reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo,
wiecie o której wstało moje dziecie? :szok: o 8,45 :tak: poszedł spać o normalnej godzinie. Ledwo ślepia otworzył i już chciał na ogród wychodzić :eek: przeforsowałam śniadanko i zabawę z Zhu Zhu. A ja zaraz do kuchni bo eghm 'mam tyły'

Lubiczanka jak dziś się czujesz?
U mnie wcale nie lepiej, na zewnątrz nic nikomu nie pokazuję.. Co do moich podejrzeń, cóż, coraz bardziej przekonuję się że mam rację.

Aurelia, Ty chyba pisałaś że kupiłaś te bucikociapetki o których pisałam :-) pochwal się jakie kupiłaś :tak: Te nasze nam się teraz przydadzą na trampolinę :tak:
Niesłowną koleżanką się nie przejmuj, odwdzięczysz się jej tym samym :evil::evil: Plus to taki że masz już posprzątane. Bo ja to nie dosyć że na zakupy to jeszcze sprzątanie mnie czeka. Sssssied nie wiem na którą się wyrobię :growl:

Dzindusia, ja pójdę na górę to przywlokę tą odżywkę i spisze Ci nazwę. Widziałam że są na allegro bo polecałam ją też dla mojej sąsiadki. Być może salon by sprowadził ją dla Ciebie...
A jak długo siedziałam... Sporo, myślę że ponad 4 godz z nakładaniem farby. Dokładnie nie pamiętam. Tak jak pisałam dziwne uczucie jak Ci kolor ściągają, bo to wygląda jakby robili Ci ręczne pranie z włosów.

Ewelcia, udanej imprezki na panieńskim. Doprowadź się do porządku może co wychaczysz :-D

Katrina, o której Twój bossiu wstaje? O widzisz farciare jedną - do poniedziałku ma jeszcze off, nie za dobrze Ci :sorry::-p

Tabasia, na dziś mam jeszcze naleśniki. Bo ja niestety z tych co nie potrafią/nie umieją robić tyci porcji :confused2: Ja to bym się nadawała z gotowaniem czy pieczeniem dla Pułku Ułańskiego :confused2:

Hihi, cieszę się że mój kolor włosków stał się dla Was inspiracją na zmianę image :tak::-):-)

reklama
Barmanko a moj wstal dzis o 7:baffled::baffled::baffled:ale wczoraj o 9:-)...ja takie skarpetki,czy jak wy to nazywacie skarpetobuty...bucikociapetki :-D:-D:-D...Kupowalam w H&M w Newbridge bo w Carlow nie ma tego szopa...i byla wtedy jakas przecena i jakos tanie kupilam....
Bardzo fajne,Szym lubil w nich chodzic!
aaa no musze sie doprowdzic....nie ma to tamto;-):-D

zimno na dworze jak cholera:baffled:wynioslam pranie zeby doschlo i trza sie za jakies prasowanko zabrac,zeby mi zn ow nie kwitlo ze 3 dni;-)

Bry:-)
My jak zwykle pospaliśmy do 9:00:-)Tzn.Radek ciągnie dalej,P w pracy a ja z Mattem urzędujemy:-D
Pogoda się zapowiada nieźle:tak:
Lubiczanko mam nadzieję,że dziś humor lepszy:sorry:
Barmanko Tobie życzę,żeby szybko powrócił:sorry:Może serniczek z lekka pomoże?;-)
Mój Radek dżemu do ust nie weźmie:no:,naleśnika zresztą też.Tendencja zwrotna na sam widok:confused2:Tak samo z plackami ziemniaczanymi..Boszsz za moich czasów to były najlepsze rarytasy dla dziecka a ten co?!:wściekła/y:
Odkurzyć by się przydało,o myciu podłóg nie wspomnę:sorry:
A żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce:baffled:

witajcie:-)
U nas dzis busy dzien sie zpowiada, musze cala chatke posprzatac, zrobic obiad na wieksza liczbe, bo sie kuzynka z mezem zapowiedzieli :)Z jakas niespodzianka przyjada:confused::confused:moze w ciazy wkoncu:-)bo sie staraja i staraja;-).Pozniej jeszcze torta musze piec mojemu starszakowi bo jutro imprezka:tak:wrrrrrrr chyba dzis w kuchni bede nocowac :baffled:
nic spijam kawke i lece,
milego i slonecznego dnia kobitki:-)

Hej.
Ja dziś wstałam ok.8.Pranie sie kreci,jedno juz wywiesiłam na ogród.Domek troche ogarnełam,teraz siedze i mojego głodomorka karmie.
Pogoda jak narazie oki.wychodzi słoneczko.By mógł być ładny wekeend:tak:.
Ewelcia udanej imprezki.
Lubiczanko jak tam humorek?
Barmanko aby Ci sie poprawił humorek.
Dziewczyny widze szalejecie z farbowaniem włosów.
Miłego Dzionka i słonecznego.

dziendobry:-):-)

u mnie sloneczko pieknie swieci ale co z tego jak zimno okrutnie................... mam dosc tej pogody:confused2::confused2: zwariowac mozna

barmanko kurcze dlugo strasznie 4 h - nie lubie tak siedziec no ale cierp cialo jak chcialo Zaraz dzwonie sie umuwic:tak::tak: jak znajdziesz ta odrzywke to daj znac zebym sie w nia zaopatrzyla

aureliamarcel nio to faktycznie panienski srednio udany skoro sama musialam go organizowac.... pewnie liczylas na jakies niespodzianki i atrakcje:rofl2::rofl2: ale co tam - bylo minelo:-p

milego dzionka :-):-)

Barmanka jak sie maly na skakal wczoraj to i pospal :tak: tez malemu kupie potem :-D poprawy nastroju zycze :tak: mialas fotki wkleic z trampolinka:-p
Ewelcia ile placilas za te butki, ja kupilam za 4,50 :tak:

chwale sie :-p
IMG_4920.jpg

aureliamarcel a gdzie kupilas takie sliczne skarpetki?? bo ja kupowalam w pl w deichmannie ale mi maly wyrosl juz Szukalam tutaj ale nigdzie nie rzucily mi sie w oczy

reklama
Witam
Pogoda iście letnia :-D:-D
Zaraz szybko zupkę ugotuję i mykam na plac zabaw :tak:

Ewelcia wymyśliłaś już co na panieński?

Ja swojego nie miałam :eek:
Sama nie wiem dlaczego :szok::-D
Może dlatego,że skromny ślub cywilny,a kościelny jeszcze skromniejszy :rofl2:

aureliamarcel fajniusie te skarpetusie,w H&M też były,ale nie takie ładne.
Muszę się jeszcze raz do tego sklepu w Rathcoole wybrac bo mają tam śpiochy fajne. :tak:

Barmanko czyli w sumie wyszło perfect z trampoliną :-D
Oby młody jak najdłużej cieszył się zabawką ;-)

marcysiu nie przemęcz się w tej kuchni ;-)

Lubiczanko hop hop??

Antek chyba dziś wszystkie dzieci pobił jeśli chodzi o spanie...do 10:45 :szok::-D
No cóż,zostały mu jeszcze tylko dwa dni spania,w poniedziałek budzik będzie dzwonił o 7:15 Witaj szkoło :rofl2:

Do góry