce.Zaraz trzeba iśc wziąść prysznic i lulu.
Dobranoc.Do jutra.

reklama
siemanko

nie wiem co u Was dzisiaj bo nawet juz nie mam sil nadrabiac..od rana a nogach .. po poludniu spacerek i kawusia u Kamci , a od niej spacerek do domku i dopiero co usiadlam..ale juz mam wszystko na jutro gotowe dla gosci.. sernik upieczony..salatka zrobiona ..mae klopsiki zrobione , jaja z pieczarkami tez.. tylko zostal tort do zrobienia..:)
a moje stasze dziecko wyczulo jak smazylam klopsiki i schodzi do mnie na dol i pyta co tak pachnie wiec mu mowie..a On pyta a gdzie te plaskie sa ( czyt. schabowe) wiec mowie ze nie ma..a on ze bardzo glodny i chcialby go zjesc.. no i co matka o 22 robo dziecku schabowego ..no chyba pogielo mnie ..ale dobrze ze dzisiaj kupilam i jeszcze lezaly w lodowce a nie w zamrazalniku..haha...

lece do wyrka ..jutro nadrobie bo nog to dzisiaj juz nie czuje..no masakra ..jestem ciekawa jak jutro ja z lozka wstane..juz czuje ten bol..ehh

milej i spokojniej nocy
Dobranoc

Do góry