reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczko to Antek idzie w poniedziałek do szkoły?:eek:
Radek dopiero w czwartek:tak:

No seniory zaczynają już w poniedziałek,a juniory we wtorek :tak:
Jestem ciekawa,bo Antka klasa będzie miała jakiegoś nowego nauczyciela.Kilka nowych osób dołączyło do kadry.A i w przyszłym roku prawdopodobnie szkoła się przeniesie do jakiegoś nowego budynku,gdzie będzie aż 16 klas.Rozwija się :tak:
Książki już macie?
właśnie,muszę podpisac mu książki,zapomniałam :confused2:

Ewelcia ile placilas za te butki, ja kupilam za 4,50 :tak:

chwale sie :-p
Zobacz załącznik 385055
teraz to juz nie pamietam ale kolo 5e za sztuke to na bank!...i tez byly ladne...

jak ktos ma pod nosem H&M to niech tam sprawdzi...pewnie beda:)u mnie sie super sprawdzily jak mlody zaczal stawiac pierwsze kroki...pozniej mialam nastepne i biegal w nich po domu:)

Ewelcia wymyśliłaś już co na panieński?
no wlasnie nie!
byla u mnie dzis ta kolezanka,ktora ma Panienski,i ja sie zaczelam podpytywac,ale ona nic nie chce,rzadnych tam kroliczych uszu,ogonow,piszczalek a tym bardziej na noc poslubna....mowi ze wsio ma i jeszcze mi moze pozyczyc:-D:-D:-D:-D...
A tak serio,ona ma 32lata(wegierka) i dwoch synow,wychodzi za Irlanczyka,a Panienski oragnizuje jej przyszlego meza sis(szwagierka chyba nie?);-)...i ona chce tylko zeby bylo skromnie,posiedziec pogadac,potanczyc napic sie piwka:-):tak:...
|Nie wiem czemu ja myslalam ze ten Panienski jest w sobote-on jest w piatek:-)trza jakas farbe zakupic i malnac fryza:-D:-D:-D;-)/....

|Lece gore sprzatac,bo o 4 mam miec gosci:rofl2:;-):-D

Anineczko my nie musimy kupować książek:no:Szkoła zakupi a my mamy tylko 1 września przynieść 27E i zapłacić za nie:-)
U nas wszystkie dzieci idą w czwartek:tak:
Dostawili do szkoły 2 następne kontenery bo na razie to taka szkoła ale już na początku tego roku był plan budowy szkoły z prawdziwego zdarzenia i wygląda imponująco:-)Ponoć niedługo mają ruszyć z budową,dwupiętrowa,hala sportowa,nie pamiętam tylko ile klas,ale ma być primary school jak się patrzy:tak:I to wszystko 3 minuty od domu:-)A tę halę sportową będzie można sobie wypożyczać,żeby pograć np.w siatkę czy kosza:tak:

Ewelcia ja te butki to chyba nawet w penym widzialam lub danie :tak: na jaki kolor farbujesz??
a kolezanka jak nic nie chce to mozecie sie złozyc na jakis drobiazg na pamiatke ( figurke obraz lub cos co ona lubi):tak: moze ramka na zdjecia.
zrobicie sobie grupowe zdjecie i bedzie jak znalazł ;-) do rameczki..

dziewczynki wy tu tak o szkole i ja mysle fakt toz to koniec sierpnia juz :-D

helloł

barmanko to sie cieszę ,ze jednak 6 styka ;-) mam mniejszy wyrzut :confused2::-D

I u nas szkoła zaczyna się w czwartek, no a Niki w przedszkolu nie miała zadnych wakacji co mnie niezmiernie cieszy :-)
Kasiązki zakupione jak i do ire tak i do pl szkoły, buty tez. Mundurek częsciowo- reszta w poniedzialek. A jak mnie drażni, jak z każdym początkiem roku szkolnego Miśka chcialaby wszystko nowe- znaczy ze mundruek to ok, ale plecak, piórniki, wszytskie przybory :eek: bez przesady hellooooł. Powyciągałam wsio na jej biurko i okazalo sie , ze ma 4 piorniki nówki praktycznie o reszcie nie wspomnę. ehh... dziecioki:sorry::-D

pranie mi nie zmokło dziś- o łał .

opone po pobycie w PL czas znow zacząc zrzucać :confused2:

i w ogóle ...

spokojnego popołudnia

reklama
Witam
Didi dziekuje :-)
Lubiczanko jak tam humorek?
Barmanko super ze synek zadowolony :tak:
Ewelcia udanej imprezy
Asienko jak Anusia?

Ja dzis z Lenka wstalam o 10:szok: dobrze ze J ma dzis wolne to Nacia sie zajal razem pojechali do biura zeby zostawic papiery do MC ale wrocili z swistkiem babka powiedziala ze oni nie przyjmuja aplkacji trzeba wyslac poczta:szok:
Ja w miedzy czasie jak bylam sama z Lena ogarnelam domek a pozniej odwiedzila nas Gliwa z Igorkiem.
Pogod cudowna nic tylko schowac sie pod kocem:wściekła/y:
Wlasnie przyszly mi kosmetyki z avonu zamawialam online i jestem milo zaskoczona w gratisie dostalam kilka probek kremow i perfum

Wczoraj myslalam ze wyjde z siebie i stane obok Lena caly dzien plakala a Natalia dokazywala nie wiem czy to taki wiek bo poprostu nic do niej niedociera J wpracy na popoludnie mialam takie nerwy ze mialam chec wyjsc z domu...

Do góry